Herkese merhaba,
Son 2-3 haftadır motosikletsiz kaldım,tabi büyük eksiklik hissediyorum Motosiklet alıyorum bi kaç ay içinde satıyorum,motorsuz kalınca da işlerim çok aksıyor,diyorum ki bi scooter alayım ve o sabit kalsın,satmayım vs.
İş konusunda da çok ihtiyaç oluyor ve gün içerisinde sağa sola gitmek için bir scooter alma düşüncem var(bugün oluştu ya da hız kazandı da diyebiliriz).Acil bir şekilde 1-2 gün içinde almayı düşünüyorum.Bir iki tane 2006 model 1500-1750 aralığında agility 125 var,genel olarak kymco kalitesinden şüphe etmemekle beraber biraz daha para verip başka bir scooter alsam mı diye de düşünmeden edemiyorum,birde 2006 model için o fiyatlar normalmidir,bildiğiniz temiz motor varmıdır?Siz kullanan arkadaşlara da danışmak istedim.Kafamı çelen bir motor daha var,piaggio liberty 200.Bin lira daha verirsem onu da alabiliyorum,kararsız kaldım Piaggio nun fazla yakıtı ve pahalı parçasına karşılık (tabi artı olarak da şık görüntüsü,büyük lastikleri ve 200 cc olması var) kymco nun tahminimce daha ucuz parçası ve daha az yakan bir motosiklet olması durumu var..Düne kadar çok fazla aklımda olmayan bir alet olarak scooterlar konusunda çok bilgiliyim desem yalan olur.