Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
13. sayfa BirinciBirinci ... 3111213141523 ... SonuncuSonuncu

Kymco Agility 125 / Agility City 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sahibinden.com üzerinde agility 125 fiyatlarına bakıyorumda; millet tek kelimeyle uçmuş!!
    ben zamanında (sıfırı 2750 civarıydı) 5500km'de full servis bakımlı - garantili makinamı 1750 liraya zar zor satmıştım. Şimdi adamlar sıfırı 3000 civarı olan motora 2750 ve hatta 3250 lira istiyorlar. 5000-6000km'lerde.

bide "acil" - "kelepir bu fiyata kaçmaz" falan yazıyorlar. enteresan hakkaten..
    Âfâki fiyatlar söz konusu hakkaten.

2006 model Agility için 2000TL ,2200 TL isteyenler var.

Zannımca 2006 model Agility taş çatlasa 1500-1750 TL arası fiyata gider km,bakım durumuna göre.
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kymco Agility City 125
    iyi geceler... motorun son halinin fotolarını buraya yüklemek istiyorum nasıl olacak bu iş yardım please?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:23 ----------

[B][COLOR="black"]Kolları yana gerip altındaki dökük makinayla millete şekil yapmaktansa, kaskını takıp yolunda git... Ağır ol özensinler, efendi ol örnek alsınlar...[/COLOR][/B]

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    Alıntı scream150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi geceler... motorun son halinin fotolarını buraya yüklemek istiyorum nasıl olacak bu iş yardım please?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:23 ----------

bak bu siteyi kullan sorunsuzhttp://www.hizliresim.com/
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    Kymco Agility City 125
    yok bu böle olmicak ben siteye sayfaya direk resmi koymak istiyorum da beceremedim uykulu uykulu olmuyo yarın bakacağım
    [B][COLOR="black"]Kolları yana gerip altındaki dökük makinayla millete şekil yapmaktansa, kaskını takıp yolunda git... Ağır ol özensinler, efendi ol örnek alsınlar...[/COLOR][/B]

KID333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xtown 125
    merhabalar, motolizden aldığımız hava filtresi maalesef uyum sağlamıyor saplamalar alakasız ve yerine oturmuyor. Motoliz ise konuya duyarsız ve müşteri memnuniyet adeta sıfır başka bi servisten almanızı kesinlikle tavsiye ederim 3 kuruş kar edicem derken boşu boşuna masraf yapmayın.

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Alıntı scream150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok bu böle olmicak ben siteye sayfaya direk resmi koymak istiyorum da beceremedim uykulu uykulu olmuyo yarın bakacağım
    www.imageshack.us adresinden de yükleyebilirsin fotoğrafları.

Browse kısmından fotoğrafı seçiyorsun ve şimdi yükle ibaresine tıklıyorsun.

Alıntı KID333 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar, motolizden aldığımız hava filtresi maalesef uyum sağlamıyor saplamalar alakasız ve yerine oturmuyor. Motoliz ise konuya duyarsız ve müşteri memnuniyet adeta sıfır başka bi servisten almanızı kesinlikle tavsiye ederim 3 kuruş kar edicem derken boşu boşuna masraf yapmayın.
    Sen olmuyor deyince bugün denedim bendeki filtreyi.

Hakkaten de filtre tam oturmuyor.

Daha doğrusu yandaki 2 delik denk geliyor da üsteki delik denk gelmiyor.

Üsteki deliğin tepesini biraz kesmek ve deliği aşağı kaydırmak(açmak) gerekiyor.

Filtrenin çevresi tam uyuyor Allah'tan.

Az biraz tadilat gerekiyor sadece. Yok yere uğraş gerçi.

Motoliz'in ilgisizliği konusuna da katılıyorum ayrıca.

Bu filtreyi aldığımda birkaç mesaj atmıştım ama cevap alamadım.

Sözde sitede ürünün kargosu 4.5 TL gözüküyordu ama 7 TL tutmuştu yanlış hatırlamıyorsam.

Bu arada;

Geçtiğimiz aylarda aldığım Super8 camını, camda biraz değişiklik yaparak motora taktım.

Super8 camı Agility'nin kafa grenajına tam oturmayınca göz kararı bir ölçü aldım ve camı(plastiği yani) el motoru ile kestim.

Kafa grenajına bolca silikonla tutturdum camı.

Camı yapıştırmadan önce camın oturacağı kafa grenajınının orta kısmını folyo ile kapladım.

Camı folyolu kısma yapıştırdım yani.

Camı niye kafa grenajının şeklinde kesmediğimi sorabilirsiniz.

O iş hakkaten fazlaca uğraş verici olacağı için hiç bulaşmadım.

Şeffaf bir cam olsa idi kafa grenajının ilgili kısmının nerede kaldığını görerek camı ona göre üsten çizerdim ama bu camda o işi yapmanın mümkünatı yok malum.

Camde delikler olduğu için de o delikleri gözeterek bir şekil vermek gerekiyordu.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ön cam çok şık olmuş. Fazlasıyla tadilata deymiş. siyah motorda siyah cam ayrı bi güzel duruyor çok beğendim Super8 ön camını kaça temin ettiniz?

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Teşekkür ederim. Sağolun.

Super8 camını geçenlerde sahibinden.com'da 20 TL'ye aldım çıkma olarak.

Motosikleti
    Kymco Xtown 125
    Çok başarılı olmuş asm eline sağlık. Dün yokuşta düştüm yerler yağ dökülmüş gibi kaygandı bu motorla ilk düşüşümü yaşamış oldum 6 ay sonrasında. Bende ve artçımda sağ dizimizde hafif çizikler oluştu, motorun sağ aynası kırıldı ve sağ fren maneti biraz aşağıya doğru eğildi. Şuana kadar en ucuz parça fiyat motolizde var, genc motoya sorucam aynı fiyatsa gencmotoya sipariş vericem yoksa motolize kaldık yine.

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Çok başarılı olmuş asm eline sağlık. Dün yokuşta düştüm yerler yağ dökülmüş gibi kaygandı bu motorla ilk düşüşümü yaşamış oldum 6 ay sonrasında. Bende ve artçımda sağ dizimizde hafif çizikler oluştu, motorun sağ aynası kırıldı ve sağ fren maneti biraz aşağıya doğru eğildi. Şuana kadar en ucuz parça fiyat motolizde var, genc motoya sorucam aynı fiyatsa gencmotoya sipariş vericem yoksa motolize kaldık yine.

Sağolasın.

Sana da çok geçmiş olsun.

Ayna ve fren maneti ile atlatmışsın şükür ki. İkisi de temin etmesi kolay parçalar. O açıdan hiç canını sıkma.

Ben de önceki Agility ile 1 kere, bu motorumla da 1 kere olmak üzere toplamda 2 düşüş yaptım.

Gerçi bu motorla arabanın tekerine bodoslama girdiğim için çatal yamuldu ve değişti ama çok şükür bende en ufak bir çizik yoktu.

Cana da gelmesin,mala da gelmesin temennisiyle.

Motosikleti
    Kymco Xtown 125
    tesekkur ederim asm, gencmoto'dan aynayı 18 tl ye aldım manet 12 tl imiş ama siparişle gelicek. Lastiklerim yeni durmasına rağmen yağışta kayıyo orjinal lastikleri değiştirmek gerekiyo maalesef. Bir de ipone 20/50 scooter yagı aldım cok sıcakta e yogun trafıkte kullandıgım ıcın umarım sorun cıkarmaz.

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Bununla geçmiş olsun.

Ayna fiyatı neyse de manetin 12 TL olması çok da değil.

Yağ mevzusunda da 20W 50 yerine 10W 40 almanı önerirdim.

Hatta ben son yağ değişiminde 0W 40'ı tercih edeceğim.

Selam arkadaşlar. Ben ilk motorumu alacağım için size görüş sormak istiyorum. Agility 125 modeli scooter almayı düşünüyorum. Şu an fiyatı 3000 tl civarında. Bu kampanya gerçekten cazip mi? Yoksa 3000 tl ye daha iyi bir ikinci el düşünebilirmiyim? Teşekkürler...

Motosikleti
    Kymco Xtown 125
    Alıntı appili adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar. Ben ilk motorumu alacağım için size görüş sormak istiyorum. Agility 125 modeli scooter almayı düşünüyorum. Şu an fiyatı 3000 tl civarında. Bu kampanya gerçekten cazip mi? Yoksa 3000 tl ye daha iyi bir ikinci el düşünebilirmiyim? Teşekkürler...
    Çinli scooterların bile 2500 e satıldığı piyasada 3 bin fiyatıyla alınması çok mantıklı duruyo, ötv indiriminden önce 3500 liraydı fiyatı.

Yaklaşık 15 gündür araştırıyorum. Suzuki ann 125 2007 model 7000 de 2400 e bırakacaklar. Honda nın spacy 110 u 4080 tl sıfırı. sym nin 125 lik leri 3800 den başlıyor, ama sym için çok bir bilgim yok. Agility 125 şu an ec cazip olanı bence. buradaki olumlu yorumlarda etkili oldu benim için. Bir de agility city 125 bir modeli daha var. Onun fiyatı 4100 civarı ve tek farkı büyük tekerlekler sanırım. Acaba agility 125 ve agility city 125 arasındaki 1000 tl nin üzerindeki fark, hangisini tercih etmeli acep

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Alıntı appili adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaklaşık 15 gündür araştırıyorum. Suzuki ann 125 2007 model 7000 de 2400 e bırakacaklar. Honda nın spacy 110 u 4080 tl sıfırı. sym nin 125 lik leri 3800 den başlıyor, ama sym için çok bir bilgim yok. Agility 125 şu an ec cazip olanı bence. buradaki olumlu yorumlarda etkili oldu benim için. Bir de agility city 125 bir modeli daha var. Onun fiyatı 4100 civarı ve tek farkı büyük tekerlekler sanırım. Acaba agility 125 ve agility city 125 arasındaki 1000 tl nin üzerindeki fark, hangisini tercih etmeli acep
    Bu saydığınız modeller içinden sıfır bir Agility almakla kesinlikle pişman olmazsınız.

AN125'le falan normalde bile kıyaslamaya gerek yok şekil şemal olarak. Kaldı ki 2010 veya 2011 model bir motor alacaksınız.

Agility City almaya da duruma göre karar verilebilir.

Kısa sürede motoru değiştiririm diyorsanız City için fazladan para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.

Motosikleti
    Kymco Xtown 125
    Merhaba arkadaşlar bugun koltugun altındakı kilidin koltugun altında kalan kısmının kırıldıgını farkettım. Bu parca acaba satılıyor mu? Bir de bu parça garantiye girer mi sizce?

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Merhaba arkadaşlar bugun koltugun altındakı kilidin koltugun altında kalan kısmının kırıldıgını farkettım. Bu parca acaba satılıyor mu? Bir de bu parça garantiye girer mi sizce?
    Metal parçadan bahsediyorsun sanırım. Satılıyordur o parça.

Fakat Silkar'ın elinde var mıdır bilinmez.

Çin malı scooterlardan birisininki uyuyorsa o şekilde temin edebilirsin.

twona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX 400 & Bajaj BOXER 150
    arkadaşlar, kalış anında debriyajdan önce bir sarsıntı titreşim, sonrada küt diye bir vuruntu gelerek motor hızla kalkışa geçiyor. sizinde başınıza geldimi böyle birşey hiç?

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Alıntı twona adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar, kalış anında debriyajdan önce bir sarsıntı titreşim, sonrada küt diye bir vuruntu gelerek motor hızla kalkışa geçiyor. sizinde başınıza geldimi böyle birşey hiç?

Motor yeniyse başa gelecek bir durum.

Gazı az verince oluyor bu sarsıntı.

Az gaz verme durumunda debriyaj balatasının, debriyaj tasına tam tutunamamasından kaynaklanıyor sanırım bu sorun.

Debriyaj balatası eskidikçe bu durum yavaş yavaş azalacaktır.

Motorda titreme olduğunda gazı biraz daha açarak kalkış yapmak lazım.

REKLAM ALANI
13. sayfa BirinciBirinci ... 3111213141523 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler