Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Nisan 2015, 21:53
Reklamlar
-
06 Nisan 2015, 22:11
50 bin km deyim. 32 binde aldım. Aldı alalı tubles kullanıyorum. Hiç bir sorunla karşılaşmadım. Patlama dahil. Bu nisan sonuna kadar motoru fat280 fatih e teslim etmiş olurum heralde. İnazuma yıda satacağım. Gerisi kader kısmet. Artık ne alırım bilmiyorum.
-
06 Nisan 2015, 22:19
adem80 adlı üyeden alıntı
50 bin km deyim. 32 binde aldım. Aldı alalı tubles kullanıyorum. Hiç bir sorunla karşılaşmadım. Patlama dahil. Bu nisan sonuna kadar motoru fat280 fatih e teslim etmiş olurum heralde. İnazuma yıda satacağım. Gerisi kader kısmet. Artık ne alırım bilmiyorum.
ne yalan söyleyim virajlarda ve ıslak yollarda gerçekten korkuyorum. düzgün hamurlu bir lastik alıp virajlara ve ıslak yollara girerken korkmak istemiyorum. tabi bir de tubeless patlayınca en fazla fitil atılır devam edilir ama iç lastik her yerde bulunmuyor öyle bir problem var. eğer lastiğim tubeless olsaydı bugün gittiğim benzincidedeki lastikçi hemen halledebilirdi mesela. siz baya sakin kullanıyorsunuz galiba pek problem yaşamamışsınız . gerçi bugün karşılaştığım cbf'li kurye arkadaş da fabrika çıkış lastiklerini yazın kullanıyormuş. o da bir sorunla karşılaşmamış pek. memnun olduğunu söyledi. bu lastik olayı tamamen kullanıma bağlı galiba.
-
06 Nisan 2015, 22:56
Fitilde güzel olmuyor. Bence en iyisi lastiği söküp içten yama yaptırmak. Tecrübeyle sabit
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
06 Nisan 2015, 23:01
tahsins adlı üyeden alıntı
Fitilde güzel olmuyor. Bence en iyisi lastiği söküp içten yama yaptırmak. Tecrübeyle sabit
ben de yama taraftarıyım tabi. örnek olarak verdim söyledim
-
06 Nisan 2015, 23:44
Patlayan tubles lastiği söker atarım. Daha hiç patlamadı ama,zaten lastik kaç para yav, inazuma iyi lastik takım 800 lira, wolf en iyi lastik takım 150-200 lira.
-
06 Nisan 2015, 23:57
@tahsins ilk aradığım bayi Uçerlerdi zaten. Artik bajaj satiyoruz dediler. Yarin son çare salcanonun kendini arayacam. Tabi doğru düzgün numaraları varsa. Bayi bulamiyoz komedi gibi.
-
07 Nisan 2015, 09:41
Güzel cevap Tahsin''gidonun dizlere çarpması'' çok ilginç.Bana cafe racer yapacak hissi verdi
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:17 ----------
Adem bu İnazumayı alan satıyor sebep ne yedek parçanın pahalı olmasımı motorun kullanımıyla ilgili birşeymi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:29 ----------
vedkum adlı üyeden alıntı
@tahsins ilk aradığım bayi Uçerlerdi zaten. Artik bajaj satiyoruz dediler. Yarin son çare salcanonun kendini arayacam. Tabi doğru düzgün numaraları varsa. Bayi bulamiyoz komedi gibi.
Şu an iki firmada var biri Antalya diğeri Düzcede,size daha yakın.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...48422155/detay
-
07 Nisan 2015, 10:28
Wolfe amerikan park yaptım hafta sonu.Araba için aldığım modül vardı elimde denedim fena da durmadı.
Adil abinin dediği gibi baktım gidonda boşluk olunca gidip sıktırdım motorcuya. gitmişken kaplin sordum orj jianshe ve yerli malı var dedi aynı fiyat ama yerli daha iyi dedi.(Sürekli gittiğim motorcu) Yerli aldım ben de vakit bulunca değiştireceğim.
Kardeşim için internetten mont sipariş vermiştim ufak geldi satıcı önceden de söylemişti değiştiririz diye geri gönderdim masraflar o karşılayıp değiştirecek. Çok ilgili bi satıcı Özdinç Motosiklet fiyatları da uygun. İnternetten mont koruma vs almayı düşünen varsa tavsiye ederim.. Piyasası 250-300 arası olan Venom Evolution montu 210 tl aldım ben mesela
facebook.com/SalcanoMotosiklet
-
07 Nisan 2015, 10:29
Okan;
Benim lastikler tubless sıkıntı yok.. Öndeki yalpalama lastiğin uygun yerleşmemesinden, jant eğriliğinden yada yaptığın cross tan dolayı belki ön teker rulman/bilye sıkıntısından kaynaklanmış olabilir gibi..
Adem80;
Adil Abi gibi bende merak ettim inazumayı satış sebebin nedir.. var mı bir şikayetin.
vedkum;
En son gittiğimde Ankara'da Yiba çarşısında vardı. Ama İstanbulda bulamamakta çok enteresan bir durum.. Okan bu motosikleti almaya taaaa İstanbula gitmişti.. Ben bile aceba İstanbuldan mı alsam diyordum.. Bi baktım dibimdeki bayide zaten varmış. Anlaşılan geçen sene bajaj çok satınca, ticaretin kuralı gereği, satıcılar bajaja yöneldi.
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
07 Nisan 2015, 12:17
Daha önce motor kullanmadıysan boxer da bakabilirsin. Oda salcano ayarında bi motor. Güçlü ve titreşimli ama. Titreşimi ilk kes motor kullanacaksan anlamazsın zaten
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
07 Nisan 2015, 13:29
Enes:Enes kardeşim iyi yapmışsın sen kazanırsın,zaten sen motoru,motorla uğraşmayı seven birisin tanıdım artık seni Bakarsan bağ bakmazsan dağ...Mont 4 mevsimse iyi almışsın,kardeşine hayırlı olsun.
-
07 Nisan 2015, 14:02
@gezginmotor; Bende görmüştüm ilanı sağolun, avrupa yakası da olmazsa düzce ile iletişim kuracak gibiyim.
Salih:T ; Evet malesef kural maduru olduk.Roller değişti artık buradan göç ediyoruz
@Tahsins ; Malesef o motoru hiç sevemedim. Fiyatı uygun ama görsellikten,konfordan ödün veremem. Bakalım yakın biryerden bulmaya çalışıyorum.Salcanoyu arıyorum hat düşmüyor.
-
07 Nisan 2015, 14:33
@gezginmotor; Bende görmüştüm ilanı sağolun, avrupa yakası da olmazsa düzce ile iletişim kuracak gibiyim.
Salih:T ; Evet malesef kural maduru olduk.Roller değişti artık buradan göç ediyoruz
@Tahsins ; Malesef o motoru hiç sevemedim. Fiyatı uygun ama görsellikten,konfordan ödün veremem. Bakalım yakın biryerden bulmaya çalışıyorum.Salcanoyu arıyorum hat düşmüyor.
Kargoyla ücretsiz gönderiyorlarmış...
-
07 Nisan 2015, 14:41
Arkadaşlar benim Wolf'te niye vites göstergesi yok? Yoksa var da çalışmıyor mu?
-
07 Nisan 2015, 15:09
Araba almak için satıyorum arkadaşlar. Eksileri var parça fiyatları pahalı servis gibi ama satma sebebim değil. Ayağımı yerden kesecek ufak bir aile arbası düşünüyorum.
-
07 Nisan 2015, 16:07
gezginmotor adlı üyeden alıntı
Enes:Enes kardeşim iyi yapmışsın sen kazanırsın,zaten sen motoru,motorla uğraşmayı seven birisin tanıdım artık seni
Bakarsan bağ bakmazsan dağ...Mont 4 mevsimse iyi almışsın,kardeşine hayırlı olsun.
Sağol abi açıkçası ben önceden kaplinin değişmesi gerektiğini bile bilmiyordum burdan öğrendim.
Mont budur 4 mevsim diye geçiyo içi vs çıkıyo, 5 tane hava yeri de var. Kendi montum gibi kısa yazlık alacaktım ama kardeşim uzun toring tipi istiyorum diyince buna yönelmiştim.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...06924071/detay
rs_guven adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar benim Wolf'te niye vites göstergesi yok? Yoksa var da çalışmıyor mu?
2012 öncesi galiba wolf uzay kafalarde gösterge yeri var ama çalışmıyor (hepsinde bu şekilde).
Söküp bakmak lazım eksik bağlantılar - parçalar tamamlanıp aktif etmek lazım
-
07 Nisan 2015, 17:09
Sağol Enes. 👍
Benim Wolf de 2011 model zaten. Ybr'den vites göstergesi olmamasına alışığım. Paylaşılan resimlerden görünce acaba benimkinde bir problem mi var diye sordum.
-
07 Nisan 2015, 18:12
Araba almak için satıyorum arkadaşlar. Eksileri var parça fiyatları pahalı servis gibi ama satma sebebim değil. Ayağımı yerden kesecek ufak bir aile arbası düşünüyorum.
Desene motoru bırakıyorsun...
Eners:Aldığın mont güzele benziyor,uzun olması iyi aslında ben kısa tip almıştım motora binince bel açılabiliyor.
-
07 Nisan 2015, 18:23
gezginmotor adlı üyeden alıntı
Desene motoru bırakıyorsun...
Eners:Aldığın mont güzele benziyor,uzun olması iyi aslında ben kısa tip almıştım motora binince bel açılabiliyor.
Wolf u fatihe satıyorum. İnazuma yıda satacağım. Orta halli bir motor alırım. Ya 100 cc vergisiz vitesli alırım, yada 150 -200 cc arası bir motor alırım. Aklımda hero ve bajaj modelleri var. Honda yamaha almam. Alırken önce bu modelleri değerlendirerek alacağım.125 cc de sadece bajaj ve hero olabilir. Duruma göre karar vereceğim. Motoru bıraktığım yok yani
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)