adil abim
bu camiada tanıdıgım saf temiz ender insanlardan birisin. seni sevdiğimden takılıyorum =)
sizin tarafa yolum düşse 5 dk eline öpmeye ugrayacagım.
lastikler yagmurda fena.
ama kuru virajda koruma demirine kadar yatırabiliyorum.
ha bu arada koruma demirine bakarak ne kadar yatırdıgımı tahmin edebilirsin. sizin koruma demirleri gibi değil =)
# motosikletle.blogspot
Bugün gördüm Ankara da bir bayi daha wolf getirmiş... Motoru bahara almayı düşünüyorum ve satıcı sayısı arttıkça Ankara'da da İstanbul gibi avantajlı alma şansımın olacağını düşünüyorum.. Gidişat iyi yani
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Adil Abi maşallah, cilalamadan garaja koymuyor gibisin
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Süpersin adil abi
muratcığım dizliklerini ne zaman alacaksın geri?
Allah kaza bela vermesin.. Güzel motor..
Lastikler ne marka diye soracaktım ki pirelli yazısını gördüm , peki ıslak zeminde nasıl Ankara da asfaltta kullanıcam... Michlen yada pirelli düşünüyorumda...
Siyah motor çok güzel görünüyor ama tozu çok belli etmesi biraz rahatsız edici olur diye düşünüyorum (maşallah sizinki pek bi parlıyor ).. birde trafikte daha belirgin olsun diye kırmızı alıcam galiba...
Rica etsem koruma demirinin genişliğini yazarmısınız.. Motoru alınca bu tarz bi koruma almayı düşünüyorum, Apartmanın bahçesindeki demir kapıdan geçicek mi merak ediyorum...
adil abi , valla hayran oldum bi kez daha. acayip bakıyosun makinaya.
aha buraya yazıyorum , senin motorunu ben alacağım. takacam arkasına sepeti , koyacam içine 40 kg. verecem tamgazı
benim ustanın demesine göre artık ybrde eski ybr değil. wolften farkı yok dedi. o yüzden benim motor hurdaya çıkınca senin motora ölü pahasına talibim abicim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------
bu arada km kaç oldu abi ? aynı zamanda almıştık motorları. benim 17.600 oldu.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
http://www.motosiklet.net/forum/memb...cture10858.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/memb...cture11000.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------
slm herkese hayırlı akşamlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/memb...cture11007.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/memb...cture11008.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/memb...cture11005.jpg
İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim
Islak zeminde fazla bir deneme şansım olmadı fakat kullandığım 11 ay içerisinde lastiklerin 1kez olsun kaydığını hatırlamıyorum.Demirin genişliği 42cm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:10 ----------
Ben daha 2600km deyim:-) Bu arada ne var yok Tahsin iyimisin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:16 ----------
Murat can arkadasim sizede hayirli aksamlar.
Eyvallah sağolasın.. Apartman girişi geniş fakat ben yan taraftaki bahçe kapısını kullanmayı ve orayı kilitlemeyi düşünüyorum.
Kapının 65 cm civarı bi genişliği vardı içeri koymakta zorlanırmıyım diye merak ettim.. Motoru oraya zincirlemeyi düşünüyorum..
Olur ya hırsız gelirse, zinciri kırsa bile motoru yerden bi 90 cm yukarı kaldırmaları gerekicek.. çözüm değil belki ama işi zorlaştırma ve birilerinin farkedebilme ihtimalini arttırabilirim diye düşünüyorum..
Abi bir gelip çayımı içmedin sende Alırım bir ara
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:51 ----------
Bu arada cümle ahali günaydın,
Bir haftadır buraya yazmak için gözlemliyorum, arka lastik hava inmesi sorununa çözümü bulduk.Daha önce Super-X marta tombul bir köpük sıkmıştım yine de 2 günde 12 küsür ps ye düşüyordu, bu sefer Carpex marka sıktım.Bir haftadan beri lastik inmedi.Şuanda bir tek ön lastik iniyor kalanını da ona sıkacağım.Demekki her marka köpüğü çantaya atıp kendini güvende hissetmemek lazımmış.Carpex tavsiye ederim.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Sa herkeslere günaydın, biraz eski bi soru ama motor a ne marka yağ koyuyorsunuz tavsiye nedir kaç bin km de değişmek gerek, bi de yan çanta kullananınız var mı ?
Murat bence sorunu kökünden halletmesin. Köpükde bi yere kadar.
mıllet ben yazmıyorum dıye topıc olmus....nerdesınız mıllett..
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Ölmüş aglayanı yok valla nerde kaldı o eski muhabbetler en üst nokta da idik.
valla bı sen bı ben
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)