Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Alıntı Pianoblack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar sizlerden rica etsem zincir germe olayını fotoğraflı şekilde anlatabilir misiniz?
    o biraz sakat alpay. bence tamirciye gerdir. sen kontrolünü yap. zaten zırt pırt uzayan birşey değil zincir.
    ben acemiliğimde arka somunu az sıkmışım. meğer anahtarın ucuna boru takmak lazımmış. yolda somun gevşedi. feleğim şaşıyordu hani.
    bulaşma bence.
    Pianoblack bunu beğendi.
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Evet arkadaşlar kardeşimin alacağı motoru öğrendim hayatında motora binmemiş kim tavsiye ettiyseinanamadım NC700XA 670cc,50.8hp,218kg Allah korusun diyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------

Alıntı Pianoblack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar sizlerden rica etsem zincir germe olayını fotoğraflı şekilde anlatabilir misiniz?
    Alpay en kısa zamanda veririm ama kendinden eminsen yap yoksa iyi bir tamirciye...

erenaltun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf 125 / 2009 Honda CBF 150
    Alıntı ramizan83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben direk hoparlörlüsünü kullanıyorum bir sıkıntı yok çinden 20 dolara aldım içinde alarmda var anfisi ayrı benimkinin aynaları sökmeye gerek kalmıyor

sercedesi okuttunmu abi, meriçten alacağın araba markası neyki bizde bilek

hayırlısı olsun benimde hoşuma gitmiyor değil, ama mondiyi sıfır alınca bir iki sene binerim inşallah
    o zamana ucuzlar heralde bu meretlerde yakıt tüketimi çok hoşuma gidiyor volfün anlattıklarına göre mcx ile aynı

eren al kullan bir şey olmaz akü den bir şey çekmiyor fazla ben yolculuk boyunca dinliyorum

aynalısı değilde direk höparlörlüleri tercih etmeni isterim

alttaki linkteki gibi
    http://www.aliexpress.com/item/2013-...943415080.html
    peki bunu nasıl sipariş vereceğiz bu verdiğin sitedemi yoksa tr de varmı satan ayrıca yıkamada yağmurda su geçiriyormu?

bu arada herkesin Ramazan Bayramı mübarek olsun
    Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
    Ramazan ALTUNIŞIK

rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Alıntı gezginmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar kardeşimin alacağı motoru öğrendim hayatında motora binmemiş kim tavsiye ettiyseinanamadım NC700XA 670cc,50.8hp,218kg Allah korusun diyorum
    Ne güzel işte mis gibi makine tavsiye etmişler.

Pianoblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Satıldı

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------

Alpay en kısa zamanda veririm ama kendinden eminsen yap yoksa iyi bir tamirciye...
    Tamam abi anlattığına göre bi bakarım. Gözüm yerse yaparım, yoksa tamirciye yaptırırım. Bu kadar ciddi bir şey olduğunu bilmiyordum doğrusu. Bu arada aman abi kardeşini bir şekilde vazgeçir, doğru şekilde yönlendir

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    her ikiniz içinde hayırlı olsun ahmet abi güle güle kullanın ikinizde

sym wolf bence çok güzel motor yakıtta fazla yakmıyor titreşimde yok e tip desen var e başka ne olsun birde fiyatı ucuz olsa tadından yenmez

inş. sende alırsın abi bir wolf
    Teşekkür ederim Fatih sağolasın yeni sezona hedefimiz belli oldu inş. ulaştığımız günüde görürüz

Tüm arkadaşların bayramını kutlarım iyi bayramlar

Ahmet hayırlı olsun,anlaşılan Sym Wolf'e yatırım yapıyon
    Sağol abi evet inş. wolf den wolfe geçeyim diyorum kısmetse

Bu gün kardeşimin az yaktığı için motor alacağını öğrendim(kendisi motordan hiç anlamaz,hayatında motora binmemiş)aradım ne model alıcaksın cupmu ı-ıh scootermi ı-ıh benimki gibi viteslimi yok dedi ben gerçek motosiklet alıcam HONDA ben wolfün motosiklet olmadığını bilmiyordum bugün öğrendim

Şimdi merak ettiğim şehir içinde az yakan hangi vitesli Honda modelini alacağı

Vallaha ben dicektim tam lafı ağzımdan aldın abi tutupta NC 700 alcam demesin şimdi diye

HERKESİN RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN ALLAH YENİSİNE ERDİRSİN İNŞALLAH ARKADAŞLAR
    F54 bunu beğendi.
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Bu gece kimse yokmu forumda
    salcano_7946 bunu beğendi.

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    adil abi,ahmet abi,tahsin,adem,alpay,ramazan,onur,fatıh alanya,fatıh sakarya,arasıra ceeee deyıp kacan meriç,izzet ve ısmını sayamadıgım ama br vesıle ıle forumda gorustugumuz arkadaslarımın mubarek ramazan bayramını kutlar saglık sıhaat ve afıyetler dılerım.dılerım rabbımden daha nıce bayramlarda yıne hep bırlıkte oluruz.(murat az kalsın senıde unutuyodum senın ıcın de gecerlı yukarıda yazdıklarım)
    tahsins, Murat 48/30 ve gezginmotor bunu beğendiler.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

Motosikleti
    mutlu seninde Ramazan Bayramın mübarek olsun. .

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adil abi,ahmet abi,tahsin,adem,alpay,ramazan,onur,fatıh alanya,fatıh sakarya,arasıra ceeee deyıp kacan meriç,izzet ve ısmını sayamadıgım ama br vesıle ıle forumda gorustugumuz arkadaslarımın mubarek ramazan bayramını kutlar saglık sıhaat ve afıyetler dılerım.dılerım rabbımden daha nıce bayramlarda yıne hep bırlıkte oluruz.(murat az kalsın senıde unutuyodum senın ıcın de gecerlı yukarıda yazdıklarım)
    mutlu bey sizinde bayramınız hayırlara vesile olsun....

---------- Post added at 08:22 ---------- Previous post was at 08:14 ----------

hayatında hiç motora binmeyen bi adama bu motor tavsiye edilmez haklısınız...
    ama tecrübeli adama göre 10 numara motor cbf zorlasan nc700 kadar benzin yakıyor kim ne derse desin honda nın yaptığı en ekonomik motosiklet
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Bende tekrardan isim yazayım bari: Mutlu,Ahmet,Adem,Tahsin,Ramazan,Murat,Ali(Tsubasa) ,Alpay,her 2 Fatih,rs_güven,Lubimaya54,EnesBeyter ve forumdaki ismini hatırlayamadığım tüm arkadaşların bayramını kutlar daha nice bayramlara diyorum...

Arife günü motorla çıktım bir kalabalık trafik sormayın,bayram bitinceye kadar motorla çıkmıyacağım,bayramdan sonra gezilere başlıyacağım.

rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Arkadaşlar affınıza sığınarak, ben tek tek isim yazmayayım. Hepimizin bayramı kutlu olsun, hayırlara vesile olsun.

SALCANO ZİNCİR GERME AYARI

Gerekli anahtarlar 13no, 15no,21no ilk sol taraf 15 no anahtarla sabit tutuyoruz ben kurbağacık kullandım.
    [IMG][/IMG]
    2.sol taraf 21 no anahtarla gevşetiyoruz
    [IMG][/IMG]
    3.Zincir ayarını yapmak için 13 no anahtarla dipteki somunu gevşetiyoruz sağ ve sol
    [IMG][/IMG]
    4. Dipteki somunları gevşettikten sonra sağ ve sol civataları eşit olarak sıkıyoruz dikkat sağ ve solda işaret çizgileri var parmağımla gösterdiğim misal sağ 2. çizgiyse solda 2. çizgi olacak[IMG][/IMG]
    5.Kolaylık olsun diye ( usta biriyseniz parmağınızla zincir gerginliğini ayarlıyabilirsiniz)bir cetvel alın standartlara göre 2.5cm pay bırakın
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    6. Sağ ve sol ayar çizgilerini ayarlayıp 2.5 cm boşluk bıraktıktan sonra 13 no anahtarla ayarı bozmadan dipteki somunları sıkın dikkat önemli ayarı bozmadan fazla sıkmayın ve sol taraf 15 no ile sabit tutulup sağ taraftan 21no anahtarla aşırı zorlamadan dişlere zarar vermeden sıkın işlem tamamdır...
    egelim 43 bunu beğendi.

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    adil abim aydınlatmıs gene sayfa şımbıl şımbıl olmuş
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adil abim aydınlatmıs gene sayfa şımbıl şımbıl olmuş
    Eyvallah MutluAlpay kardeşimiz rica etmiş kırmayalım dedim...
    salcano_7946 bunu beğendi.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Eyvallah MutluAlpay kardeşimiz rica etmiş kırmayalım dedim...
    adil abi mesajın geldi, cok teşekkürler mesaj attıgın için
    bende senin bayramını kutlar ellerinden öperim.
    istanbula motorla gelme gibi bi planım var
    mürefteye ugrarım sana bi cay molası için hemde seni görmek istiyorum
    haber vericem eger yola cıkabilirsem
    # motosikletle.blogspot

Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adil abi mesajın geldi, cok teşekkürler mesaj attıgın için
    bende senin bayramını kutlar ellerinden öperim.
    istanbula motorla gelme gibi bi planım var
    mürefteye ugrarım sana bi cay molası için hemde seni görmek istiyorum
    haber vericem eger yola cıkabilirsem
    Ali kardeşim İstanbul yönündenmi Çanakkale yönündenmi gelmeyi düşünüyorsun ne zaman istersen gel kapımız açık...
    Yalnız bayramda yola çıkma derim...

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    adil abi o 21lik somunu boruyla sıkmak lazım. normal el kuvvetiyle sıkıntınca gevşiyor. tecrübeyle sabit
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

Alıntı tahsins adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adil abi o 21lik somunu boruyla sıkmak lazım. normal el kuvvetiyle sıkıntınca gevşiyor. tecrübeyle sabit
    Tahsin bende 1-2 kez gerdim gevşeme olmadı,püf noktası ayarı tutan ayar yaptığımız civatalar onları iyi ayarlıyacaksın yani 13 no ile sıktığımız civata somun sende dene 21 noyu aşırı sıkarsan teker göbeğinide sıkarsın...

lubimaya54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adil abi paylasım ıcın teşekkürler..daha benım makıne 110 kmde Bayram sonu bıraz yol yapayım

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)