salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Evet arkadaşlar kardeşimin alacağı motoru öğrendim hayatında motora binmemiş kim tavsiye ettiyseinanamadım NC700XA 670cc,50.8hp,218kg Allah korusun diyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------
Alpay en kısa zamanda veririm ama kendinden eminsen yap yoksa iyi bir tamirciye...
Teşekkür ederim Fatih sağolasın yeni sezona hedefimiz belli oldu inş. ulaştığımız günüde görürüz
Sağol abi evet inş. wolf den wolfe geçeyim diyorum kısmetse
Vallaha ben dicektim tam lafı ağzımdan aldın abi tutupta NC 700 alcam demesin şimdi diye
HERKESİN RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN ALLAH YENİSİNE ERDİRSİN İNŞALLAH ARKADAŞLAR
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Bu gece kimse yokmu forumda
adil abi,ahmet abi,tahsin,adem,alpay,ramazan,onur,fatıh alanya,fatıh sakarya,arasıra ceeee deyıp kacan meriç,izzet ve ısmını sayamadıgım ama br vesıle ıle forumda gorustugumuz arkadaslarımın mubarek ramazan bayramını kutlar saglık sıhaat ve afıyetler dılerım.dılerım rabbımden daha nıce bayramlarda yıne hep bırlıkte oluruz.(murat az kalsın senıde unutuyodum senın ıcın de gecerlı yukarıda yazdıklarım)
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
mutlu seninde Ramazan Bayramın mübarek olsun. .
mutlu bey sizinde bayramınız hayırlara vesile olsun....
---------- Post added at 08:22 ---------- Previous post was at 08:14 ----------
hayatında hiç motora binmeyen bi adama bu motor tavsiye edilmez haklısınız...
ama tecrübeli adama göre 10 numara motor cbf zorlasan nc700 kadar benzin yakıyor kim ne derse desin honda nın yaptığı en ekonomik motosiklet
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Bende tekrardan isim yazayım bari: Mutlu,Ahmet,Adem,Tahsin,Ramazan,Murat,Ali(Tsubasa) ,Alpay,her 2 Fatih,rs_güven,Lubimaya54,EnesBeyter ve forumdaki ismini hatırlayamadığım tüm arkadaşların bayramını kutlar daha nice bayramlara diyorum...
Arife günü motorla çıktım bir kalabalık trafik sormayın,bayram bitinceye kadar motorla çıkmıyacağım,bayramdan sonra gezilere başlıyacağım.
Arkadaşlar affınıza sığınarak, ben tek tek isim yazmayayım. Hepimizin bayramı kutlu olsun, hayırlara vesile olsun.
SALCANO ZİNCİR GERME AYARI
Gerekli anahtarlar 13no, 15no,21no ilk sol taraf 15 no anahtarla sabit tutuyoruz ben kurbağacık kullandım.
[IMG][/IMG]
2.sol taraf 21 no anahtarla gevşetiyoruz
[IMG][/IMG]
3.Zincir ayarını yapmak için 13 no anahtarla dipteki somunu gevşetiyoruz sağ ve sol
[IMG][/IMG]
4. Dipteki somunları gevşettikten sonra sağ ve sol civataları eşit olarak sıkıyoruz dikkat sağ ve solda işaret çizgileri var parmağımla gösterdiğim misal sağ 2. çizgiyse solda 2. çizgi olacak[IMG][/IMG]
5.Kolaylık olsun diye ( usta biriyseniz parmağınızla zincir gerginliğini ayarlıyabilirsiniz)bir cetvel alın standartlara göre 2.5cm pay bırakın
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
6. Sağ ve sol ayar çizgilerini ayarlayıp 2.5 cm boşluk bıraktıktan sonra 13 no anahtarla ayarı bozmadan dipteki somunları sıkın dikkat önemli ayarı bozmadan fazla sıkmayın ve sol taraf 15 no ile sabit tutulup sağ taraftan 21no anahtarla aşırı zorlamadan dişlere zarar vermeden sıkın işlem tamamdır...
adil abim aydınlatmıs gene sayfa şımbıl şımbıl olmuş
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
# motosikletle.blogspot
adil abi o 21lik somunu boruyla sıkmak lazım. normal el kuvvetiyle sıkıntınca gevşiyor. tecrübeyle sabit
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Adil abi paylasım ıcın teşekkürler..daha benım makıne 110 kmde Bayram sonu bıraz yol yapayım
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)