yazmışın 79 diye sonradan gördüm 46 yaşında yaptım seni ama 34 müşün.
Hakikaten valla misler gibi deniziniz var bedava serinlik fakat girmeye eriniyorsunuz Çantanı iyi günlerde kullan hayırlı olsun
Denemeden alışveriş olmaz arkasına bin sende yada böyle kapalı otopark falan o tip bi yerde denet tabi motora binmeden önce kimliğini almayı unutma ( ehliyet tercih etmen daha mantıklı olur )
Mutlu başınız sağolsun Allah sabırlar versin hadi Salcano 7946 tamam sade kahve nasıl oldu çokmu seversin sade kahveyi
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
yok ahmet abi.pc ıslerını bılmedıgım anlamadıgım yıllar.msn adresı acmam gerekıydı hatta ısı abartıp eve ınternet baglatıp pc aldıgım gunler.anlamıyorum dedım ya...msn adresı almaya calıstım 3 gun boyunca beceremedım yada ılgımı cekmedıgınden,ugresmadım.sonra arkadasın dukkana ugradım ayakustu konu msn ye geldı adresımın olmadıgını soyledım.acarım ben dedı.nık ne olacak dedı o anda sadekahve cıktı agzımdan....hanı su sıfrelerın 123456 oldugu zamanlar........uzun zamanda makarası olmustu arkadas arasında.sadekahvenın...
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
yok muradım;benım oyle antıka hallerım vardır.bı laf ederım uzun sure makarası olur.
mart ayında lıseden sınıf arkadasım olan ıyı gorustugum bı arkadasım kalp krızı gecırmıs 3 gun sonra duydum.hastahaneye dolasmaya gıttım .ıyıymıs yanı ılac fılan asagı kantıne ındık beraber hossohbet muhabbet cok canım sıkılıyo dedı.oyle deyınce cebımden cıkarıp taş bı tesbih verdım.salla bunu alır stresını dıye....bı muddet baktı tesbıhe cok bosluk var kısaltayım bıraz dedı.......dedım ya hepımızın hayatında bosluklar yok mu.....dondukten 2 saat sonra arıyo bılaf ettın hala guluyorum dıyo....var yanı ole hallerım benım....
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------
dostlar sagolsun kardesım.ölüm muhakkak,rabbım hayırlı olum versın zira uzun zamandır keder ıcındeydı hem kendı hem evlatları....
[/COLOR]dostlar sagolsun kardesım.ölüm muhakkak,rabbım hayırlı olum versın zira uzun zamandır keder ıcındeydı hem kendı hem evlatları....[/QUOTE]
Allah rahmet eylesin inşallah, hepimiz birer mezar taşıyız. Belki taşımız bile yok sadece zamanı bekliyoruz. Rabbim sabır versin geride kalanlara.. Ayrıca bu acı olaylardan ders almayı da nasip etsin. Ölüm çok yakın.
Mondial Loyal / Salcano Wolf / Motoran Karry / Regal Raptor 150 / Bajaj Discover 125 ST/ SYM Fiddle 2/ Honda Pcx 125 Motorsuz Araştırma İçerisinde
Garajında resimliyeyim dedim benim 600rr yi
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
onur ve alpay kardeslerım dostlar sagolsun.
Çanta için ilk yorumlar güzel. Öncekini çok zor döktüm ama yenisini 5 dk da taktım. Fotoğraf yarına
motoru yıkadım bugüm
facebook.com/SalcanoMotosiklet
cavlamış yıkanınca motor...ne guzel olmus
Abiler gene boş işler peşindeyim. bizim motolara arka çanta demiri uydurabilirmiyiz diye merak ediyorum.
ybrnin tvsni cb'nin demirlerine baktım acaba bizim motora uyan varmı yada bi iki kesme kaynak işiyle uydurabileceğimiz en yakın hangisi
çantayı büyütünce eski demire güvenemiyorum hemide ileride yan çanta planları için ufak bi başlangıç olur
orıjınde var zaten baglantı yerı.boyle bı aparat yaparak cantayı bıraz daha gerıye almak ıstıyorsun sanırım.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Benim motorda arkada taşıma demiri yok yan çantalarda ise çantayla beraber gelen Kappanın orjinal demirleri var onlarda (sanırım cbf 150 için tasarlandığı için) biraz uzun gelmiş ve keserek kısaltmış takan abimiz
Enesin kastettiği sanırım böyle bir şey 2004 YBR emde orjinalden vardı
hepinize gunaydın arkadaslar abıler kardesler.cuma gununuz hayırlara vesıle olsun ınsallah....
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)