bursa mt bu kortej konusunda cok etkın ve 600 motor la gecıs yaptıgımızı bılıyorum
bursa mt bu kortej konusunda cok etkın ve 600 motor la gecıs yaptıgımızı bılıyorum
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Abi madem ciğerleri açılsın istiyorsun motorun kullandığın yağdan eminsen yolda müsaitse makinanın devir çevirmesinden çekinme 1de başla devirli sürmeye 1-7-8bin 2-8-9bin 3-8-9bin hatta 4 te uzatda uzat girsin kesiciye öle at 5 e ibrenin 100ü devirdiğini göreceksin hemen
ben adil abinin kilosunda olucam 120 sabit giderim. çünküşu anda bile 90-95 sabit gidiyor. iğneyle oynayıp güzel bi hava ayarı yapsam. 110 a kadar çıkartırım son hızı. ama yakıt fırlar .ki hiç istemediğim bir durum. 100km/2.85lt bence gayet ideal..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
benım km 1200 oldugunda benım ustam;yagı bosalttı,mazot koydu yag haznesıne500gr kadar.2 dk kadar calıstırdı.saldık mazotu,metal talaslarını gormenız lazımdı.sımsıyah.yenı yag koyup ızmır yoluna cıkıp 1ve 2 vıteslerde 8500 dv dk ları 3 km cıvarı gıttıkten sonra 3 vıteste 9000 devırı gorerek yaklasık3-4km kadar gıttıkten sonra gazı bırakıp kompresor yapmasını sagladık.donus yolunda aynı ıslemı 4 ve 5 ıncı vıteste yaptıktan sonra 8500 dv.5 vıteste 100 kmh rahat gordu motor.ancak kılo ve hava sartları ruzgar yanı oda bır etken.
Bu her motosiklet modelinde farklılık gösterebiliyor yanlış bilmiyorsam, tamamen şamandranın konumu ile ilgili.Motosikletinde birkaç depo bitirince nereye kadar gider daha iyi biliyorsun, kaldı ki sende gösterge var koskoca R1 de o da yok
Adil Abi sen Allah be verdiyse yapıştır artık açıldı açıldı, bizim gibi kibar adamların problemi bu bende Honda'yı tam açamamıştım.
bEN 110 yerine 80 kilo olucam varya herkese motorunu sattırırdım tüketimim ile
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:29 ----------
Arkadaşlar Bu arada elcik korumaları kimliği belirsiz bir deyyus kırdığından çıkartmıştım, ama çıkartınca ne kadar işe yaradığını farkettim.Var mıdır çok can yakmayacak fiyatta elcik koruma önerebilecek olan?
Mutlu scooterde bende yapmıştım unutmuşum hatırlattın iyi oldu yağ haznesi tertemiz oluyor,kilo ve hava mutlaka etki ediyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:45 ----------
Murat dediğin gibi fazla zorlamak istemedim daha 1200km ama basıcam artık
Bir de Salcano hızını gps le ölçtüm, benimki 97 km ye kadar 3 km fazla gösteriyor, 100 den sonra fix gps le aynı gidiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:51 ----------
Arkadaşlar Aynamın köşesine ölü noktayı gösteren ufak ek ayna takmak istiyorum nereden bulabilirim?
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
İnsallah abi
Arkadaşlar benim motorun gidonda bi sıkıntı var gibi geliyor. Asfaltta sanki tümsekte gider gibi bir sallanma mı desem,yalpalama mı desem öyle bir durum var. Düz yolda amörtisor sanki cok esniyor gibi geliyor. Kontrol ettim amörtisor kacagı vs yok. Gidonda yamuklukta yok,jant sağlam,lastik havası normal... Ama lastiğimin raf ömrü bitmiş.. Bi ondan şüphe ediyorum ama etkiler mi bilemiyorum.
Tahsin abi sen farketmissindir belki Ulaşlı'ya giderken Konca rampasının başlagınca bu durum daha cok oluyor. Yol kalitesi ile ilgili birsey mi,çözemedim gitti
bugun ızmıtteyım.arkadaslar.ev işi için kosturuyorum.yuvam akarca evlerıne gıtcem 2 ev var orda.bakalım kısmetse...
Mulu abi inşallah gönlünce ev bulursun
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
evi tuttum arkadaslar.1 yıllık kontrat yaptım.4800 peşin odedım artı 120 tlde noter sozlesme ıcın odedım.yarında elektrrık tı suydu dogalgazdı o ıslemlerı yaptırmaya baslıyorum.2 tane mobılya magazası gordum carsıda.yarın o ısede bakıcam cumaya kadar buralardayım.ıslerımı halledıp karacabeye donucem.hafta sonuda oradakı esyaları getırır artık ızmıte daımı yerlesırız.bakalım bu bır yıllık surec te ne gosterecek duruma gore karacabeydekı evı satıp bıraz daha ustune koyup buradan bıseyler bakıcaz hesaplar o yonde.hayırlısı bakalım.izmit tayfası guzel gezılere hazır olun.vaat etmeyelım ama sohbetın muhabbetın gezıntının kralını yaparız ınsallah...
mutlu abi
mobesko yada bakın. alternatif olarak.
eleltrik doğalgaz su 500tl yi bulur.
ramazan zaten gezecek hal yok. ramazandan sonraya halledersin işleri gezeriz abi..
degırmenderede dayımlardayım sımdı yuzbasılarda.yarın ısım daha kolay olacak.karamurselden arkadasım da gelecek beraber bakıcaz.aynı mahalle damadıyız kendısıyle bacanagım ve asker arkadasım aynı zamanda.yarın sanayıye ugrıcam sool arka tekerden ses gelıo muhtemelen rulmanda sıkıntı var.rulman degısecek heralde.
mutlu abi
elektrik su doğalgaz açarken
nufus cüzdanı fotokopisi
kira sözleşmesi fotokopisi
evde senden önce oturanın elektrik su doğalgaz faturaları. yoksa abone numaraları.
bunlar olmazsa açamazsın.
elektrik gölcükte
doğalgaz izmit çarşıda
su senin nereye bağlı bilemiyorum. benim bahçecikte.
bizim sanayiye gideceksen zirve oto iyidir. çekirdekten toyotacıdır.
değirmenderede de erbay oto. iyi toyotacıdır.
Serkanbitez Nikli abimiz ile tanıştım eve 2km bile değil çok güzel bir abimiz daha olacak gibime geliyor
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)