Wolf üzmez kimseyi, Bismillah deyip basarsın marşa gerisi kendiliğinden gelir
1500 km oldu daha hic seleden sikayet etmedim artcıyı bilemem yanlız
Dahada davosa gelmem Wolfe niyetlendinse hayırlı olsun deriz bizde
Wolf topiginde ne arıyorsam
bu akşam irfan abinin iftarda herkes motorları değişti.
bizde uğurun ybr ile benim salcoyu değiştik.
ne hikmetse uğur 1 tur atıp direk indi benim motordan. ısrar etmeme rağmen fazla gezmedi. bu kadar mı kötü bizim motor uğur.?
bende eski kasa ybr sini test ettim.
salco ile aralarında bariz kalite farkı anında kendini belli ediyor. ybr cidden kaliteli bir motor. sesi olsun çekişi olsun çok iyi.
marşı çok hızlı alıyor. yani tek gıvda çalışıyor.
frenleri benim motora göre çok iyi tutuyor. hayret ettim.
ama soğukken ani gaz verince stop ediyor ybr. soğuk rolantisi 800 civarı ama sıcakken 1500 e çıkıyormuş.
benim salco soğukken 1000devir sıcakken 1400devirde çalışıyor. motorun sıcak yada soğuk olması salcoda birşeyi değiştirmesede, ybr de çok farkediyor. ya stop ediyor ya gaz yemiyor, garip.
bide bisiklet diyorlar ya hakkaten doğru. küçücük. ama kaçışı güzel.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Amma cok muhabbet donmus :-) mutlu abi maalesef herkesle yola cikilmiyor adem abi gibi icabinda yengec olacak adam lazim :-) 125 likler arasinda ufak farklar olabilir' farkli bir yag bile herseyi etkilyor ufak seylere cokta takilmamak lazim o 2000 tl nin hakkini veriyorsa sorun yoktur ki veriyor eminolabilirsinkz.
alpay kardesım tedırgınlerının nedenı km yapmamıs olmaları.artı olarakyol tecrubelerı yok.ve en son trafıkte motor kullanmadıkları ıcın bursa yolu yanı anayol garıp geldı gozlerı korktu.halbukı bunları konusmustuk.hatta bayramda bodrum planımızda vardı ama balıkesır e gelmeden yoldan doneceklermıs bı yerde ıyı oldu yanı
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Tahsin abi wolfu çok begendim. Haddime mi beğenmemek Aslında biraz daha tur atıp gezmeyi ıstedim ama on cam biraz değişik geldi,alışmadığımdan olsa gerek. Birde kalabalik yerde rahat edemedim Allah korusun düşerim,vururum falan Ybr ile kalite olarak bazı farklar tabi ki var ama f/p olarak bence şahane. Özellikle dikkat ettim,kullanılan malzeme kalitesi diğer çinlilerden üstün. Ybr sanırım hava ayarı istiyor,7 senedir dokunulmamis karbüratöre Ama motor ne olursa olsun bahane tanışmak,sohbet etmek şahane. Çok mutlu oldum yüzyüze tanıştığımiza abi.
ıftar yemegıne katılamadım elımde olmayan yanlıs arkadas secımı yuzunden.ama bızatıhı telafı edecegım.yakın zamanda bende ızmıtte olacam vazıyet gıdısat onu gosterıyo.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
bende çok sevindim kardeşim.
uğra işin düşerse sanayiye. bir çay içeriz. sohbet ederiz.
sen motorunun ayarlarıyla oynama. beter olur. çok güzel gidişi. sesi vs. hele o senin ybrnin marşına ve frenlerine hasta kaldım. nazar deymesin. gıv diyince çalışıyor meret fren felaket kapıyor. dengeli motor vesselam. benim frenler sıkıntılı. grup sürüşünde arkasında gittiğim 600 lük freni koyunca ben arkasında nasıl durdum allah biliyor. şöyle daha orijinal bir balata bulayım. bu 5tl lik ön balatayla olmayacak bu iş
neyse ybr tam sana göre. ömürlük diyorlardı ybr ye hak verdim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:06 ----------
abi e5 te gazı açmak lazım. kamyonların gerisinde kalırsan işin zor. yavaş gittilerse tırsmışlardır. benim apache nin en sevdiğim yanıda bu. biz 90-95 takılırken apache rahat 100-110 rahat görüyor. videolarında izledim. buda e5 te çok avantajlı. varsın kıprasın. motor dediğin güçlü olacakmış anladım.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Anladım abi. Baştan deselermiş bari plan bozulmamış olurdu. Neyse sağlık olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:13 ----------
Acaba ybr nin balatalar bizimkine olmuyor mu aynı performansı alsak? Çünkü banada biraz zayıf geliyor ön fren.
Mutlu toplu sürüşte profesyonelde olsan diğer sürücüler acemiyse seni tehlikeye sokar acemilerle anayolda otobanda sürülmez sen doğru kararı vermişin zaten Allah korusun...
@Tahsin anladığım kadarıyla toplu sürüş seni tedirgin etmiş bence toplu sürüşte 10 motor ideal fazlası tehlikeli,çünki tanımıyorsun çoğu sürücüyü kendilerini göstermek için apaçiliklerini göstermek isteyenler oluyor toplu sürüşte kalabalık oldumu tehlikeli düşün 20_30 motor trafikte...
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)