Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Evet arkadaşlar wolf'ün videosunu yüklemiye çalıştım image shack'tan çalışmadı bende You Tube yükledimbelki ilk'tir You Tubede Wolf telefon çekimi deneme amaçlı...(Birdahakine telefonun mic.bantla kapatıcam çok ses olmuş...

http://youtu.be/lwOZNvAmAWI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Pianoblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Satıldı
    Alıntı gezginmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar wolf'ün videosunu yüklemiye çalıştım image shack'tan çalışmadı bende You Tube yükledimbelki ilk'tir You Tubede Wolf telefon çekimi deneme amaçlı...(Birdahakine telefonun mic.bantla kapatıcam çok ses olmuş...

Sağol Adil abi. Aslında çok hesaplı kask kameraları varmış. Sitede konusu vardı hatta. Aliexpress ten alıyorlardı galiba. Hemde 720p çekiyordu yanılmıyorsam.

rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Alıntı Pianoblack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağol Adil abi. Aslında çok hesaplı kask kameraları varmış. Sitede konusu vardı hatta. Aliexpress ten alıyorlardı galiba. Hemde 720p çekiyordu yanılmıyorsam.
    Bir ara bende almaya niyetlendim ama çekim açısı çok dar olduğu için vazgeçtim.

Benimki basit birşey,tlf kılıfını aynaya bağladım koydum tlf çektim20 dk çekim yapıyor...

Motosikleti
    Satıldı
    Alıntı rs_guven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir ara bende almaya niyetlendim ama çekim açısı çok dar olduğu için vazgeçtim.
    Şu yol videolarını izlemenin ayrı bir keyfi var nedense. Fim gibi izleniyor bildiğin

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------

Adil abi senin facebook yok mu?

Motosikleti
    Nissan Juke + Honda PCX
    hafta sonu sınav heyecanı yapıoduk sürücü kursunu aradım 4 ağustos dedi , ben 2 ağustosta izne çıkıyordum. 2 gün bekletecekler beni nereden de kayıt oldum bunlara.. Ucuz etin yahnisi olduk..

Şu yol videolarını izlemenin ayrı bir keyfi var nedense. Fim gibi izleniyor bildiğin

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------

Adil abi senin facebook yok mu?
    adil_ozel@yahoo.comFacede,twiterde,Youtubede var

Motosikleti
    Satıldı
    Alıntı boshaft adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hafta sonu sınav heyecanı yapıoduk sürücü kursunu aradım 4 ağustos dedi , ben 2 ağustosta izne çıkıyordum. 2 gün bekletecekler beni nereden de kayıt oldum bunlara.. Ucuz etin yahnisi olduk..
    4 ağustos ne? Sınav bu hafta sonu değil miydi? Senin ehliyeti alış baya uzadı desene :=)

Motosikleti
    Nissan Juke + Honda PCX
    bu bizim imzalarda sürekli kayboluyo ya

---------- Post added at 15:30 ---------- Previous post was at 15:28 ----------

4 ağustos ne? Sınav bu hafta sonu değil miydi?
    he işte öyleydi ama adilik yaptılar 4 ağustos diyorlar... neymiş efendim ikiye bölmüşler tatile çıkıcaktım dedim çok mağdur olan oldu k.bakmayın dedile gidip yine konuşucam gerçi bişey değişmeyecek girdi bize bi hafta daha ..
    Mondial Loyal / Salcano Wolf / Motoran Karry / Regal Raptor 150 / Bajaj Discover 125 ST/ SYM Fiddle 2/ Honda Pcx 125 Motorsuz Araştırma İçerisinde

Motosikleti
    Satıldı
    bu bizim imzalarda sürekli kayboluyo ya

---------- Post added at 15:30 ---------- Previous post was at 15:28 ----------

he işte öyleydi ama adilik yaptılar 4 ağustos diyorlar... neymiş efendim ikiye bölmüşler tatile çıkıcaktım dedim çok mağdur olan oldu k.bakmayın dedile gidip yine konuşucam gerçi bişey değişmeyecek girdi bize bi hafta daha ..
    Bir şey değişmez muhtemelen. Milli eğitim ayarlıyor ya onu. Birde bir şey yapsalar he. Biniyon motora 1 dk sonra iniyosun. Akşam üstü kursu arıyorsun geçtiniz diyorlar :D Asıl çile sonra tabii randevu kovalamalar falan :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:32 ----------

adil_ozel@yahoo.comFacede,twiterde,Youtubede var
    Ekledim abi. Bende bi face var işte. Darısı Onur'un başına, o da açsa onu da eklesek :D
    boshaft bunu beğendi.

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)

Abi eline sağlık, ofiste youtube açılmıyor, faceden izleyim dedimde emin olamadım adresi yazınca değişik bir sayfa çıkıyor
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi eline sağlık, ofiste youtube açılmıyor, faceden izleyim dedimde emin olamadım adresi yazınca değişik bir sayfa çıkıyor
    Yabancı bir bayan şarkıcı ve klibi mi mesela? Sen alıntı yaptıktan sonra alttaki linkten videoya baktım, oradan açılıyor.

Eyvallah Murat telefondanmı girmiştin?Ben tıklayınca açılıyor hemen.Link'e tıklayınca açılmıyormu?

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Abi ofis İT departmanı video içeriğini engelliyor, face de açabiliyorum.Bir adil özel var ama kediler, köpeklar var video olarak motor yok.

Motosikleti
    Satıldı
    Arkadaşlar sizlerde biliyorsunuz ki Wolf de vites gösterge paneli bulunuyor ama çalışmıyor. Bazı Wolf lerde çalışsa da nadir olan bir şey. Wolf S lerde sorunsuz çalıştığını da biliyorsunuz. Bazı Wolf lerde nadir olarak çalışıyorsa eğer belki bizimkilerde bir bağlantı sorunu falan vardır? Var mıdır bir çözümü acep?

Motosikleti
    Nissan Juke + Honda PCX
    Arkadaşlar sizlerde biliyorsunuz ki Wolf de vites gösterge paneli bulunuyor ama çalışmıyor. Bazı Wolf lerde çalışsa da nadir olan bir şey. Wolf S lerde sorunsuz çalıştığını da biliyorsunuz. Bazı Wolf lerde nadir olarak çalışıyorsa eğer belki bizimkilerde bir bağlantı sorunu falan vardır? Var mıdır bir çözümü acep?
    aboo senin vites gösterge panel çalışmıyor mu benimki tıkır tıkır dur bide maşallah diyim az sonra bincem bozulmasın Wolf S bu S farkı galiba
    Mondial Loyal / Salcano Wolf / Motoran Karry / Regal Raptor 150 / Bajaj Discover 125 ST/ SYM Fiddle 2/ Honda Pcx 125 Motorsuz Araştırma İçerisinde

Motosikleti
    Satıldı
    aboo senin vites gösterge panel çalışmıyor mu benimki tıkır tıkır dur bide maşallah diyim az sonra bincem bozulmasın Wolf S bu S farkı galiba
    Aynen abi ne hikmetse Wolf lerde çalışmıyor. Büyü mü yapmışlar ne :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------

Gençler ilginizi çekere belki
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3102800

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Aynen abi ne hikmetse Wolf lerde çalışmıyor. Büyü mü yapmışlar ne :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------

Gençler ilginizi çekere belki
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3102800
    Vites göstergesini ne yapacan Yola bak sen Barkın Abin ne güzel anlatmış Cb videosunda yok devir göstergesi yok vites Sonra yola bakmıyorsunuz Bu arada söyleşin güzel fakat okuyamıyoruz, bir düzeltme geçersen çok makbule olur Alpayım.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Motosikleti
    Satıldı
    Vites göstergesini ne yapacan Yola bak sen Barkın Abin ne güzel anlatmış Cb videosunda yok devir göstergesi yok vites Sonra yola bakmıyorsunuz Bu arada söyleşin güzel fakat okuyamıyoruz, bir düzeltme geçersen çok makbule olur Alpayım.
    Abi valla şuana kadar kullandım bir problem yaşamadım daha da yaşamam ama görsellik bakımından güzel olur diye dedim. Bu arada söyleşinin orjinal boyutunu tekrardan yükledim. Sayfanın aşağısından ulaşabilirsin abi. En kötü bilgisayarına indirdiğinde problem kalmayacaktır. Hatta buraya da ekleyeyim;

Uploaded with ImageShack.us

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    benimkide wolf. aldığımdan beri çalışıyor gösterge. seninkinde bağlamamışlar sanırım. bi göster tamirciye. şahsen ben acemiyken çok bakardım. şimdi pek ihtiyacım olmuyor.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)