Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
25 Temmuz 2013, 15:58
Evet arkadaşlar wolf'ün videosunu yüklemiye çalıştım image shack'tan çalışmadı bende You Tube yükledimbelki ilk'tir You Tubede Wolf telefon çekimi deneme amaçlı...(Birdahakine telefonun mic.bantla kapatıcam çok ses olmuş...
http://youtu.be/lwOZNvAmAWI
Reklamlar
-
25 Temmuz 2013, 16:10
gezginmotor adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar wolf'ün videosunu yüklemiye çalıştım image shack'tan çalışmadı bende You Tube yükledim
belki ilk'tir You Tubede Wolf telefon çekimi deneme amaçlı...(Birdahakine telefonun mic.bantla kapatıcam çok ses olmuş...
Sağol Adil abi. Aslında çok hesaplı kask kameraları varmış. Sitede konusu vardı hatta. Aliexpress ten alıyorlardı galiba. Hemde 720p çekiyordu yanılmıyorsam.
-
25 Temmuz 2013, 16:15
Pianoblack adlı üyeden alıntı
Sağol Adil abi. Aslında çok hesaplı kask kameraları varmış. Sitede konusu vardı hatta. Aliexpress ten alıyorlardı galiba. Hemde 720p çekiyordu yanılmıyorsam.
Bir ara bende almaya niyetlendim ama çekim açısı çok dar olduğu için vazgeçtim.
-
25 Temmuz 2013, 16:20
Benimki basit birşey,tlf kılıfını aynaya bağladım koydum tlf çektim20 dk çekim yapıyor...
-
25 Temmuz 2013, 16:23
rs_guven adlı üyeden alıntı
Bir ara bende almaya niyetlendim ama çekim açısı çok dar olduğu için vazgeçtim.
Şu yol videolarını izlemenin ayrı bir keyfi var nedense. Fim gibi izleniyor bildiğin
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------
Adil abi senin facebook yok mu?
-
25 Temmuz 2013, 16:24
hafta sonu sınav heyecanı yapıoduk sürücü kursunu aradım 4 ağustos dedi , ben 2 ağustosta izne çıkıyordum. 2 gün bekletecekler beni nereden de kayıt oldum bunlara.. Ucuz etin yahnisi olduk..
-
25 Temmuz 2013, 16:27
Şu yol videolarını izlemenin ayrı bir keyfi var nedense. Fim gibi izleniyor bildiğin
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------
Adil abi senin facebook yok mu?
adil_ozel@yahoo.comFacede,twiterde,Youtubede var
-
25 Temmuz 2013, 16:27
boshaft adlı üyeden alıntı
hafta sonu sınav heyecanı yapıoduk sürücü kursunu aradım 4 ağustos dedi , ben 2 ağustosta izne çıkıyordum. 2 gün bekletecekler beni nereden de kayıt oldum bunlara.. Ucuz etin yahnisi olduk..
4 ağustos ne? Sınav bu hafta sonu değil miydi? Senin ehliyeti alış baya uzadı desene :=)
-
25 Temmuz 2013, 16:30
bu bizim imzalarda sürekli kayboluyo ya
---------- Post added at 15:30 ---------- Previous post was at 15:28 ----------
4 ağustos ne? Sınav bu hafta sonu değil miydi?
he işte öyleydi ama adilik yaptılar 4 ağustos diyorlar... neymiş efendim ikiye bölmüşler tatile çıkıcaktım dedim çok mağdur olan oldu k.bakmayın dedile gidip yine konuşucam gerçi bişey değişmeyecek girdi bize bi hafta daha ..
Mondial Loyal / Salcano Wolf / Motoran Karry / Regal Raptor 150 / Bajaj Discover 125 ST/ SYM Fiddle 2/ Honda Pcx 125 Motorsuz Araştırma İçerisinde
-
25 Temmuz 2013, 16:34
bu bizim imzalarda sürekli kayboluyo ya
---------- Post added at 15:30 ---------- Previous post was at 15:28 ----------
he işte öyleydi ama adilik yaptılar 4 ağustos diyorlar... neymiş efendim ikiye bölmüşler tatile çıkıcaktım dedim çok mağdur olan oldu k.bakmayın dedile gidip yine konuşucam gerçi bişey değişmeyecek girdi bize bi hafta daha ..
Bir şey değişmez muhtemelen. Milli eğitim ayarlıyor ya onu. Birde bir şey yapsalar he. Biniyon motora 1 dk sonra iniyosun. Akşam üstü kursu arıyorsun geçtiniz diyorlar :D Asıl çile sonra tabii randevu kovalamalar falan :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:32 ----------
Ekledim abi. Bende bi face var işte. Darısı Onur'un başına, o da açsa onu da eklesek :D
-
25 Temmuz 2013, 16:50
Evet arkadaşlar wolf'ün videosunu yüklemiye çalıştım image shack'tan çalışmadı bende You Tube yükledim
belki ilk'tir You Tubede Wolf telefon çekimi deneme amaçlı...(Birdahakine telefonun mic.bantla kapatıcam çok ses olmuş...
Abi eline sağlık, ofiste youtube açılmıyor, faceden izleyim dedimde emin olamadım adresi yazınca değişik bir sayfa çıkıyor
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
25 Temmuz 2013, 17:01
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
Abi eline sağlık, ofiste youtube açılmıyor, faceden izleyim dedimde emin olamadım adresi yazınca değişik bir sayfa çıkıyor
Yabancı bir bayan şarkıcı ve klibi mi mesela? Sen alıntı yaptıktan sonra alttaki linkten videoya baktım, oradan açılıyor.
-
25 Temmuz 2013, 17:16
Eyvallah Murat telefondanmı girmiştin?Ben tıklayınca açılıyor hemen.Link'e tıklayınca açılmıyormu?
-
25 Temmuz 2013, 17:30
Abi ofis İT departmanı video içeriğini engelliyor, face de açabiliyorum.Bir adil özel var ama kediler, köpeklar var video olarak motor yok.
-
25 Temmuz 2013, 17:57
Arkadaşlar sizlerde biliyorsunuz ki Wolf de vites gösterge paneli bulunuyor ama çalışmıyor. Bazı Wolf lerde çalışsa da nadir olan bir şey. Wolf S lerde sorunsuz çalıştığını da biliyorsunuz. Bazı Wolf lerde nadir olarak çalışıyorsa eğer belki bizimkilerde bir bağlantı sorunu falan vardır? Var mıdır bir çözümü acep?
-
25 Temmuz 2013, 18:20
Mondial Loyal / Salcano Wolf / Motoran Karry / Regal Raptor 150 / Bajaj Discover 125 ST/ SYM Fiddle 2/ Honda Pcx 125 Motorsuz Araştırma İçerisinde
-
25 Temmuz 2013, 18:37
Aynen abi ne hikmetse Wolf lerde çalışmıyor. Büyü mü yapmışlar ne :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------
Gençler ilginizi çekere belki
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3102800
-
25 Temmuz 2013, 18:47
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
25 Temmuz 2013, 18:52
Vites göstergesini ne yapacan
Yola bak sen Barkın Abin ne güzel anlatmış Cb videosunda yok devir göstergesi yok vites
Sonra yola bakmıyorsunuz
Bu arada söyleşin güzel fakat okuyamıyoruz, bir düzeltme geçersen çok makbule olur Alpayım.
Abi valla şuana kadar kullandım bir problem yaşamadım daha da yaşamam ama görsellik bakımından güzel olur diye dedim. Bu arada söyleşinin orjinal boyutunu tekrardan yükledim. Sayfanın aşağısından ulaşabilirsin abi. En kötü bilgisayarına indirdiğinde problem kalmayacaktır. Hatta buraya da ekleyeyim;
Uploaded with ImageShack.us
-
25 Temmuz 2013, 19:04
Arkadaşlar sizlerde biliyorsunuz ki Wolf de vites gösterge paneli bulunuyor ama çalışmıyor. Bazı Wolf lerde çalışsa da nadir olan bir şey. Wolf S lerde sorunsuz çalıştığını da biliyorsunuz. Bazı Wolf lerde nadir olarak çalışıyorsa eğer belki bizimkilerde bir bağlantı sorunu falan vardır? Var mıdır bir çözümü acep?
benimkide wolf. aldığımdan beri çalışıyor gösterge. seninkinde bağlamamışlar sanırım. bi göster tamirciye. şahsen ben acemiyken çok bakardım. şimdi pek ihtiyacım olmuyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)