tahsın pek söz vermemekle bırlıkte ırfanın kendısıylede konustum faceden.metehandroda gelecek.son dakıka golu olmazsa yenı motorumla orda olucam.malum benım durumlar ortada.ama %80 gelıcem.persembe gunu daha netlesek durum en gec cuma yazarım sana 30-35 km yol basar gelırsın son dakkada olsa.yıyecek te sıkıntı olmaz mete nın yıyeceklerınden araklarız.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Tabiki Adem kardeş 100 mumluk ampol gibi aydınlatabilirim seni bu konuda 1-) her şeyden önce " ÇİNİ SANAT ESERİDİR" çünkü el emeği göz nuru harcanarak el işçiliğiyle yapılır Porselen ise endüstriyel fabrikalarda imal edilir 2-) Hammaddeleri farklıdır her ikisininde yapıldığı toprağın bileşenleri farklıdır çini toprağının içine endüstiriyel malzeme katılmaz fakat porselen toprağının içine pek çok kimyasal ve endüstriyel madde katılır 3-) Pişirilme dereceleri farklıdır Çini 800-950 derecede pişer porselen ise 1250-1450 dereceler arasında pişer bu yüksek sıcaklık derecelerinden dolayıda porselende çinide bulunan ve elde çizilen desenler bulunmaz çünkü desen çiziminde kullanılan boya 1000 dereceden sonra yanar porselende el deseni olmaz yani 4-) Çini sanat eseridir süs eşyası olarak kullanılır mesela çini tabaktan yemek yenmez çünkü içerisinde bulunan sülyen ve sırça gibi malzemeler zehirlidir içerinden yenen gıdalarla insana geçebilir porselen ise mutfak eşyasıdır rahatlıkla üzerinden yenilip içilebilir
oh gezdin geldin rahatladın Murat sevindim senin adına lakin resimlerden dikkat ettimde arka lastiğinin havası bayaği bir inikti peglerdeki titreşime o bile sebep olabilir
%100 kesin olmamakla birlikte ben gitmeyi düşünüyorum Tahsin
Allah mesut etsin Maxi keşke o tarihlerde uygun olsamda motora atlayıp gelebilsem düğününe hep arzu etmişimdir o taraflara gezi yapmayı
Vayy be ben Karada yürüyen ne varsa kullanırım diye övünürdüm Adem ağa karada yörüyenden sonra denizde yüzenide sürüyormuş baksanıza bir gömlek geçtin beni ağa
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
maxi kardeş motorunun bence 3 şeyden birinde sorun var gibi görünen;
- km saati bozuk kafasına göre bazen doğru bazende az gösteriyor
- ya devir saati bozuk az fazla gösterme ondada var
- yada debriyajında sorun var kaçırma yapıyor bunlara baktır derim
son olarakda hayırlı olsun allah bir yastıkta kocatsın ömür boyu mutluluklar versin iş güç olmasa gelmek isterdim
ben bi kampanya daha yapıyorum alıcı arkadaşın noter masrafı da benden...
ortada benimki ya ben iyice tırsmaya başladım haberleri okudum forumdan hayatını kaybedenler ayağı bacağı kırılanlar sabah sabah nerden de okuduysam. Scooter lazım basit ufak bişey :(
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Ölüme bu kadar takılmayın yahu. Sınırda meydana gelen çatışmada fırlayan bir kurşun evinde oturan adamı öldürdü. Ölümün nereden geleceği belli olmaz, bu yüzden hayatın tadını çıkarmak lazım. Ha tabii tedbiri elden bırakmamak gerekir v.s Tabii Scooter mı daha güvenli yoksa motosiklet mi daha deneyimli arkadaşlar cevaplayacaklardır
tahsınım en gec cuma gunu soylerım sana.zaten bulusm ctesı.kaptırı gelırsın ıkı adım yol sana.haberlesıcez tamam mı
Arkadaşlar bugün bi 20 km kadar turladım. Öncesinde debriyajın kavrama noktasını istediğin gibi ayarladım yani ortada olacak şekilde. Bunun içinde ufak somunu sol tarafa doğru
getirdim ve öbür somunu da sıkılaştırdım. İstediğim gibi oldu. Çıktım yola 10 km kadar sonra yine eski haline geldi. Yani kavrama noktası yukarı kaydı. Somunların yerinde bir değişiklik yoktu ki zaten olması da saçma olurdu.
Bunun üzerine tekrardan ayar yapmak istedim. Ufak somunu sol tarafa doğru biraz daha kaydırdım ama bu sefer debriyaj kolu
boşlaştı. Bunun ayarı sanım motor aksamının oradan yapılacak. Yapılacak yeri buldum da nasıl bir yol izlemeliyim?
nasıl bı yol ızlemelısın...ewet guzel soru......şimdi burdan bole dogru go go go sonra ılk arada left az daha go go azcıkda rıght
ışte aradıgın yerdesın.......(esprı olsn azda dımı)
ufak tekerlekli scooterler bizim motorlardan kat kat tehlikelidir. Yaşta daha güzel kayar. Tüm motor ağırlığı yük ağırlığı arkadadır. Çukura kaçtığında veya tümseğe çarptığında bizim motora göre düşme olasılığı çoktur. Virajlarda bizim motorlardan dengesizdir. Yani scooter 100 cc de olsa hertürlü bizim wolften tehlikelidir.
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)