Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Temmuz 2013, 23:04
tahsins adlı üyeden alıntı
hemen satılır satılmasınada yazık günah. para zor kazanılıyor. illaki zararına satılacak. bide bu sigorta pahalılığı muhabbetinden 34 plakalar daha zor satılıyor.
novarix murat kardeşimizde ayran gönüllüdür.(aldı 500km de 500tl civarı zararla sattı).
doğrusu banada bir debriyaj teli yolladı sağolsun. hemide orjinal yebere..
Ben hemen satılacağını düşünmüyorum abi pek. Gerçi şans işi hani. Adam bakıyordur, ihtiyacı vardır, senin ilanı görür, gelir şak diye alır. Ama benimki öyle olmayacak gibi gözüküyor. Tabii illa ki satılır elimde kalacak değil. He satılmazsa binerim buda yanıma tecrübe olarak kar kalır. Zaten okul açılırsa motür le gidip gelicem. Benzinden de tasarruf etmiş olurum. Hem motosiklet özgürlüktür
Reklamlar
-
19 Temmuz 2013, 23:18
bu ocak 2013 te ilk motor kullanmaya başladığım günlerde çektiğim resimler..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
19 Temmuz 2013, 23:23
Hocam Kocaeli'de şöyle körfez manzaralı fotolar yok mu ya Özellikle akşam enfes görünüyor körfez ben çok beğeniyorum o görüntüyü
-
20 Temmuz 2013, 00:37
Pianoblack adlı üyeden alıntı
Ben hemen satılacağını düşünmüyorum abi pek. Gerçi şans işi hani. Adam bakıyordur, ihtiyacı vardır, senin ilanı görür, gelir şak diye alır. Ama benimki öyle olmayacak gibi gözüküyor. Tabii illa ki satılır elimde kalacak değil. He satılmazsa binerim buda yanıma tecrübe olarak kar kalır. Zaten okul açılırsa motür le gidip gelicem. Benzinden de tasarruf etmiş olurum. Hem motosiklet özgürlüktür
Ben baya bi zarar edip satcam galiba scooter bakmaya basladim bi kurtulamadimsu sahibindenden
-
20 Temmuz 2013, 01:05
Üzüldüm kendimden 1 tane daha görmeme :( Ama söylemiştim tarzını doğru seçmen gerektiğini, boşver banada söylemişlerdi ;) Şöyle düşün bu işten zarar edebilirsin ama en azından denemeden bilemezdin. Benim çevremde kullanmam için bana motorunu verecek kimse yoktu, bende bu yolla deneyim ettim. Yinede iyi düşünmekte fayda var. Ama insanın içine bir kere kurt düşünce çıkaramıyorsun.
yeni motorları satmanıza acıdım bende şimdi, hayırlısı olsun sizin için
facebook.com/SalcanoMotosiklet
-
20 Temmuz 2013, 01:20
boshaft adlı üyeden alıntı
Ben baya bi zarar edip satcam galiba scooter bakmaya basladim bi kurtulamadimsu sahibindenden
Hayırlısı dostum. Umarım scooter alınca işte bu dersin
-
20 Temmuz 2013, 01:28
scooter almayı düşünen arkadaşlara birşey sorucam hiç scootere binip denediniz mi, onda da hayal kırıklığına uğramayın sonra. aynı tadı alamamıştım ben mesela arkadaşınkinden....
-
20 Temmuz 2013, 01:32
EnesBeyter adlı üyeden alıntı
scooter almayı düşünen arkadaşlara birşey sorucam hiç scootere binip denediniz mi, onda da hayal kırıklığına uğramayın sonra.
boshaft denedi de ben denemedim. Çevremde "bi tur versene" diyebileceğim biri yok. Ben vites olayından hoşlanmıyorum. Scooter pratik olduğundan dolayı ihtiyacımı karşılayacağını düşünüyorum.
-
20 Temmuz 2013, 01:36
hayırlısı olsun
-
20 Temmuz 2013, 01:39
hayırlısı olsun
Teşekkürler
-
20 Temmuz 2013, 01:43
izlemenizi tavsiye ederim, barkın abinin yaptığı her klibi izlerim orası ayrı
-
20 Temmuz 2013, 01:51
Barkın abi candır. Farklı bir yeteneği var. Anlatım kabiliyeti ve insanlarla iletişimi çok kuvvetli (denenmiştir). Bütün video larını izlemişimdir. Başlangıç motoru video su geldi aklıma birden.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------
scooter almayı düşünen arkadaşlara birşey sorucam hiç scootere binip denediniz mi, onda da hayal kırıklığına uğramayın sonra.
aynı tadı alamamıştım ben mesela arkadaşınkinden....
Bu arada ben scooter a binmedim dedim de şimdi hatırladım. Yıllaaar önce tahminen 12 yaşımda falan bi aile dostumuzun köyünde mobilet sürmüştüm. 2-3 gün takılmıştım. Tabii trafik yok bir şey yok. Ne cesaretmiş yahu. Şimdiki aklım olsa binmem :D
-
20 Temmuz 2013, 01:57
Barkın abi candır. Farklı bir yeteneği var. Anlatım kabiliyeti ve insanlarla iletişi çok kuvvetli (denenmiştir). Bütün video larını izlemişimdir. Başlangıç motoru video su geldi aklıma birden.
Tavırları,hareketleri çok içten geliyor bana. Ara ara yaptığı canlandırmalar da
-
20 Temmuz 2013, 02:00
Tavırları,hareketleri çok içten geliyor bana. Ara ara yaptığı canlandırmalar da
Şu yaptığım röportajı scan edip koyacam siteye de fırsat olmuyor :=)
-
20 Temmuz 2013, 02:00
boshaft denedi de ben denemedim. Çevremde "bi tur versene" diyebileceğim biri yok. Ben vites olayından hoşlanmıyorum. Scooter pratik olduğundan dolayı ihtiyacımı karşılayacağını düşünüyorum.
ben alırsam eğer senden önce getiriyim bi denersin
-
20 Temmuz 2013, 02:04
ben alırsam eğer senden önce getiriyim bi denersin
Vaay fedakarlığa gelin :=)
-
20 Temmuz 2013, 02:14
Vaay fedakarlığa gelin :=)
tabiki aynı sıkıntıyı yaşıyoruz önce kurtulan kalana yardım edecek .. Bu arada Salcano Wolf çok güzel rahat bir motor Wolf'çü arkadaşlar kızıyo zaten bize arada belirtelim sadece scooter niyeti ile satıyoruz.
-
20 Temmuz 2013, 02:16
tabiki aynı sıkıntıyı yaşıyoruz önce kurtulan kalana yardım edecek .. Bu arada Salcano Wolf çok güzel rahat bir motor Wolf'çü arkadaşlar kızıyo zaten bize arada belirtelim sadece scooter niyeti ile satıyoruz.
Aynen sonradan bir yanlış anlaşılma olmasın. Sonuçta biz sizler sayesinde aldık, tanıdık bu motoru. Yani bizi sizler ikna ettiniz. Yoksa Salcano'dan motosiklet mi olur der geçerdim.
-
20 Temmuz 2013, 03:32
vitesliden sonra scooter bence çok daha keyifsiz gelecektir. ilk çukurda yoldaki her engebeyi direkt bedende hissettiğinizde veya en küçük mıcırda zınk diye kaydığında hak vereceksiniz. Bence yepyeni motosikletlerinizin keyfini sürün ama bana düşmez tabi bunlar şahsi fikirlerimdir.
-
20 Temmuz 2013, 03:47
COMMUTER (Wolf) ve SCOOTER (Vento) karşılaştırılması
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)