maşallah benim koruma demiri çok sağlam çıktı.
15 kere düşürdüm motoru. 2 kezde sürüklendi motor.
buna rağmen ne yamulma ne kırılma. sadece ufak tefek çizikler var.
ybr demiri aslında ama uymuyor bizim motorlara. biraz kesip biçmiştik. genede çok sağlam oldu
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Tamamdır o zaman bende halledeyim ehliyeti alınca gidiyim bi motorcuya.. Şimdi kapıda yatıyo zaten 1 disk kilidi 3 zincir branda
uyku tutmadı
+
http://imageshack.us/a/img12/5350/8e2b.jpg
facebook.com/SalcanoMotosiklet
Afiş güzel olmuş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-yeniler-yine-ucerler-motorda-131187401/detay
beyaz rengide çıkmış, çok asil duruyor...
10 numara olmuş beyaz renk ben alırken olsaydı keşke...
facebook.com/SalcanoMotosiklet
Beyaz iyimiş, ama stiker rengi farklı olsa güzel olurmuş.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Bakıyorumda ben dahil herkes sevmiş beyaz rengi istermisiniz şimdi sırf renkten dolayı 250 TL fiyat farkı olsun beyaz için
bizde beyaza boyar, ruhsata işlettiririz ahmet abi
Boya işi yaş ve uzun iş onun yerine bundan sonraki wolfleri beyaz alırız olur biter
bundan sonra wolf alacağımı nerden biliyosun ahmet abi? ben mucizeler yaratan motorlardan hoşlaşırım. wolf iyi hoş ama bu wolften sonra 125 veya 150 cc ye niyetlenirsem wolf almam. Wolfun tadını çıkarıyorum, çıkardım. Şu an 250 cc ye niyetlendim ama olurda almazsam ileride 125-150 cc ye niyetlenirsem gene, yeni bi ruh, yeni heyecan ararım. Selamlar.
Benim motor iyi guzel de yolda giderken patlak lastik lap lap ses yapar ya o ses geliyo arkadan biyerden cozemedim hhenuz stop edip gittim baktm yine bulamadim ama cok rahat bu arac ya
Ben bu wolf ten bahsediyorum Adem
bizimkide wolf buda wolf
---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 23:03 ----------
Sallama yapıyormu arka taraf Lastiğin janta oturmamış olabilir orta sehpaya kaldır tekerleği çevir öyle bak birde
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
o olabilir bak abi 11 yıl aynı titana bindim. Bi 10-11 yılda wolfu kaldıramam
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)