Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sağolun arkadaşlar..
    hayırlısı, bakalım..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    novarix scoter dedin araba dedin wolfu verdin cbf aldın hayırlısı olsun biraz bilgi ver bakalım nasıl bir şey kaç model kaç km kaç lira memnuniyet filan

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    selam arkadaşlar. Şimdi ybr krankı aldı ya usta, kranktaki bi dişlinin wolfun aynı dişliye göre 2-3 mm kalın olduğunu, ve ybr krankıyla toplandığında şanzıman kapaklarının tam oturmadığını, açık kaldığını, ve o dişliyi tornacıda 2-3 mm inceltip alt takımı topladığını söyledi. Bu bir. İkincisi ybr ekzantrik zincirini aldığını, kranka tam uyum sağladığını fakat silindirdeki üst yuvarlak egzantrik dişlisine uymadığını, bu dişlininde ybr egzantrik dişlisiyle değiştireceğini söyledi. Bide silindir üst kapak contasının ybr üst kapak contasıyla uyuşmadığını, eskisini temizleyip takacağını söyledi. Ben şahsen wolfun ybr parçalarıyla bukadar uyumsuz olduğunu düşünmüyorum. Ustanın beceriksizliğine bağlıyorum. Haksızmıyım? Yoksa gerçekten bu kadar uyumsuzmu?

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    O usta namzeti motoruna tecavüze yelteniyo bence Adem aga böyle bir şey olamaz

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar. Şimdi ybr krankı aldı ya usta, kranktaki bi dişlinin wolfun aynı dişliye göre 2-3 mm kalın olduğunu, ve ybr krankıyla toplandığında şanzıman kapaklarının tam oturmadığını, açık kaldığını, ve o dişliyi tornacıda 2-3 mm inceltip alt takımı topladığını söyledi. Bu bir. İkincisi ybr ekzantrik zincirini aldığını, kranka tam uyum sağladığını fakat silindirdeki üst yuvarlak egzantrik dişlisine uymadığını, bu dişlininde ybr egzantrik dişlisiyle değiştireceğini söyledi. Bide silindir üst kapak contasının ybr üst kapak contasıyla uyuşmadığını, eskisini temizleyip takacağını söyledi. Ben şahsen wolfun ybr parçalarıyla bukadar uyumsuz olduğunu düşünmüyorum. Ustanın beceriksizliğine bağlıyorum. Haksızmıyım? Yoksa gerçekten bu kadar uyumsuzmu?
    abi yeni esd ybr ile karşılaştırıyor olmasın. eski 2004 ybr ninkiler uyuyor bizim motora.
    benim usta çıkma ybr krankı ve pistonu taktım dedi.
    ve demiştim 3 saat sürdü rektefe işlemi.
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    zaten alayım motoru, bidaha uğrarsam o ustaya zenci olayım

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    adem abi ybrnin kranları farklı farklı 2004 var 2005-2009 var esd var bizimkilere büyük çoğunlukla 2004 uyuyor diye biliyorum senin ustada iş yok bence o krankı değiştirse iyi olurdu uydurma iş iyi olmaz

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    fatih sadece 2004 lerin krankımı uyuyor bizimkine?

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ramizan83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    novarix scoter dedin araba dedin wolfu verdin cbf aldın hayırlısı olsun biraz bilgi ver bakalım nasıl bir şey kaç model kaç km kaç lira memnuniyet filan
    ramazan, bende araba var çok şükür. Onu 1-2 model büyültmeyi düşündük ama motorsuz yapamayacağımıza karar verdik.
    wolf'ü satınca maxi scooter almaktı niyetim. Ama almışken şöyle afilli bir 250cc italyana girmek istedim, bütçe ayıramadım. erteledim.
    bir dostumuz sıfır halinden beri bildiğimiz motorunu satmaya karar verince biranda almış bulundum..
    makine 4900km'de. 2012 model. devir saatli seriden, siyah renk. maşallah kazası belası çiziği falan yok.
    ramizan83 bunu beğendi.
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    hayırlı uğurlu olsun novarıx. Allah kaza bela vermesin.

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    fatih sadece 2004 lerin krankımı uyuyor bizimkine?
    abi o oluyor deniyor ama bence en iyisi eski krankı alıp parçacıya gitmek ve 2004 -2006 ve esd modelleri ile birlikte kontrol edeceksin ve hangi model olduğu bende öğrenmiş olacam abi ama mutlaka o modellerden biri oluyor

novarex hayırlı olsun bu arada sana da

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    tam oluyor. Krankın üstünde yuvarlak bi dişli var. Eni wolfunkine göre 2-3 mm kadar kalınmış. Tornacıda yedirerek wolfunki kadar inceltince tam uyum sağlayıp alt takımı toplamış. Bu seferde yeni aldığı ekzantrik ybr zinciri üst silindir kapağına uyum sağlamamış. Oradaki dişliye. o dişliyide ybr dişlisiyle değiştirecek. Bana söylenen bu.

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    tam oluyor. Krankın üstünde yuvarlak bi dişli var. Eni wolfunkine göre 2-3 mm kadar kalınmış. Tornacıda yedirerek wolfunki kadar inceltince tam uyum sağlayıp alt takımı toplamış. Bu seferde yeni aldığı ekzantrik ybr zinciri üst silindir kapağına uyum sağlamamış. Oradaki dişliye. o dişliyide ybr dişlisiyle değiştirecek. Bana söylenen bu.
    allah allah. abi ben net eminim. benim rektefe de ne tornacı ne birşey hiçbirşeyle uğraşmadı. krankı ve pistonu aldı içeri gitti. çıkmasını bulup getirdi. anındada taktı.
    neyse inşallah
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar gezi dönüşü fatihin antalyadan alıp gönderdiği depo kılıfını ancak bugün takabildim.Manisada ybr o kadar tutuluyor ama depo kılıfı satan bir dükkan yok çok acayip memleket

mete_han bunu beğendi.

Motosikleti
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3068378

bu pazar salco ile 500 km cbf lerle aynı gittik adamlar şaşırdı,,,
    ama bende cbf alacam nasip olursa amma seneye amma bu sene sonunda bu salco yuda s atabilirsem sıfır alabilirim cfy iyi forumlar,,,
    mete_han bunu beğendi.

Motosikleti
    Nedense cbf ciler hep şaşırıyo Ramazan Mete mesela buraya geldiğinde bana şaşırdı Karacabeye gitti Mutlu tokatlamış onu ona şaşırdı ardından ben geziye çıktım 2555 km gezdim geldim ona şaşırdı hayatları şaşırmakla geçiyo nerdeyse

Cbf alınca sende şaşırmazsın umarım
    mete_han, ramizan83 ve tahsins bunu beğendiler.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nedense cbf ciler hep şaşırıyo Ramazan Mete mesela buraya geldiğinde bana şaşırdı Karacabeye gitti Mutlu tokatlamış onu ona şaşırdı ardından ben geziye çıktım 2555 km gezdim geldim ona şaşırdı hayatları şaşırmakla geçiyo nerdeyse

Cbf alınca sende şaşırmazsın umarım

Mutlu Reyizle senin kulaklarını çınlattık crazy bekhcı...

ramizan83 bunu beğendi.
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    mete abi olayı anlatmış ahmet abi bak
    mete_han bunu beğendi.

Motosikleti
    hala daha inanamıyon demi marka fanatiği panda motorun Salcano olduğuna
    mete_han bunu beğendi.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    inanmeyyomm valla agi...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)