Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Adem : Evet aga sanırım nazara geliyoz çörek otunu eksik etmeyek üzerimizden o yüzden
    @Adil abi : Sağol abicim teşekkür ederim artık ayağa kalktım turp gibiyim maşallah
    @Meriç : Motor cilli maşallah arap atı mübarek koruma demiri vardı bunda yanlış hatırlamıyosam öle değilmi
    geçmiş olsun ahmet abi. sendemi hastaydın. wolfçular kırılıyor hastalıktan
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    He ya Tahsin bende eridim gittim 2-3 gün anca topladım kendimi yenice

---------- Post added at 23:14 ---------- Previous post was at 23:02 ----------

Bu arada scooterı çaldırıyoduk bu gün az daha helal malmış -ki- gitmemiş

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3032260

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    geçmiş olsun abi. Helal parayla alınmış. Burası yeri değil ama ben hala toparlanamadım. 2 cümle yazmak bile zor geliyor.

Motosikleti
    Sabah nöbetten çıkınca acile git bi iğne yaptırt kendine Adem 2 saate bi şeyin kalmıyor ben öyle yaptım geçmiş olsun tekrar

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    sağol ahmet abi. Sen bi okuyup üflesen düzelir, demir atla kendimi dağlara vururum

Motosikleti
    okumakla düzelse gocaman iğneyi yermiydim ben la Adem her iş okumakla olmuyo tıp ilmine saygı duymak lazım mazallah
    bykemik ve gezginmotor bunu beğendiler.

ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun,,,
    ahmet abiye iki kere geçmiş olsun,,,
    fat280 bu cuma çıkıyormuş dün faceden konuştuk
    ahmet abi güzel bir ugurlama bekliyoruz senden
    fatih kardeşimize

Motosikleti
    2 kere sağol Ramazan Fatih eğer yanıma uğrarsa ona iyi bir sivil hayata alıştırma rehabilitesi vermeyi düşünüyorum tabikide direk Alanyaya gitme ihtimalide var bakalım nasıl olcak

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Herkese merhaba, geçmiş olsun, hayırlı olsun, sağlık olsun en kısa ve toplu msj böyle oluyor sanırım

İşerim yoğun giremiyorum, havalar açtı biz ofise gömüldük isyan yahu.Dün çaycımız Aşkın Abi yi artçım olarak bir yere götürdüm getirdim, adamın rüyasına bu motoru aldığı girmiş nasıl beğendiyse rahatlığını Al dedim sende yahu Salcanocular çoğalsın Arabasını sattıracaz böyle devam ederse

Motosikleti
    İyi yapmışın valla Murat Salco cular olarak bir an evvel çoğalmamız ve bir salcanocu olarak en az 3 salcanocu kazandırmamız lazım bu camiaya diyorum ben

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu akşam cbr 250r deneyeceğim dostlar.
    çok tarzım değil ama bakalım nasılmış; nasıl gidiyormuş..

Motosikleti
    kimsede tık yok biz bari bir kaç foto atak

geçen gün ilçeden kasabaya 18 litre boya çekerken ki hali

rialliden siparişler geldi yine aynı mevzu 1 desi ürüne 13 tl karğo ücreti sözde yüzde elli anlaşmalılar anlaşma olmasa ben düşünemiyorum

adisinden tank pad adisinden jant şeridi adisinden bir takım levye adisiden üç adet oring

drtayfun bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu akşam cbr 250r deneyeceğim dostlar.
    çok tarzım değil ama bakalım nasılmış; nasıl gidiyormuş..
    düdük kadar bişey. hep gitse ne olur. enjeksiyonda var. bozuldumu ananı ağlatır. parçaları desen ateş pahası. ama gidiyodur alet

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------

Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi yapmışın valla Murat Salco cular olarak bir an evvel çoğalmamız ve bir salcanocu olarak en az 3 salcanocu kazandırmamız lazım bu camiaya diyorum ben
    abi bizim burda bit gibi çoğaldı salcocular. ybr kadar oldular hani. üçerler vızır vızır satış yapıyor bizim bölgeye. maşallah hepside tamgaz gidiyorlar benden az olmasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:08 ----------

Alıntı ramizan83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kimsede tık yok biz bari bir kaç foto atak

https://lh5.googleusercontent.com/-g...pyala%2529.JPG
    geçen gün ilçeden kasabaya 18 litre boya çekerken ki hali

https://lh6.googleusercontent.com/-3...4+17.21.37.jpg

https://lh5.googleusercontent.com/-X...4+17.21.22.jpg

https://lh5.googleusercontent.com/-A...8+17.39.28.jpg

https://lh6.googleusercontent.com/-8...8+17.37.38.jpg

rialliden siparişler geldi yine aynı mevzu 1 desi ürüne 13 tl karğo ücreti sözde yüzde elli anlaşmalılar anlaşma olmasa ben düşünemiyorum

https://lh3.googleusercontent.com/-g...6+16.00.41.jpg

adisinden tank pad adisinden jant şeridi adisinden bir takım levye adisiden üç adet oring

https://lh3.googleusercontent.com/-Q...6+16.00.32.jpg
    tankpad süper. benim diz örtüsü deponun anasını ağlatmış. boyasını oymuş adeta. banada lazım tankpad. ama sevmiyorum görsel şeyleri. motorun çalınabilirliğini artırır
    ramizan83 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    selam millet. Fotolar cok güzel ramazan. Ayrıca tüm arkadaşlarımın kandili mübarek olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------

titanın statörü yaktık bu sefer konjektör orjinal değildi, elektriği statöre geri vermiş, statör yanmış
    tahsins ve ramizan83 bunu beğendiler.

Motosikleti
    BU titan dikiş tutmuyor artık adem anlaşılan... gecmiş olsun.
    sizlerinde gecmış kandılı mubarek olsun

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tahsins adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    düdük kadar bişey. hep gitse ne olur. enjeksiyonda var. bozuldumu ananı ağlatır. parçaları desen ateş pahası. ama gidiyodur alet
    Abi dün 20-25km kadar denedim. Arkadaşta benim Wolf'e bindi, beraber turladık.
    Kısaca izlenimlerimi aktarayım; düşünen arkadaşlar varsa dikkate alabilirler..

* Herşeyden önce makine ebat ve şekil olarak (bu kısmı görece) GT250R'ın çok gerisinde. Supersport'tan daha çok touring tadında. Ama buna rağmen bizim gibi uzun boylu insanlar için çokta rahat olduğunu söyleyemiyorum. Bir miktar belden katlanmamız gerekiyor. Bacaklar Wolf ve muadillerine göre daha geride kaldığından, bizim motorlardaki rahatlığı CBR250'de bulamadım. Konfor konusunda -karşılaştırmak saçmada olsa- Wolf ve CBF150'ye göre geride.

* Kullandığım makine 8200 kilometre civarı, kazasız, tüm bakımları ve rodajı eksiksiz yapılmış bir örnekti. Dolayısıyla olabilecek en iyi performansı gösterdiğini düşünüyorum. Makine bir kere gayet iyi devirleniyor ve Wolf'ten sonra size güçlü olduğunu hissettiriyor. Özellikle düşük devirlerdeki kararlı torku çok hoşuma gitti. 3000-4000 bandında enfes bir sürüş yapabiliyor. 6000'den sonra hafif bir titreşim var fakat dert edilecek boyutta değil. Makinenin tek silindir ve spor melezi olmasıyla alakalı, kabul edilebilir seviyede. Maksimum hız olarak 145km/s gördüm ama bi 20-25km/s daha gidebilirdi diye düşünüyorum.

* Peki gidiyor, güçlü falanda bunun bir de durması var değil mi?.. İşte CBR250'yi o konuda çok beğendim. Gayet iyi frenleme yapıyor. Michelin lastikler vardı üzerinde, en ufak sorun bile yaşamadım.

* İşçilik olarak 7/10 diyebilirim. Genel hatlarıyla iyi ama bazı noktaları üzerindeki logoya yakışmayacak kalitesizlikte. Ön cam, elcikler, gidon bağlantı noktaları vs..

Özetle bu segmentte zaten sınırlı olan alternatiflerden en iddialı olanlarından biri. Eğer spor görünümlü bir motorum olsun, beni TEM ve E5 gibi yollarda üzmesin ama çokta uçuk fiyatlı olmasın diyorsanız; Honda'nın servis ve yedek parça konusundaki başarısı da gözönünde bulundurularak CBR250'ye yönelebilirsiniz.

Ama benim tercihim kesinlikle Suzuki Inazuma olurdu, o ayrı!

Not: Wolf'ü kullanan arkadaşım rahatlığına ve sürüşüne bayıldı. Bu fiyata böyle bir makine mükemmel dedi. Bunuda eklemek isterim!
    ramizan83 ve tahsins bunu beğendiler.
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Motosikleti
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam millet. Fotolar cok güzel ramazan. Ayrıca tüm arkadaşlarımın kandili mübarek olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------

titanın statörü yaktık bu sefer konjektör orjinal değildi, elektriği statöre geri vermiş, statör yanmış
    abi motor artık gitmem diyor sanırım. 50.000 diyebilirsek bende hurdaya ayıracağım wolfu. 2 yılda yaparım ben 50.000 i

Rialli'den ilk siparişimi verdim 2 gün oldu hala kargoya vermemişler.Rialliden alışveriş yapan arkadaşlar güvenilirmidir Rialli siparişleriniz kaç günde geliyor?

Geç oldu ama bende tüm arkadaşların geçmiş kandilini kutlarım...

Motosikleti
    Alıntı gezginmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rialli'den ilk siparişimi verdim 2 gün oldu hala kargoya vermemişler.Rialliden alışveriş yapan arkadaşlar güvenilirmidir Rialli siparişleriniz kaç günde geliyor?
    abi 2-3 günde kargoya verildi benim siparişlerim. ama adamlar teeee hatayda gelmesi 1-2 günü bulabiliyor

Alıntı tahsins adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi 2-3 günde kargoya verildi benim siparişlerim. ama adamlar teeee hatayda gelmesi 1-2 günü bulabiliyor
    Bilgilendirme için tşk. Tahsin.2-3 gün gecikme olsun,sonuçta paket geliyorsa sorun yok ...2 tane eksiğim kaldı tamamlayayım uzun yol gezilerine başlıyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)