He ya Tahsin bende eridim gittim 2-3 gün anca topladım kendimi yenice
---------- Post added at 23:14 ---------- Previous post was at 23:02 ----------
Bu arada scooterı çaldırıyoduk bu gün az daha helal malmış -ki- gitmemiş
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3032260
geçmiş olsun abi. Helal parayla alınmış. Burası yeri değil ama ben hala toparlanamadım. 2 cümle yazmak bile zor geliyor.
Sabah nöbetten çıkınca acile git bi iğne yaptırt kendine Adem 2 saate bi şeyin kalmıyor ben öyle yaptım geçmiş olsun tekrar
sağol ahmet abi. Sen bi okuyup üflesen düzelir, demir atla kendimi dağlara vururum
okumakla düzelse gocaman iğneyi yermiydim ben la Adem her iş okumakla olmuyo tıp ilmine saygı duymak lazım mazallah
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun,,,
ahmet abiye iki kere geçmiş olsun,,,
fat280 bu cuma çıkıyormuş dün faceden konuştuk
ahmet abi güzel bir ugurlama bekliyoruz senden
fatih kardeşimize
2 kere sağol Ramazan Fatih eğer yanıma uğrarsa ona iyi bir sivil hayata alıştırma rehabilitesi vermeyi düşünüyorum tabikide direk Alanyaya gitme ihtimalide var bakalım nasıl olcak
Herkese merhaba, geçmiş olsun, hayırlı olsun, sağlık olsun en kısa ve toplu msj böyle oluyor sanırım
İşerim yoğun giremiyorum, havalar açtı biz ofise gömüldük isyan yahu.Dün çaycımız Aşkın Abi yi artçım olarak bir yere götürdüm getirdim, adamın rüyasına bu motoru aldığı girmiş nasıl beğendiyse rahatlığını Al dedim sende yahu Salcanocular çoğalsın Arabasını sattıracaz böyle devam ederse
İyi yapmışın valla Murat Salco cular olarak bir an evvel çoğalmamız ve bir salcanocu olarak en az 3 salcanocu kazandırmamız lazım bu camiaya diyorum ben
bu akşam cbr 250r deneyeceğim dostlar.
çok tarzım değil ama bakalım nasılmış; nasıl gidiyormuş..
kimsede tık yok biz bari bir kaç foto atak
geçen gün ilçeden kasabaya 18 litre boya çekerken ki hali
rialliden siparişler geldi yine aynı mevzu 1 desi ürüne 13 tl karğo ücreti sözde yüzde elli anlaşmalılar anlaşma olmasa ben düşünemiyorum
adisinden tank pad adisinden jant şeridi adisinden bir takım levye adisiden üç adet oring
düdük kadar bişey. hep gitse ne olur. enjeksiyonda var. bozuldumu ananı ağlatır. parçaları desen ateş pahası. ama gidiyodur alet
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------
abi bizim burda bit gibi çoğaldı salcocular. ybr kadar oldular hani. üçerler vızır vızır satış yapıyor bizim bölgeye. maşallah hepside tamgaz gidiyorlar benden az olmasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:08 ----------
tankpad süper. benim diz örtüsü deponun anasını ağlatmış. boyasını oymuş adeta. banada lazım tankpad. ama sevmiyorum görsel şeyleri. motorun çalınabilirliğini artırır
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
selam millet. Fotolar cok güzel ramazan. Ayrıca tüm arkadaşlarımın kandili mübarek olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------
titanın statörü yaktık bu sefer konjektör orjinal değildi, elektriği statöre geri vermiş, statör yanmış
BU titan dikiş tutmuyor artık adem anlaşılan... gecmiş olsun.
sizlerinde gecmış kandılı mubarek olsun
Abi dün 20-25km kadar denedim. Arkadaşta benim Wolf'e bindi, beraber turladık.
Kısaca izlenimlerimi aktarayım; düşünen arkadaşlar varsa dikkate alabilirler..
* Herşeyden önce makine ebat ve şekil olarak (bu kısmı görece) GT250R'ın çok gerisinde. Supersport'tan daha çok touring tadında. Ama buna rağmen bizim gibi uzun boylu insanlar için çokta rahat olduğunu söyleyemiyorum. Bir miktar belden katlanmamız gerekiyor. Bacaklar Wolf ve muadillerine göre daha geride kaldığından, bizim motorlardaki rahatlığı CBR250'de bulamadım. Konfor konusunda -karşılaştırmak saçmada olsa- Wolf ve CBF150'ye göre geride.
* Kullandığım makine 8200 kilometre civarı, kazasız, tüm bakımları ve rodajı eksiksiz yapılmış bir örnekti. Dolayısıyla olabilecek en iyi performansı gösterdiğini düşünüyorum. Makine bir kere gayet iyi devirleniyor ve Wolf'ten sonra size güçlü olduğunu hissettiriyor. Özellikle düşük devirlerdeki kararlı torku çok hoşuma gitti. 3000-4000 bandında enfes bir sürüş yapabiliyor. 6000'den sonra hafif bir titreşim var fakat dert edilecek boyutta değil. Makinenin tek silindir ve spor melezi olmasıyla alakalı, kabul edilebilir seviyede. Maksimum hız olarak 145km/s gördüm ama bi 20-25km/s daha gidebilirdi diye düşünüyorum.
* Peki gidiyor, güçlü falanda bunun bir de durması var değil mi?.. İşte CBR250'yi o konuda çok beğendim. Gayet iyi frenleme yapıyor. Michelin lastikler vardı üzerinde, en ufak sorun bile yaşamadım.
* İşçilik olarak 7/10 diyebilirim. Genel hatlarıyla iyi ama bazı noktaları üzerindeki logoya yakışmayacak kalitesizlikte. Ön cam, elcikler, gidon bağlantı noktaları vs..
Özetle bu segmentte zaten sınırlı olan alternatiflerden en iddialı olanlarından biri. Eğer spor görünümlü bir motorum olsun, beni TEM ve E5 gibi yollarda üzmesin ama çokta uçuk fiyatlı olmasın diyorsanız; Honda'nın servis ve yedek parça konusundaki başarısı da gözönünde bulundurularak CBR250'ye yönelebilirsiniz.
Ama benim tercihim kesinlikle Suzuki Inazuma olurdu, o ayrı!
Not: Wolf'ü kullanan arkadaşım rahatlığına ve sürüşüne bayıldı. Bu fiyata böyle bir makine mükemmel dedi. Bunuda eklemek isterim!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Rialli'den ilk siparişimi verdim 2 gün oldu hala kargoya vermemişler.Rialliden alışveriş yapan arkadaşlar güvenilirmidir Rialli siparişleriniz kaç günde geliyor?
Geç oldu ama bende tüm arkadaşların geçmiş kandilini kutlarım...
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)