keyifli geziler madem gezgin abi,, a101 marketleri orda varsa bu qerşembe çadır ve te uyku tulumu filan gelecekmiş ihtiyacın varsa
tayfun nasıl kazık attılar bu çinliler bende şu an bir ürün bekliyorum ama banada kazık atacak gibiler dispute yaptım 15 günlük süre var onu bekliyorum
bakalım satıcı ne gibi bir cevap verecek,,,
murat eldivenler var seç alalım bir tane ama kamera orda varmı bilemedim o modellerden
gene düşürdüm motoru.
bu 11. düşürüşüm oldu. az bi meyil görmesin hemen atıyo kendini yere şerefsiz
düşünce bişey olmuyoda, benzin aktı yere, yakıt ölçümüm sapıtacak ona üzüldüm..
Yapmış olduğum gezi
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/116129-haritadan-yon-tayini-ucmakdere-gezisi.html#post3025559
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3025559
Tekerine sağlık abi güzel gezi olmuş.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Eyv.Murat saolasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------
Yahu tahsin bu motorun sana garezi var geçmiş olsun sende bişi yok herhal?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------
Saolsun Murat bi fazla varmış bana yolladı çadır ama bir problem çıkarsa bakarım 101' e bim'e...
Hayırlı akşamlar arkadaşlar Ramazan önerilen motoru Bursadan bizim bi arkadaş kullanıyor Erdek Festivali dönüşü açık ara önümden gitti yakalayamadım da çok seri bi makinası var titreşimde pek yokmuş memnundu kullanan arkadaş
adil abi güzel gezi yapmışsın tebrikler.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Arkadaşlar Ybr nin debriyaj teli bizim Salcanolara uyuyor diye yazmıştı Tahsin Gaz telide uyuyormu Ybr'nin bizim motorlara ?Yakında bir Çanakkale Şehitlik,Truva gezisi düşünüyorum yedek olarak alayım diyorum.
abi gaz telide uyuyor gördüğüm kadariyle. ama ben orjinalini değişmedim.
gaz teli kolay kopan birşey değilmiş. ama 10.000km oldumu değişeceğim. ybr gaz teli aldım. baktım uyuyor gibi. ama değişmedim
debriyaj telinide takmadan iğne enjektörle içini yağ dök abi. daha uzun ömürlü olur
bak ben 3000km de kopardım orjinal debriyaj telini. yağladığım yeni ybr teliyle değiştim kopan debriyaj telini. 5600km dir kullanıyorum halen ilk günkü gibi.
bence şimdiden değiş. kafan rahat olsun
Bu yuvarlak farlılara uygun tur camı var mıdır ? gidişte bişey farkeder mi ?
Ahmet Bimden almış olduğun çadır yağmuru geçiriyormu,bulunduğum yerdeki A101 e 26 mayısta otomatik çadır geliyormuş alayım bir tane...
Salcanocu abilerim hepinize merhaba.
Beyter yazıcaktım e'ler sığmadı
Saat yolda işe yarıyor tavsiye ederim
Geçen haftaki abant gezisinden 1 kare
Arkadaşın tavsiyesi üzerine Wd 40 almayı düşünüyorum fikirlerinizi almak isterim ne işe yarar nasıl kullanılır?? vs.
salcano yazısını değişmişsin güzel olmuş.
saat da çok hoşuma gitti. nerden aldın ?
bana çok lazım oluyor gün içinde dakikalı çalıştığımdan.
wd 40 asli görevi pas sökücüdür. ama yağlayıcı olarakta kullanılır.ama zincir falan yağlanmaz
ben würth ünkünü kullanıyorum. ama birkaç çekiç darbesi bu pas sökücülerin alayından daha iyi iş yapar
İyi akşamlar Enes göstergeler çok hoş olmuş.BEnimde iki gündür motoru tam durduracakken bir ses geliyor.Özellikle boşta geliyor.YAvaşladığım sırada tak tak tak tak diye teker dönme hızında bir ses sanki.Ama motordan geliyor gibi gedi anlamadım.Bugün uçurtma festivali vardı.Çocukların masum gülümsemesi gibi yok
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)