Kışlık montunun terlettiği kadar terletmiyor Ramazan güvenle alabilirsin (özel mesaj attım)
Kışlık montunun terlettiği kadar terletmiyor Ramazan güvenle alabilirsin (özel mesaj attım)
Benim vermiş olduğum değerler fabrikasının vermiş olduğu değerler tabiki kilomuza göre ayarlıyacağız her kullanıcının farklıdır hava basıncı,yalnız Novarixin hava basıncı bana fazla geldi motor zıplama yapabilir allah korusun bi kazaya sebep olabilir onun için yazmıştım.Çadır önerin için saolasın daha öncede yazmıştın fakat buradaki bimde yok ayrıca saolsun Muratta fazladan 1 tane varmış bana yolladı eğer Muratın yolladığında bir problem çıkarsa merkeze Tekirdağ bime gidip orda mutlaka vardır alırım.
Ramazan çadır önerin için sende sağolasın.
Murat varsa açık renk tercih et sıcağı çekmemesi açısından...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------
Ramazan bence kısa olan daha iyi neden dersen zaten yazın kullanacaksan kısa daha rahat daha az ısıyı tutar varsada açık renk tercih et,ama kışında kullanırım dersen uzun...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------
Bu arada yağmur sebebiyle gezimi iptal ettim
Evet grubu bozmayalım biz kervana katılalım dedik aldım bende Tahsin hocamınkinin aynı, üzeriimdede aynı durdu.Deri ceketi çıkartıp bunu giyince derinin ne kadar rüzgar aldığını farkettim.5 dk da fazlasıyla ısındım, yavaştan terledim Bodrum havasınad Eylül-Nisan için çok kullanışlı.İçinde hafif korumalıklar var anladığım kadarı ile çırt çırtla yerleşmiş çıkabiliyor.Çalışan arkadaş %100 su geçirmez yazsada yağmuruna göre geçirebilir dedi.Ben sabah yazdığım üzere zaten kroumalar ve de termal olması yeterli diye aldım.
Ayrıca, çözemediğim conta problemi için Yamaha ya gittim.Dükkandan çıkışım yarı cinnet bir vaziyetti.Servise gittim oradan 15 Tl dediler tek contaya, artislik yaptı üzerine az daha kavga ediyorduk.Hondaya ettiğim tüm küfürleri geri alıp Yamaha ya aynen postalıyorum.neden milletin Bodrumda ısrarla Honda bindiği belli, gerççi onlarda beş para etmez.Bu koadar motorun olduğu yerde böyle satıcıların olması çok yazık, bir an kaçıp Aydına geri yerleşesim gelmedi değil.Ne yamaha ne Salcano attığım maili okudukları halde olumlu veya olumsuz dönüş yapmadılar.Okuduklarını outlooktan görebiliyorum.
Tamir sebepli sol arka kapağı açan olursa, babasının hayrına cotadaki 3 numarayı söyleyiversin.Sanayiden alıcam bunlara inat Adem Abi ne gösterirse tek seferde kapıcam artık birdaha ustaya mecbur olmadıkça gitmem , gerekirse sınava Aydın'a gittiğimde işimi görürürm.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
murat takma kafana bunların alayı fason üretim. mal satıncaya kadar garantılerı servıslerı...
sendende bır foto ısterız terletmesı kötü yazlık mont olarak kullanılmaz demekkı...
ben başka bır modele bakayım en ıyısı..
gezgın abı başka bır zaman erteledıgın ıyı olmuş.
yurt genelınde yagmurlu bır hafta sonu görunuyor...
---------- Post added at 14:00 ---------- Previous post was at 13:33 ----------
http://www.hudsonderi.com/?urun-2495...et-Platin.html
NEYSE böyle bır şey almaya karar verdım
beş fazla olsun ıyı olsun dedım...
beden ıcın maış cektım cevap bekleyecegım ...
Montun hayırlı olsun güle güle giy contayıda sanayiye gidince bizim ustaya sorayımda (contacıdan aldım 3 tl diyordu sanırım) alıvereyim ben sana dicem ama sana göndermesi var işte ama çok acil değilse bu ayın sonunda(24-25 mayıs gibi) Fat280 le gelmeyi planlıyoruz oraya o zaman getirebilirim istersen
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
doğrusu yazın yazlık, kışın kışlık mont, ara mevsimlerdede 4 mevsim denilen montlar en iyisi
tabi para yeterse
ama ben bu 4riders ı 4 mevsim kullanırım.
kışın ön camı taktımmı bu mont beni kışın bile paşa paşa idare eder. yaz için gayet iyi
ön fermuarı kapatınca motor üstünde sıcakta bile terletmiyor.
ama yürürken falan önünü açman lazım.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Teşekkür ederim arkadaşlar.Ahmet Abi burada contayı çok rahat bulabilirim.Ama o üzerindeki numaralar olmadıkça contacı ne vereceğini bilemiyor.O numarayı bulduğum gün alabilirim sanayiden.Olurda o tarafları kurcalayacak olursa bakıp söylerse çok mutlu eder beni.
Ramazan burası yanıyor yanlız sizin oralarda kar var onu dikkate alırsak bu ceket sana belki yazın bile gider
murat düşündüğün için sağol. Honda bayininde, yamaha bayininde canı cehenneme bodrumdakilerin. Sırf bu yüzden honda almıyorum. Adamı inek gibi sağmaya çalışıyorlar Sanayi ustası daha iyi iş görür bence. Ben o yamaha hondaya adımımı bile atmam.
Güzel mont Ramazan açık renk olmasıda + sı güle güle kullan hayırlı olsun...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------
Murat hayırlı uğurlu olsun bi resimlede üstünde görek.Oktan bi conta yüzünden sıkılmana üzüldüm benim motor hiç açılmadı açsaydım bakardım numarasına contanın nasıl numarası yok onuda anlamış değilim...
Çok yoğun işler güçler ama sizi kırmayayım foto ekliyorum.Ön cep faul gerisini çok beğendim.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
yakışmış murat güle güle kullan bende kışlık ceketin astarını sökecem....
hudsonda beden stoku yokmuş,,,
vaz geçtim almaktan
eşşek arası desenli ceketimle yola devam edecem ;)
Teşekkür ederim Ramazan kardeşim, ben beğendim, zaten bir bu eksikti.Çeken hatun biraz kısa olduğundan ve dedikodusunu böldüğümden çok isteksiz çekmiş tam çıkmamış Artık gezilerde kısmetse
murat güzel oturmuş üstüne. Güle güle kullan.
Teşekkürler abi seninki gibi olmasada başlangıç için ideal
O zaman soruvereyim benim ustaya nemenem bi contaymış bu
Lastikleri ilk taktırdığımda banada 40 -40 hava vurmuştu Pirelli servisi 40-50 km bu şekilde kullan jant lastiğe otursun sonrasındada normal değerine düşür demişlerdi seninkide öyle olmasın Murat
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Ramazan gezinirken dikkatini çekebilecek bir ilan buldum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...24488160/detay
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)