Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Nisan 2013, 13:09
novarix
yağmur performansını merak ediyorum mişlenlerin.
benim eski arabamda energy saver mişlen vardı. hakkaten yakıtı düşürüyodu. ve kaliteliydi.
şahsen irc lerle yağmurda tırsıyorum. ama patlayıncada yarılsada canın yanmaz , ucuz netekim
ya şu ön fren zavazingosu nedir ? yarıya kadar sıvı gösteriyor bende ?
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Reklamlar
-
15 Nisan 2013, 13:29
ramazan dün milastamıydınki cg nen bizi solladın?
tahsin hidrolik yağ kutusu o. Ön fren için.
-
15 Nisan 2013, 14:52
tahsins adlı üyeden alıntı
novarix
yağmur performansını merak ediyorum mişlenlerin.
benim eski arabamda energy saver mişlen vardı. hakkaten yakıtı düşürüyodu. ve kaliteliydi.
şahsen irc lerle yağmurda tırsıyorum. ama patlayıncada yarılsada canın yanmaz , ucuz netekim
ya şu ön fren zavazingosu nedir ? yarıya kadar sıvı gösteriyor bende ?
http://img507.imageshack.us/img507/8...0415114349.jpg
O ön fren hidrolik yağı.. Fotoyu göremiyorum işyerinden girdiğim için; ama gidonu düz tuttuğunda ortada olması yeterlidir.
Benimde arabamda Michelin Energy Saver var. Motora taktığım Michelin'leri de epey araştırdım, hem kuru hemde ıslak zemin performansına çok iyi yorumlar okudum. Bakalım, denedikçe paylaşacağım izlenimlerimi. Bu arada bana IRC'nin çifti için montaj dahil 180 lira fiyat verdiler. Michelin'ler de herşey dahil 250 lira. Aradaki farka değer mi; bunu göreceğiz hep birlikte.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
15 Nisan 2013, 14:59
adem80 adlı üyeden alıntı
ramazan dün milastamıydınki cg nen bizi solladın?
tahsin hidrolik yağ kutusu o. Ön fren için.
tam olarak hatırlamıyorum ama tam motorun üzerine yattım iki tane salco bir tane kanuni vardı o kadar hızlıydımki anca markalarını bilebildim üzerinde sizin olduğunuzu burda okuyunca ögrendim,,,
keşke ilerde sizi bekleyip bir çay içseydik neyse sonraki sefere cg ye çitf motor takviyesi yapacam bir dahakine r1 le çıkın karşımada bir yarıştırak,,,, ;)
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
15 Nisan 2013, 16:15
ramizan83 adlı üyeden alıntı
tam olarak hatırlamıyorum ama tam motorun üzerine yattım iki tane salco bir tane kanuni vardı o kadar hızlıydımki anca markalarını bilebildim üzerinde sizin olduğunuzu burda okuyunca ögrendim,,,
keşke ilerde sizi bekleyip bir çay içseydik neyse sonraki sefere cg ye çitf motor takviyesi yapacam bir dahakine r1 le çıkın karşımada bir yarıştırak,,,, ;)
kanuniyi milasta bırakmıştık. sadece 2 salco vardı. Murata çok şey öğrettim. Yeri geldi virajlarda yakalayamadım. Yüreğim hüp hüp etti. Muratta baya iş var. Bundan sonra herkese öğretmicem isin ince detaylarını. Sonra geçiyolar beni
-
15 Nisan 2013, 16:29
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
O ön fren hidrolik yağı.. Fotoyu göremiyorum işyerinden girdiğim için; ama gidonu düz tuttuğunda ortada olması yeterlidir.
Benimde arabamda Michelin Energy Saver var. Motora taktığım Michelin'leri de epey araştırdım, hem kuru hemde ıslak zemin performansına çok iyi yorumlar okudum. Bakalım, denedikçe paylaşacağım izlenimlerimi. Bu arada bana IRC'nin çifti için montaj dahil 180 lira fiyat verdiler. Michelin'ler de herşey dahil 250 lira. Aradaki farka değer mi; bunu göreceğiz hep birlikte.
çokta fark yokmuş arada..
bende tubeless yaptırmadan kurye lastiklerine baktım. %80 irc %15 pirelli kullanıyor.
en iyi fitil tutan lastik irc dediler. bende irc leri 190tl ye taktırdım.
arka lastiğe kalın vida girdi bikez, fitil attırdım. idare ediyor şimdilik.
bu lastik işi kullanıma göre değişir. amq kurye için en iyisi irc gibi.
km 7160
-
15 Nisan 2013, 17:01
ben pirelli'ye de baktım. ama şuan güncel olarak dura traction modeli üretiliyor. %95 asfaltta kullandığım bir makine için fazla 'dişli' geldi gözüme. birde yorumlarda ıslak zeminde çokta tatminkar olmadığını okudum. Zaten Pirelli'ler için de 220 lira istiyorlardı.
lastik konusunda mesele şu aslında: Kuru zeminde en dandik çin malı dahi iyi! Motorun üstünde gelen lastikler bile gayet iyiydi kuru zeminde. Ama iş hafif nemli ve ıslak zemine gelince değişiyor. Lastik o noktada kendini belli ediyor. Metzeller, bizim motora göre (dolayısıyla YBR ve CBF'e göre) lastik üretimini durdurmuş. bir diğer alternatif de Michelin'di. bakalım, inşallah utandırmaz..
-
15 Nisan 2013, 17:32
Hayırlı olsun lastiklerin güle güle kullan kalite kendini her türlü belli eder bence
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
15 Nisan 2013, 17:52
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun lastiklerin güle güle kullan
kalite kendini her türlü belli eder bence
Teşekkürler..
-
15 Nisan 2013, 17:55
adem80 adlı üyeden alıntı
kanuniyi milasta bırakmıştık.
sadece 2 salco vardı. Murata çok şey öğrettim. Yeri geldi virajlarda yakalayamadım. Yüreğim hüp hüp etti. Muratta baya iş var. Bundan sonra herkese öğretmicem isin ince detaylarını. Sonra geçiyolar beni
Adama hocası kim diye sorarlar ? Birde gazlamayı öğrendikmiydin apaçiliğe hazırız Son aşama yüzüstü uzanma
ben pirelli'ye de baktım. ama şuan güncel olarak dura traction modeli üretiliyor. %95 asfaltta kullandığım bir makine için fazla 'dişli' geldi gözüme. birde yorumlarda ıslak zeminde çokta tatminkar olmadığını okudum. Zaten Pirelli'ler için de 220 lira istiyorlardı.
lastik konusunda mesele şu aslında: Kuru zeminde en dandik çin malı dahi iyi! Motorun üstünde gelen lastikler bile gayet iyiydi kuru zeminde. Ama iş hafif nemli ve ıslak zemine gelince değişiyor. Lastik o noktada kendini belli ediyor. Metzeller, bizim motora göre (dolayısıyla YBR ve CBF'e göre) lastik üretimini durdurmuş. bir diğer alternatif de Michelin'di. bakalım, inşallah utandırmaz..
Pirelli asfaltta dişli görüntüsüne rağmen çok çok iyi yatıyor.Islak zemin yorumu dediğin benim yorumum vardı o ise, tam denemek lazım bana öyle geldi demiştim, kesin gözü ile bakılmasın lütfen.Sonuçta ne kadar deneyimim var ki?Topraktada çok iyi lastikler o kesin birkaç kere sert girdim ön kayar gibi olunca hemen tekrar tutunuyor.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
15 Nisan 2013, 18:02
ben bu ircle bi kez ön frene asılınca ön teker kaydı arka hemen hemen her ani basmamda kayıyor.
düşün işte , yağmurda nasıl artistik patinaj yaptığımı
kuru zemindede içgüveysinden hallice diyelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------
üstündede nylon yazıyor lastiklerin
-
15 Nisan 2013, 18:32
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
Pirelli asfaltta dişli görüntüsüne rağmen çok çok iyi yatıyor.Islak zemin yorumu dediğin benim yorumum vardı o ise, tam denemek lazım bana öyle geldi demiştim, kesin gözü ile bakılmasın lütfen.Sonuçta ne kadar deneyimim var ki?Topraktada çok iyi lastikler o kesin birkaç kere sert girdim ön kayar gibi olunca hemen tekrar tutunuyor.
Yok hocam, senin yoruma göre söylemedim. CBF150 kullanıcısı kurye abilerimiz falanda var; 1-2 uluslararası forumda da benzer şeyler dile getirilmiş. Pirelli Dura Traction'ların ıslak zeminde çok tatminkar olmadığı yönünde genel bir görüş hakim.
Hoş, ben tatlı su motorcusuyum şu sıralar; yağışlı havada binmiyorum zaten..
-
15 Nisan 2013, 18:37
-
15 Nisan 2013, 22:09
S.a iyi aksamlar..Ahmet abiyi facede göremedim..Hemen daldım MT ye burdada yok :(:( 1.3 Motorla hangi BMW ye kafa tutuyor gene Gelince ögreniriz..
Nasılsınız arkadaslar.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
15 Nisan 2013, 22:49
İyi akşamlar arkadaşlar,
Nasıl başladı herkes bu haftaya?
Ben çok stresli çalıştığım bir günün ardından ufak şeylerle mutlu olmaya çalıştım. Ben kilo iddaasını kaybedecem bu gidişle.
1 saatli savaşın ardından, zafer bizim oluyor
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
15 Nisan 2013, 22:55
-
15 Nisan 2013, 23:18
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
15 Nisan 2013, 23:19
kurabiye canavarı murat. Eylüle 130 kg garanti
-
16 Nisan 2013, 02:36
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
16 Nisan 2013, 02:51
Selam arkadaşlar, Murat afiyet olsun bu gün motora bindim lodos vardı bayağı savuruyor yolun bir ortasına bir kenarına motorla boğuştum ama kilom yüzünden rahatsızlığımdan dolayı 6 kilo vermiştim şimdi 66 kiloyum ağır olsam o kadar savurmaz diye düşünüyorum birde benzinliğe girip Mart 20 şişirmiştim bugün 16 Nisan lastikleri ölçtüm ön 2 hava arka 1 hava eksik çıktı toplam 27 gündeki hava kaybı fena değil diyorum,kilolu olan arkadaşlar lodosta sizde savruluyormusunuz
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:45 ----------
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Burdayım datlı ulem 24 saat bil fiil onlıne olcak değiliz ya
akşam oturmasına gittiydik bi arkadaşa şimdik geldik bu arada benim mubişlerin 1 çiftini hediye ettim arkadaşa ohh beee
kafam rahatladı valla
Bu arada şu monttan sipariş ettim az evvel xxl beden istedim inş. denk gelir
nasıl sizce bir bakın bakam
http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...t-pmu2221.html
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle 4riders bilmiyorum kullanmadım kollarda omuzda sırtta koruması varsa iyidir .(koruma olduğu yazıyor ama nasıl aldığın zaman inceleyip yazarsın )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)