Wolfe zam gelmiş
Uzun yolda sabit 110 km\h hızla gidilebilirmi tek kişi hafiften depoya yatarak
Devamlı değil uzun yolda gerekli olan yerlerde basarım arkadaş
iyiki aralıkta 2600tlye almışım motoru. 200 tl zam gelmiş. 2800tl olmuş.. bu gidişle yaza 3.000tl i bulur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------
adem bu resimdeki senin motor değilmi ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...18841704/detay
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Bu rodaj hakkında bilgi verecek veya tartışılmış ise link atabilecek birisi var mı ?
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
tahsin genemi satılığa çıkarmışlar benim motoru?
murat motorun daha açılmamıştır. Yani. Benim km seninkinden 30 bin daha fazla benim motor tek kişi 110 düzde stabil.
Ramazan arkadaşın motoruda satılık sanırım.İlanlara göz ucu ile baktımda siperlik onunki sanırım.Fiyatlarda güzel sahibinden de
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
benim kide satlık ama keyfe keder dediklerinden satılırsa croos alacam satılmassada binerik
dün yaylalarda ıdık wolfu zorluyoz arazi şartlarında bır kere stop ettı 10 ncu marştan sonra çalıştı....
bırde altını ıkı veya üç kere vurdum koruma demiri ni engin mi ne takmışız
toroslardan bir kaç kare 31.03.2013 tarihine ait..
ıyı seyırler
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Doğrudur amatisörler acayip yumuşak olduğundan kayalık yollarda altı vurabiliyor.Hani eski chevroletler zıplardı ya, yada bizim bir 90 Model Taunus GTS var idi.Aynı böyle yaylanırdı çok zevkliydi.Motora ben binince bir çöküyor güzelce
ramazan sudan geçerken stop ettiyse ve zor çalıştıysa, karburatör su almıştır. benzin musluğunun orda karburatör hava emiş hortumu var. açıkta duruyor. o hortumu su almıyacak şekilde arkaya at. bidaha asla stop etmez.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
fotolara bak bee. Sağol ramazan. Alt vurmuyor, sağ ayaklığın altında eksoz borusu yere çok yakın, %90 vuran yer orası.
Ramazan çamurluğun altındaki ek çok iyimiş, nasıl yapılır?Ne önerirsin
iyi aksamlar ahalii. keyifler nasıl??
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
CRF gillerden olan wolfler dağlarda Varadero gillerden wolfler yollarda ohh ne güzel Allah bozmasın
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)