Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
tamam arkadaşım. Ok. Oluyo arada. Yapacak bişey yok.
ınsanın en buyuk dusmanı stres.ve sen bunu bılıyosun degılmı adem.eldemı kızmamak ısler yola gıtmeyınce maalesef.amma bence ewe gıden yolda en kestırmesı bıraz mola vermek....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
hakikaten sıkılıyorum. Şu motor olmasa neyle stres atacam bilmem. Ayda aşa yukarı bin km yol yapıyorum. Motor tam bi stres atma aracı. Motoru seviyorum.
hiç kullanamadım henüz. aldığımdan beri garajımda yatıyor öylece garibim.
plaka işlemlerine başlıcaz bugün yarın. önümüzdeki haftasonu hava iyi olursa kullanırım diye düşünüyorum.
umarım benzin istasyonuna kadar götürecek benzin vardır içinde.
ve umarım aküsü boşalmaz 1 haftada.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Rüzgarı boynumun altına kadar kesiyor.Böyle bir cam şart, hem ciğerleri ileriki hastalıklardan koruyacağı inancındayım, hemde aerodinamik sağlıyor.Pazar Güllük dönüşü rüzgar başladı ama hem bizi hırpalamadı motor savurdu hemde hızımda ciddi azalma olmadı.80 le döndük.HEpsini geçtim yakışıklı oluyor.Bugün öğle yemepinde evde 2 dk da gidonuda hafif kendime yatırdım, depodan dolayı uzanmak zorunda kalıyordum, boyutları diğer motorlara nazaran az daha büyük.Manisadan getirdiğimde hiç yorulmadım ama gidona eğilirken kulaçların hafif gerildi.Şimdi kendime çekince acayip rahat ve güzel oldu İyiki almışım vallahi bu motoru her seferinde söylüyorum.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Arkadaşlar bugün itibariyle ybr 125 sahibiyim.Normalde 125 cc almayı düşünmüyordum fiyatı uygun gelince dayanamadım 2-3 aya satarız nasılsa ahmet abinin motörle accık ilgilendim sonra motörleri yıkadım sizin için foto çektim.Alın bakam ;)
Wolften sonra çok ufak geldi oyuncak gibi ybr. Kesinlikle uzun yol düşünenlere tavsiye etmiyorum.O rahatlık yok ama alım-satım için iyi motör
Bu arada 2 motörde satılıktır İyi teklif gelirse ahmet abinin scooterı bile satabilirim
adamlar alıyor satıyor amaç para kazanmakmı uygunmu aldınız ybr yi yoksa ne gerek vardı volfü okudup ybr almaya
kaç model kaç km bilgi verseniz ahmet abiyede hayırlı olsun socuter yeni moturu
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Uygun olmasa ne işim olur yav ybr ile 2006 model motor km hakkında net bir bilgi yok 35-40 bin civarı tahmini.2014 ün 11. ayına kadar vizesi var daha ne olsun
Meriç hayırlı olsun kardeşim.İyisindir inşallah, sen baktıntan sonra o motoru sıfır sayarım .Benim motor da canavar gibi hiçbir sıkıntısı yok maşallah.Bugün gidonuda az kendime doğru yatırdım, şu debriyajı da düze getirmiş oldum yine %100 kavramaya devam ediyor.
Gidonda önüma kadar gelince tam uzun yol motoru oldu bu komforla.Uzun yol demişken çok komik gelecek ama dün çok tuzlu yedim akşam yatmadan gece kabus göreceğimi bile bile Antalya'ya gidiyordum Wolf'la.Haftasonu tatilinde, derken gaza gelip birden Hakkari'ye gidiyordum.(çok komik ya )Sonra pazar öğlen panikliyordum Bodruma mesaiye nasıl yetişicem diye tam bir kabustu
O motorları sok çıkart zor olmayacak mı la apartmandan Scooter daha da zorlar.
Birde Bu tur camınının nereden temin edileceğini öğrenmek isteyen arkadaşlar var.Nereden almıştın dostum?
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
meriç ve ahmet abi yeni motorlarınız hayırlı uğurlu olsun
@ Novarix depoya az benzin koyup yolluyorlar benzinlik uzak değilse götürür,akü için bitsede ayakla hemen alır.
@ Murat arkadaşım cevaplar için teşekkür benimde öğrenmek istediğim özellikle aerodinamiğiydi ruzgarda hıza olan etkisi.
@Meriç ve Ahmet canlar yeni motorlarınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız geziler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:09 ----------
Bu gün motorumla dolaşmıya çıktım 15 km sonra motorun çalışması değişti noluyo dedim hemen benzin geldi aklıma motoru aldığımda 30 tl lik benzin almıştım yedeğe gelmiş km ye baktım yedeğe kadar 122km yapmışım rodajda olduğu için normaldir değilmi,birde salcanoda yağ filtresi varmı? eski kullanıcılar bilir benim eski 150cc de var ama salcanoda bilmiyorum sağlıcakla kalın...(varsa neresinde)
yağ filtresi yok. Sübaplar yerine alıştıkça yakıtı düşecektir.
ahmet abım merıc kardesım tekerınıze tas degmesın ınsallah ıyı gunlerde kullanın
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
mübarek ne yağdı bugün bee
gene bugün yağmur çamur 60km gezmişim.
km saati ve sayacı çalışmıyodu. motorcuya gittim bu gün.
km saatini ön tekeri takarken oturtamamışım. 5 tl sıkışmış araya
seviyom bu karakaçanı
25tl ye 10 40 power1 koymuştum. jiklenin yerini unutturdu valla. soğukken sıcak gibi motor.
sabahta jiklesiz çalıstırmama rağmen 15 saniyede kendini topluyor. sonra tam gaz devam
bu arada ön fren artık ötmüyor.
eskiden pistonlar hareket edemediğinden devamlı fren sıkıyomuş. oda balatayı yakıyomuş.
usta kaliperin içindeki pistonları greslemişti. bide balata değişti.
ne ötme kaldı, ne fren sıkma..
tavsiye ederim..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)