abi bıkac msj once sıfır alımlarda yapılması gereken yada zaruri gordugunuz degişimler varmı dıy sormustun.
bende sıfır aldıgımda yan ayaklık acık oldugunda yada motor calısır durumdayken durup yan ayaklıgıa aldıgına stop etmesını saglayan elektırksel baglantıyı ıptal ettırmenı onerırım.cunkı yagmur bırıkıntılerınden sulardan gecınce su alıp yada haava sartları yagıslı oldugundazamanla oksıtlenıyo yada motorun ustune bınıosun dalgınlıkla ayaklıgı kapamıyosun marsa basıosun mars basıyo ama calısmıyo delı oluyosun sonra bı farkedıosun yan ayaklık acık.6-7-8. sayfalara bakarsanmotorumu aldıgım tarıhlerde sadekahve33 nıkıyle yazılarım olmustu.onlarıda bı oku.tecrube olması acısından.zaten nova ıle bı altyapı mevcut.benımde bı oncekı motorum 100 luk cup ıdı.alt yapı vardı zaten.o gunlerde debrıyajlı motora gecmek baya bı garıp gelmıstı bana.yazdım o gunlerde.
saolsun adem,merıc,suan askerde olan kardesımız fatıh aynı zamanda sayfayı acan kısıdır fatıh.egelım43 ahmet abı o donemde cok yardımcı olmuslardı soyle yap boyle yap dıyerek.
kendılerıne sonsuz saygılarımı ıletıyorum burdan.bugun gonen bayıı narmanların satıs sorumlusu denk geldı aynı zamanda benımde motoru aldıgım bayıı dır kendılerı.sulama bırlıgı ıle anlasma yapılmıs kırmızı renkte 26 adet salcano wolf un ılk partı 13 adetı bu carsamba yapılacakmıs.haftaya carsambada kalan 13 adet teslım edılecekmıs.
yanı karacabeyde artık soz sahıbı olmaya basadı salcano wolf.
renk secımını sormus sıyah rengın daha hos oldugunu bahsetmıstınız.benımkı grı.vıtes gostergesıde var ve aktıf calısır durumda.fakat aynı gun aynı bayıden 1 arkadasımla grı renk aldık o motorunu 10-30da ben 13-30da aldım.onun motorunda yerı var fakat aktıf degıl.
sanırım toplayan ustaylada ılgısı var bu konunun.grı renk bıraz daha gosterıyor sankı motoru yada benım gorusum bu yonde.
bugun ahmet abıyle telefonlastık.fuardan donmus ızlenımler hakkında konustuk.sagolsun metehandro kardesımız pek bı ılgılenmıs ahmet abımın anlattıgına gore.hatta nısan ayında bursaya bı gezı yapalım dıye tasarlamıslar.sızınde yakın olmanızdan dolayı katılın ısterım.hepsı seker gıbı abılerımız yas aralıgıda 34-37 aralıgında.yanı yavan muhabbet olmaz dıye dusunuyorum.sohbetınde mangalında semaverde ıcılecek caylarında dıbıne vururuz dıye dusunuyorum.bu tıp gezılerde nısan ayı cok guzel oluyor heryer yeserıyor.ıznık mukemmel mesela gol kenarı olsun ne bılıyım gıdeılecek cok yer var yanlız arkadas olsun ve zamana uysun.
zaten yaz geldımı (sıla nın ) sarkısı cınlıyor kulaklarımda (kafa nereye bız oraya)karamurselde cok ıyı dostum kardesım var ugur evıde sahılde pehlıvan sofrasının orya 100 mt.hafta sonu kucuk kacamak cuma aksamı karacabeyden 1.5-2 saat ve mangal helekı dolunayda 3-e 4-e kadar suren sohbetler.ınsanın zıhnı acılıyo resmen.
bakalım ınsallah tanısırız hatta tahsınde gelır sohbetın dıbıne vururuz.