Şimdi sıfır motoru aldık diyelim. Bunun vergisi ne zaman yatırılacak? Birde ne zaman muayene ye girecek?
Şimdi sıfır motoru aldık diyelim. Bunun vergisi ne zaman yatırılacak? Birde ne zaman muayene ye girecek?
Ramazan burdaysan ses ver
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
ses... oldumu şaban... bende ramazan
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Suanda iyi..Fakat ordaki sıcaklıga göre..20-50 Derim..Sıcakta yag özelligini yitiriyor..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Bu yağ üzerinde ki rakamlar neyi ifade ediyor bilmiyorum tabii de. Kışın 10/40 yazın 10/50 şeklinde kalmış aklımda. Bide 10/40 yarı sentetik 10/50 de tam sentetik olması lazımdı sanırım. 15/50 de olabilir bahsettiğim şimdi emin olamadım. 10/50 ile 15/50 arasında ne fark var?
Yani 10 olan yag 10 dereceye kadar görevini yerine getirir. 40 ise en yüksek sıcaklık..
Yazın 20 den az olmaz sıcaklık 20-50 koyarsın.. Tam sentetik.
Ben Murat,
Bugün Meriç ve İzzet kardeşlerim sağolsunlar çok güzel karşıladılar.Meriç elleriylen menemen yapmış
Motoru çıkarttık bir yapıştırdık güzelde kaçınca, motor resimlerden daha tremiz olunca aldık geldik.Sağolsun Meriç motor başında Adem Ağanında katksıı ile az daha pazarlık yaptık.
CElal abi sağolsun ağırladı sıcacık çayımız muhabbetimiz şahane.Datlı senin gözün kaldı bu motorda büyükçe nazar boncuğu asayımda garantiye alayım işi.Kuşadasında içlik aldım, malum heyecandan unutmuştum.Emircan güzelde yemek yedirdi.80-90 geldim yarım saat önce celal abinin yanına.Buradabiraz daha kalır yavaştan giderim.Bu akşam konu açamam muhtemelen.Ama motor çok güzel gidiyor hiçde yorulmadım.
İyi dilekleri için herkese çok teşekkür ederim.Bol bol geziler yakındır.Meriç'in şuan hissetdiklerini anlayabiliyorum.Üzülme Meriç en azından burada görmeye devam edersin
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Hahaha abi kalmazmı ya ne diyon sen Allah kaza bela vermesin...Kac litre yaktı baktınmı..
Başta acaba diyordum ama şimdi iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum. Gri güzel duruyor. Kırmızı alsam pişman olabilirdim.
Alpay güzel bir tercih yaparsınız, Datlı ne bilim kaç yaktı len hiç ölçmekle işim olmaz yakmadığı belli zaten.Motora biner binmez isim koyma isteğim uyandı.Meriç kusura bakmazsan motorun ismini Gümüş Atmaca koydum
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Abi olay nemiş yola cıktıktan sonra aradın ya ? yaptımı bidaha..canavar gibi motor aldın haa Dikkat et gece ama ısıklar cok iyi
Arkadaşlar hepinize iyi dilekleri için teşekkür ederim.Murat sanada hayırlı olsun.Allah depe depe kullanmak nasip etsin.Şuan içim biraz buruk ama daha iyisini alınca geçer
Adem ağayada selamlar olsun.Murat yatsın kalksın dua etsin adem ağaya.Yoksa zor alırdı motörü
Adem Baba büyüktür ya.Datlı 120 ye yapıştırınca bezin bitmiş yedekle çözdük.Işıklara lafım yok iyi küfür yedim.Uzunları yakan üzerime sürdü
O basmadan değil murat Rampa aşşa giderken benzin öne yığılıyor ya.Benzin gelmemiştir
Kısık halde bide acık olsa neler yapardı Canavar gibi makine,La kakın gidin yeminle meric abi deprestirdi motor sevdamı
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)