Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Mart 2013, 21:37
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2010-yamaha-ybr-125-ugurcan-05079165475-112766975/detay
Oha öldürelim hemen meric abi duy sesimi
Binmelik 125 cc almam artıkın.Ticari amaçlı alırım alırsam.Oda bize yaramaz.Herhangi bir arızası yoksa o fiyata vermezler.Elimizde patlar.Egzoz boğazı zaten halini belli ediyor.
Reklamlar
-
01 Mart 2013, 21:43
Bugün fuardaydım arkadaşlar. İlk moto fuar deneyimimdi. İyi güzel yapmışlar, gözü dolduruyordu.. Ama gezerken zevk aldım mı derseniz pek aldığımı söyleyemem. Çok karışık, yüzlerce model var ve o kargaşanın arasında bulunmak da hiç iç açıcı değil. Salcano'nun standına gittim. Bu Üçerler'in sitesinde gözüken 150 cc lik motor Salcano'nun yeni modeli. Adıda Attack 150. Kasa olarak güzel duruyor. Barkın abimize denk geldim, uzun uzun muhabbet ettik. Bizim okul gazetesi için bi röportaj daha doğrusu ufak çaplı söyleşi diyim daha doğru olur. Sağolsun bilgilendirdi beni. Çinlilerden uzak dur dedi kısaca. Bir şey olduğunda malının arkasında beyaz eşyacı mu duracak dedi. Düşündüm, sonuna kadar haklı. Tabii Mondial, Kanuni gibi markaları tercih ederim yine bu konuda düşüncem değişmedi. Bizim Salcano'yu sordum bilgim yok dedi. Honda'nın Ace modelini inceledim. Ona o kadar para verirsem kendimi salak gibi hissedeceğimden eminim. Ekipman olarak önemli gördüğüm şeyleri bizzat deneyerek Hudson deriden aldım. Hudson derinin şuan için fiyat politikası gerçekten güzel, ihtiyacı olanlar bi baksın derim. Aldıklarım Kask+Siyah Vizör, Mont, Dizlik. Diğerlerini internetten temin edicem. Kalabalık gerçekten çok rahatsız etti beni o yüzden geri kalanlarını alamadım. Aynı zamanda Bisiklet sektörüne de oldukça yer verilmiş fuarda. Tabii ülkemizde Bisiklet kültürü gelişmemiş olduğundan insanımız uzay mekiklerine bakmayı tercih ediyor. Fuar'a dair gözlemlerim bunlardır. Bi kerede olsa imkanınız varsa görmenizi tavsiye ederim. Ama ben ihtiyacım olmadığı halde bir daha gideceğimi sanmıyorum
-
01 Mart 2013, 21:57
ticari amaclı meric abi oraya bakmadım ama ne kadar masraf cıkarkı
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
01 Mart 2013, 22:29
Masraf ettikten sonra kar bırakmaz.
-
01 Mart 2013, 22:48
Pianoblack adlı üyeden alıntı
Bugün fuardaydım arkadaşlar. İlk moto fuar deneyimimdi. İyi güzel yapmışlar, gözü dolduruyordu.. Ama gezerken zevk aldım mı derseniz pek aldığımı söyleyemem. Çok karışık, yüzlerce model var ve o kargaşanın arasında bulunmak da hiç iç açıcı değil. Salcano'nun standına gittim. Bu Üçerler'in sitesinde gözüken 150 cc lik motor Salcano'nun yeni modeli. Adıda Attack 150. Kasa olarak güzel duruyor. Barkın abimize denk geldim, uzun uzun muhabbet ettik. Bizim okul gazetesi için bi röportaj daha doğrusu ufak çaplı söyleşi diyim daha doğru olur. Sağolsun bilgilendirdi beni. Çinlilerden uzak dur dedi kısaca. Bir şey olduğunda malının arkasında beyaz eşyacı mu duracak dedi. Düşündüm, sonuna kadar haklı. Tabii Mondial, Kanuni gibi markaları tercih ederim yine bu konuda düşüncem değişmedi. Bizim Salcano'yu sordum bilgim yok dedi. Honda'nın Ace modelini inceledim. Ona o kadar para verirsem kendimi salak gibi hissedeceğimden eminim. Ekipman olarak önemli gördüğüm şeyleri bizzat deneyerek Hudson deriden aldım. Hudson derinin şuan için fiyat politikası gerçekten güzel, ihtiyacı olanlar bi baksın derim. Aldıklarım Kask+Siyah Vizör, Mont, Dizlik. Diğerlerini internetten temin edicem. Kalabalık gerçekten çok rahatsız etti beni o yüzden geri kalanlarını alamadım. Aynı zamanda Bisiklet sektörüne de oldukça yer verilmiş fuarda. Tabii ülkemizde Bisiklet kültürü gelişmemiş olduğundan insanımız uzay mekiklerine bakmayı tercih ediyor. Fuar'a dair gözlemlerim bunlardır. Bi kerede olsa imkanınız varsa görmenizi tavsiye ederim. Ama ben ihtiyacım olmadığı halde bir daha gideceğimi sanmıyorum
yorum için teşekürler. Biz fotolarla idare ediyoruz.
-
01 Mart 2013, 22:49
genel olarak sana katılıyorum bende fuar dan geleli yarim saat oldu ama atack 150 güzel geldi bana.
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
Beyler, Salcano fuara Wolf getirir mi acaba?..
Birde fuarda motor satışı oluyor mu? Bilginiz var mı?..
salcano 150 cc lik motorunu inceledim bugün görüntü şekil hoşuma gitti. motor satışı var fuarda
Salcano atack 150 merak edenler için resimler
[IMG] [/IMG]
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
-
01 Mart 2013, 22:54
Tutmaz,Ybr motorunun dısına cıkılmıs..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
01 Mart 2013, 23:01
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? yahu ybf 150 ne??? salcanosun sen
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
-
01 Mart 2013, 23:06
adem80 adlı üyeden alıntı
yorum için teşekürler. Biz fotolarla idare ediyoruz.
Sağol Adem abi. Birazdan çektiğim bir kaç fotoğrafı eklicem.
-
01 Mart 2013, 23:18
ybr yi 150 lik yapmışlar, ybf olmuş
-
01 Mart 2013, 23:26
sırf bu çakma isim yüzünden alınmaz bu motor
-
01 Mart 2013, 23:41
-
01 Mart 2013, 23:43
geçmiş olsun cakmacılar alemine salcano da katıldı tebrik ediyoruz
hadi arora zorora yuki puki çuki yapıyordu calma olayını
salcanoya yakıştı mı hiç
-
01 Mart 2013, 23:53
şimdi ybf neyin çakması olmuş? Anlayamadım. Cbf ninmi? Motor kısmı cbf ile benzeşmiyor. Daha çok ybr nin motorunun 150 lik hali.
-
01 Mart 2013, 23:55
Bana o kadar çok anlamadığım halde malzeme kalitesi iyi geldi fiyatda 3000 tl olur gibi gözüküyor üçerlerde falan gelince
Göstergeler falan çok hoş
Bana kalırsa bu motorun tek eksisi 11.2 hp olması bu 13 ve üzeri olsaydı bence süper bi motor
Blok wolf 125 ile aynı gibi geldi motorun hayatı benim bildiğim blok ve şanzımandadır yani motor sağlamlığı aynı olur gibi geliyor
-
01 Mart 2013, 23:57
ybf nedir abi ya
wolflere zam gelmiş :S
-
01 Mart 2013, 23:59
Tsubasa adlı üyeden alıntı
ybf nedir abi ya
cbf, ybr, hatta yebere oluyoda niye ybf olmasın?
-
01 Mart 2013, 23:59
Ghostboz11 adlı üyeden alıntı
Bana o kadar çok anlamadığım halde malzeme kalitesi iyi geldi fiyatda 3000 tl olur gibi gözüküyor üçerlerde falan gelince
Göstergeler falan çok hoş
Bana kalırsa bu motorun tek eksisi 11.2 hp olması bu 13 ve üzeri olsaydı bence süper bi motor
Attack 150'nin fuar resmi fiyatı 3.325 Şuan Üçerler'de satılyor. Sahibinde ilanı vardı 3.050 tl ye satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Wolf'unda fuar fiyatı 3090 diye girmişler. Üçerler'de 2690 olarak gözüküyor.
-
02 Mart 2013, 00:00
sanırım :D yb=r kalitesinde cb=f hızında :D
-
02 Mart 2013, 00:02
Attack 150'nin fuar resmi fiyatı 3.350 Şuan Üçerler'de satılyor. Sahibinde ilanı vardı 3.050 tl ye satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Wolf'unda fuar fiyatı 3090 diye girmişler. Üçerler'de 2690 olarak gözüküyor.
12 model ler 2690 diye söyluyorlardı
ne kadar dogru bilemiyorum.. fuardan sonra baya bi motosikletlere zam gelecek herzamanki gibi
alacak olanlar şimdi alsınlar derim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)