Hiç bi şekilde eve götürme şansım yok ne yazık ki. Ama şöyle düşünüyorum; orada Anadolu yakasından bir bayii satıcısı varsa ya da dediğim gibi o bayiilere bırakma şansları varsa alabilirim. Çünkü Honda standında farklı bayiilerden temsilciler varmış.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------
Adem abi hayırlı olsun bu arada İnsan imkanı varsa bazı şeyleri gerçekleştirmeli hayatta
istanbul ücerler var 2.690 tl ye satıyor.. yokmu ya esya tasıyıcılar.. kasalı kamyonetle, yoldaki adama desen 50 tl verem suraya götür diye götürür bence.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Fuardan alamazsam Üçerler den alıcam zaten. Onlarda kafamı karıştırmıştı en son. Sahibindene ilan girmişler wolf 150 cc diye. Sonra buradan bir arkadaş açmış sormuş nedir ne değildir diye. 125 cc o falan demişler. Kasası da değişik zaten. Şu ekipmanları yarın temin edebilirsem görüşücem Üçerler le. Tuzla'da onlar. Bende Maltepe'deyim sıkıntı olmaz.
üçerlere siparişi verdikten sonra 3 iş günü içinde istediğin şehirdeki salcano servisinden alırsın motorunu. ücretsiz
aynı olayları bende yaşadım burdan ulaşabilirsin akışa..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...olf-aldim.html
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
motor alan 10 kişiden 9u motoru toplatırken lastikleri tubeless yaptırdığından servislerin elinde zibil gibi şamrelli sıfır lastikler var.
ben paraya sayacaklarını sanmam.
gene dene tabi şansını..
ben arkayı 100tl önüde 90tl ye türk malı irc tubeless taktırmıştım.
sen pirelli bak derim. cidden uygun fiyatlı kaliteli lastikleri var. michlen kullanan wolfçu hiç duymadım..
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
bence IRC alma. bende kullandım IRCyi pirelli al michelin al. IRC kaymaya meyilli bi lastık. ben o lastikte dikiş tutturamadım.
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
ben kullanıyorum tubless. Hemde son limitlerde kullanıyorum. Yatırıp yatırıp kaldırıyorum. Yanak atacak olsaydı bende atardı. Benim öyle bi derdim yok. Tublesse devam. Lastikler eskiyene kadar. Sonra gene tubless
benım motor yaklasık 1,5 aydır ılanda 2-3 kısı aradı sımdıye dek.bugun ne hıkmetse 7 kişi aradı.sozde yarın çekırge devlet hastanesı bahcesıne motoru gormeye gelecek 3 kısı.2200 tl fıyat yazmıstım.ılk arayan bıseyler yapamamısın dıye dıretınce 2100 olur dedım sonra arayanlarada aynını soyledım.yarın gıdermı gıder benım salco.eeee hayırlısı.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
@mutlu abi
hayırlısı abi. inşallah istediğin fiyata satarsın.
@Pianoblack
yazmamışım. bencede irc alma. tek artısı 5000km eşşekler gibi kullanmama rağmen eskimemesi. ama yağmurda fena kayıyor..
@adem80
abi asıl atsa bende atardı bu lastik. 150kg ile 30-40 derecelik virajlara yatarak giriyorum. sıkıntı yok.
@meriç
neyapıp edip levis kotun altına çizgili pijamayı giydin len
tubless içi şambrelli heee
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)