ölmüş essek niyeti ne ya :D tahsin abi netcen 2 wolfu
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Hayırlısı murat
Adem ağa gazlama milleti.Sonra diyon 3 litre yakıyor diye.Murat bak bakımlarda beleşe geldi
Eyw datlı Nasip kısmet bu işler.B.kunu çıkarana kadar bineyim derken birden satma işi çıktı.Adem ağada aracı olunca dedim bari büyüteyim
Evet deşifre ediyorum.Motor satarken genelde ölücüler arar ya.İşte o ölücülerden biride tahsin abi
Onu yaparsa bir tahsin abi yapar.
yav cbf alsam 40.000 de hurdaya çıkarırım. dedim aynı paraya 2 tane wolf alayım, 20.000 er km kullansam aynı kefeye gelir.
hem biri yedekte durur. avantajlı.
çift piston, tek pistona göre hep avantajlıdır..
gene 80 km gezmişim yav bugün..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
meriç muratla ben gözümüz gibi bakarız motoruna. Gözün arkada kalmasın. Sende inşallah daha iyisini alırsın. Canım büyük motor çektimi R1 e atlar gezerim :p
satanada alanada hayırlı olsun...
meriçin motor guzeldi bende talıp olmuştum
ama aksesuarlarla fıyatı çok gelmıştı bana
desene meriçide kaybettık..
ulan adem muratın kanına gırdın ha japonu ver çini al dogru karar
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
HErkese teşekkür ederim, daha almamış olsakda caymayacağım bir yola girdim umarım meriçte son güzelliğini motorun başında yapar
@Tatlı nasıl plan yaptınız dövüceniz mi len beni kıymetliyi alıyorum diye
Teşekkür ederim adem abi sen göster ben kendim zevklen yaparım.Bu motor masraf istemez ama yinede lazım olanı fazlasıyla yaparız.
Aradığım komfordu, sağlamlıktı.1000 cc makine değilki servis ağı arayalım.Parçası ybrnin ne kadar bulunabiliyorsa öyle belli birşey.Bir buji bir yağ değiştiremeyeceksekde yazıklar olsun bize.En kötü ihtimal yamaha servisine götürürüz onuda hiç sanmıyorum.
Tek dez avantajı 2. el, oda bakalım belki evladiyelik yaparız.Yarının ne göstereceği belli olmaz hayırlısı diyelim.Ama kafama çok yattı o benim için yeterli.KUlaktan duyma değil hem sürücü hem artçı olarak denediğim bir model alıyorum.
Teşekkürler
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
meriç ben dahil bütün ölücüleri çıkardı meydana senin motor
muratla anlaşamazsan , senin motora aksesuarlarıyla 2000tl teklifim halen geçerli
her türlü 5000 km altı wolfunuz ölü pahasına alınır
Arkadaşlar bu parça motora uyar mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...72689893/detay
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
uymayabilir murat. Granajlar farklı. Ahmet abi yan çanta takmıştı. Ona sormak lazım yan demirleri nasıl ayarlamış?
valla benziyor ama uymayabilir.
şahsen ben kendim demir kaynatarak yapmıştım. malum 40kg taşıyor. bana gelmez hazır şeyler..
Tamam tsubusa 0 501 207 97 07 ve 0 537 586 92 56 telefon numaralarım buradan yazıyorum herkes arayabilir
Alana satana hayırlı olsun tekrar söylüyorum iyi bir tercih yaptın Murat Adem ağanın motoru deneyerek Salcanoya karar veren ikinci kişisin aynı zamanda
Benim demirler CBF 150 içindi ufak bi kaç değişiklikle sıkıntısız şekilde oldu YBR ninki nasıl olur bilinmez
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
abi burada demirci bulmak, usta bulmak, temiz ve ucuz iş yaptırmak hak getire.
Buradada öyle ama sağolsun Kümok ( Kütahya motosiklet klubü) başkanı Hasan abim halletti o problemi
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Bir kez daha hayırlı olsun murat abi, gelebilirsem pazar günü bende gelicem.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
teşekkürler tatlı 16:30-45 gibi garajdayım kısmetse pazar günü
bana rakip çıktı. Muratın wolf. Ayrıca murat arkadaşımın motoruma taktığı isim çok hoşuma gitti. Kara bela
700 tl ye cg var 100 luk 4500 km de 1 kazası var yerde sürtünmesi..motoran 100 lük.arkadasım satıyor.plaka ruhsat hepsi var hevesi kactı diye hemen alsınlar vericem diyo..
ne yapam meric abile cok düşündük alak bi 200 lük alt atalım
Motorun tepesine çıktığım an benimde aklıma bir isim gelecek, o anki elektiriğe bağlı
Ben dahada senle basmam abi.90 a sabit gidiyorsak gidelim yoksa sen önden git sigaranı iç
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)