ne tasıdın gene :D yicen o motorun kafasını
ne tasıdın gene :D yicen o motorun kafasını
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Bildiğim kadarıyla gelmiyor dostum Ben alırken merkezi aramıştım gri renk için elimizde yok bir sonraki partide isterseniz getirebiliriz gibi birşey demişlerdi 3 ay kadar beklemen lazım demişti nisan ayında. Yakın illerdeki bayilere sordum hiçbirinde yok en son ıspartanın bir ilçesinde dandik bir bayide buldum.
Ana merkez siyah renk dışında şuanda yok diyor.Dandik motorcu tüm renkleri var bende gel dedi. Çok saçma bir durum
Arkadaşlar önümüzdeki fuarda Salcano Wolf olacak mı? Bilgisi olan var mı?
değerli jianshe severler motosikletimin ilanını verdim
bizden biri cıkarsa yardımcı olurum eşe dosta gitsin bari..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6263386/detay/
# motosikletle.blogspot
Hayırlı satışlar dostum.İnş. değerinde satarsın motorunu.
Adem ağa gezi fotoları nerde yav?
Çok temiz bakmıssın gerçekten...aksesuarlarıyla tam bi choopper havası oluşmuş....2500 TL nin altına kesinlikle verme derim...satılmazsa da elide kalsın düşük cc motor bulunması iidir,yanına 250 cc'lik bi makina çekersin ,küçük gezilerde bora'yı kullanırsın ,,125lik dediğin azyakar parasını çıkarır herzaman ...
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
arkadaşlar astarı yüzünü geçer dediler ya ilanı görebiliyormusunuz bilmiyorum
aynen öyle oldu sıfır hatayla kullandım bunu
ilk iki motosikletim acemiliğime geldi dese yeridir
bu motosiklet 50 bin km motosiklet kullandıktan sonraki aldıgım motor oldu
o beni tanıdı ben onu tanıdım.
iyi anlaştık cok sevdiğim bi motosiklet oldu 125 cc değilde 200 250 cc olsaydı benimle beraber ölürdü bu motosiklet
2750 den aşagıya vermem diyorum şuan için
sıfırının siyahı yok ithalatını kesmiş jianshe , ybr custom olarak gelebilir deniyor
edremitte 14 bin km de 11 modeli gecen ay 2.500tlye gitmiş
acelem yok benim para biriktiriyorum en olmadı binerim ben buna
atamam gelsin
2. motor olarak koyarım yanına bir de dragstar 1100
daha motor filan demem..
umarım dogru dürüst birine gider..
# motosikletle.blogspot
sayın kütahyalı abilerim bir motosiklet var bmw f650gs bi abimiz niyetli size yakınsa bizden biri ön inceleme olarak gidip bakabilecek mi diyecektim
Kütahya / Merkez / Fuatpaşa Mahallesi adres burası
# motosikletle.blogspot
fotoları internetten atıyorum, gezi fotoları bu gece yüklenecek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
bu gökyüzüne doğru gidiyo arkadaşım. ben hep ileri giderim, 2200 mt dağa çıkmışlığım var. Bu yanımda kız kaçıran gibi kalır.
tsubasa hayırlı bi müşteri bulamadık gitti sana
sorun yok adem abi =)
satayım diye acelem yok direttiğim fiyattan veririm gibi geliyor şuan için daha ilanı bugun verdim
yaza kadar yolu var. ne ölü motorlar satılıyor ne paralara
motorun çapı adı belli tipi belli. karizması belli, gider o yüzden
ahmet abi girince okur inş. yazdıgımı
# motosikletle.blogspot
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)