Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    yok gelemem. Uçağımda benzin bitti

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    pazar günü fuardayım .. ahmet abi ve diger yancılarımıza duyrulur..
    ahmet abi sabahtan buluşruz sonra gidin. beni tek bir bırakmayın :D
    # motosikletle.blogspot

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    kalacagımız ew teşvikiye camii nin hemen bitişigi tsubasa.15:30 yenı kapıdan hareketle yalovaya gecıcez.1marttada gelecegımız ıcın muhtemelen cumartesı saglam bı gezı olacak.cumartesı aksamı ıstıklalden baslayan galata,beyazıt meydanı,dıkılıtaş,çemberlitaş,galata koprusunde balıkcı zıyaretı oradan ayasfya ve foto cekımı dusunuyoruz.ıstersen bıze cumartesı aksamda katılabılırsın.nedersın? hem sendde bıze bılmedıgımız yerlerı gezdırırsın.gercı bılıyorum oraları ama mutlaka gıtmedıgım yerler vardır.....beyoglunda zürafa sokak gıbı....
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

erenaltun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf 125 / 2009 Honda CBF 150
    bende davetiye temin ettim perşembe yada cuma fuara doğru sürüş yapacağım kısmetse

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------

Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu Wolf 150 yi kullanan eden olmadımı hiç kendi sitesinde gözükmüyor Üçerlerde ne hikmetse Wolf 150 adı altında ilanı var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5003553/detay/
    aradım adamları sordum o resimdeki 125 miş dedigine göre

Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lütfen bu başlık altında takılan adamlar bir okusun şunu
    sıktı bu ybr wolf yan sanayi muhabeti

çin dediğiniz motosiklet firması 1883 ten beri motorlu araçlar yapıyor.
    1950 de ortak olarak birlikte motosiklet pazarına girdiler yamahayla
    çinli firma dediğin belki de çogu motosikletin atası
    jianshe türkiyede bilen yok ama motosiklet işiyle ugraşan firmalara motor ve aksam üreten bir firma hyosung gibi
    hyosung senelerce suzukiye motosiklet yaptı
    adı çinliye cıktı
    çinli filan değil güney koreli kendisi
    küçük cc motosikletlerin hepsi çinde yapılıyor..
    motor aksamları birbirine uyuyor
    yan sanayi cıktı ybr değil diyen arkadaşlara ben söylemekten dilim yoruldu
    jianshe maliyeti düşürmek için bazı parcalarda farklı ucuz maliyetli parcalar kullanıyor
    yan sanayi diye bir şey yok
    ybr yi de yapan yaratan jianshe
    japon adam motor teknolojisini getiriyor veriyor
    bu adamlar ona göre motosiklet yapıyorlar
    şimdi gelelim fiyat farkına
    ybr 4 - 4.5 bin tl
    bu jiansheden 900 1000 dolar civarında maliyetle cıkarken
    wolf 500 600 dolar maliyetle cıkıyor
    bunun aksini kimse söyleyemez, ben bu işi cok araştırdım fuarlarda cok ugraştım bu muhabetle
    çinli diye küçümsediğiniz motosiklet dünya turu yapıp bitirip geri dönebilmiştir.. 180 bin km yapmış. ve 110 binde baskı balata degişip devam etmiş
    hangi küçük cc motosikletle bunu yapabilirsiniz?

wolf 150 ise hesaba göre 11.3 hp bana kalırsa satmaz..
    fazla benzin yakıp az enerji acıga cıkartıyor
    tabi gidişi duruşu nasıl bilmiyorum ..

bu jianshe nin motosikletleri arasında hakkı yenilen bir motosiklet var oda puma
    kanuni yanlış fiyat politikası yüzünden mahvetti
    borada da aynısını yaptı..
    fiyatı kar marjını yüksek tuttu
    türkleri salak sanıyor sanırım.. 4 bin tl veren adam küçük cc ye binmez.
    Yazdiklarina aynen katiliyorum ayrıca wolf 150 için ucerleri aradım yanlış yazılmış ilanda dedi o wolf 125 miş resimdeki 125 ile arasında görüntü olarak cok fark var
    Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
    Ramazan ALTUNIŞIK

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kalacagımız ew teşvikiye camii nin hemen bitişigi tsubasa.15:30 yenı kapıdan hareketle yalovaya gecıcez.1marttada gelecegımız ıcın muhtemelen cumartesı saglam bı gezı olacak.cumartesı aksamı ıstıklalden baslayan galata,beyazıt meydanı,dıkılıtaş,çemberlitaş,galata koprusunde balıkcı zıyaretı oradan ayasfya ve foto cekımı dusunuyoruz.ıstersen bıze cumartesı aksamda katılabılırsın.nedersın? hem sendde bıze bılmedıgımız yerlerı gezdırırsın.gercı bılıyorum oraları ama mutlaka gıtmedıgım yerler vardır.....beyoglunda zürafa sokak gıbı....
    cumartesi akşam istanbulda olacagım pazar sabah yanınıza gelirim abi keşke denk gelebilseydik cumartesi için
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    fuar, fuar, fuar para, para, para görmek güzel şey, beğenmek güzel, alamamak adamı hasta eder bol bol fuar resimlerini bekleriz artık.

erenaltun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf 125 / 2009 Honda CBF 150
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fuar, fuar, fuar para, para, para görmek güzel şey, beğenmek güzel, alamamak adamı hasta eder bol bol fuar resimlerini bekleriz artık.

Adem ben sıcağı sıcağına resimleri atarım perşembe yada cuma günü gideceğim
    Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
    Ramazan ALTUNIŞIK

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi bizde didim fuarına gideriz, tam motosiklet havaları haziran ayı çatlatırız milleti
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi bizde didim fuarına gideriz, tam motosiklet havaları haziran ayı çatlatırız milleti
    tamam haber et haziranda

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    meric abi ordamısın.. Andorid 4.1.2 geldimi ya bilionmu..
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    adem nerdesin len şu link i incele yumurta

http://www.motosiklet.net/forum/anketler/73934-motosiklet-yikama-5.html
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cumartesi akşam istanbulda olacagım pazar sabah yanınıza gelirim abi keşke denk gelebilseydik cumartesi için
    Bizde c.tesi günü gündüz fuarı gezmeyi gece İstanbulu turlamayı düşünüyoruz tsubusa ee sende c.tesi akşam geleceğine göre görüşebiliriz aslında

Siz gidersinizde biz gidemeyizmi dediğin gibi haziran tam motor ayı
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    milas, aydın didim akbük, kıyıkışlacıktayız şimdi. Murat, ben, cesur celal arkadaşım turluyoruz. Mola verdik çay içiyoruz sevgiler.
    cesur509 bunu beğendi.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    ooohhh hay maşallah yarasın sevgiler selamlar bizden de
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Pianoblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Satıldı
    Herkese merhaba arkadaşlar,
    Yaklaşık 1 aya yakın süredir sayfanızı okuyorum. 255. sayfaya kadar okudum ve Salcano Wolf hakkında gerektiği kadar bilgi edindim. Motora ilk adımım olacak. Bu Cumartesi direksiyon sınavına girdim ve geçtim. Tek ehliyetimi almam kaldı geriye. Başlangıç motoru için gerçekten çok araştırdım. Bu araştırma süreci içerisinde 125-150 cc arasındaki tüm modelleri inceledim. 3 tane seçenek vardı önümde. Honda Cb 125e, Mondial Drift ve Salcano Wolf. Bu üç motoru da detaylı olarak araştırdığımda, aralarında bana en çok hitap edenin Salcano Wolf olduğuna kadar verdim. Yakın bir süre zarfında Salcano Wolf almayı planlıyorum. Muhtemelen önümüzdeki hafta koruma ekipmanlarını temin edicem. Ehliyeti de elime alınca motorumu teslim alıcam. Bu kararı vermem bu sayfayı ayakta tutan arkadaşlar sayesinde olmuştur. Eğer yanılmazsam f/p oranında en iyi ürünü seçmiş buluncam. Hepinize teşekkür ederim
    Murat 48/30 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı Pianoblack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba arkadaşlar,
    Yaklaşık 1 aya yakın süredir sayfanızı okuyorum. 255. sayfaya kadar okudum ve Salcano Wolf hakkında gerektiği kadar bilgi edindim. Motora ilk adımım olacak. Bu Cumartesi direksiyon sınavına girdim ve geçtim. Tek ehliyetimi almam kaldı geriye. Başlangıç motoru için gerçekten çok araştırdım. Bu araştırma süreci içerisinde 125-150 cc arasındaki tüm modelleri inceledim. 3 tane seçenek vardı önümde. Honda Cb 125e, Mondial Drift ve Salcano Wolf. Bu üç motoru da detaylı olarak araştırdığımda, aralarında bana en çok hitap edenin Salcano Wolf olduğuna kadar verdim. Yakın bir süre zarfında Salcano Wolf almayı planlıyorum. Muhtemelen önümüzdeki hafta koruma ekipmanlarını temin edicem. Ehliyeti de elime alınca motorumu teslim alıcam. Bu kararı vermem bu sayfayı ayakta tutan arkadaşlar sayesinde olmuştur. Eğer yanılmazsam f/p oranında en iyi ürünü seçmiş buluncam. Hepinize teşekkür ederim
    çok iyi ve güzel seçim. Cb nin az yakıt hariç bi artısı yok. Yolda gitmiyor ve rampada çekmiyor. Bugün murat arkadaşımla 300 km kadar gezdik. Yolda artı olarak artcı aldım. Ben 85, artçım 80 kg. Toplam 165 kg. Ve yolda cb ile resmen dalga geçtim. Düzde, rampada hertürlù wolf öndeydi. Drift te wolf taki konfor yok. Belki wolf ten hızlı olsada.

Motosikleti
    Satıldı
    Wolf güzel bir seçim olacak bundan eminim Adem abi. Ama kasası değişmiş galiba biraz 2013 modelinde. Bunun farkını almazlar umarım. Ben sıfır alıcam. 2700 diye hesaplamıştım daha fazla fiyat çıkarırlarsa biraz daha beklemem gerekicek. Burada http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...15003553/detay 3.150fiyat koymuşlar. Sahibinden de Salcano bölümünde diğer ilanlarda değilde wolf sekmesinden bakınca Üçerlerin 2013 modeli 2690 a sattığını görüyorum.

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Abi bir kerede ezmesen olmayacak yani İlla CG alıp üzerine mi uzanalım
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    o wolf 150 olabilir. Wolf 125 modellerine bak üçlerden. 2600 lira civarı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------

Abi bir kerede ezmesen olmayacak yani İlla CG alıp üzerine mi uzanalım
    kusura bakma muratçım. wolf al. Üstünede uzanmaya gerekte yok
    cesur509 bunu beğendi.

Motosikleti
    Satıldı
    Alıntı erenaltun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende davetiye temin ettim perşembe yada cuma fuara doğru sürüş yapacağım kısmetse

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------

aradım adamları sordum o resimdeki 125 miş dedigine göre

Yazdiklarina aynen katiliyorum ayrıca wolf 150 için ucerleri aradım yanlış yazılmış ilanda dedi o wolf 125 miş resimdeki 125 ile arasında görüntü olarak cok fark var
    Burdaki arkadaş arayıp sorduğunu söylemiş. Onlarında 125 cc olduğunu söylemişler. Ya da wolf 150 lik model mi çıkardı? :(

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)