Allah iyiliğini versin Adem ağa ne deyem
Allah iyiliğini versin Adem ağa ne deyem
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
adem abi panik atak varsa sende 125 cc ile harbiden redline yapıon nie korkmuon :D
ben bi gsxr a bindim kalbim duruyordu makas atarken.. bir de ben soguk kanlıyım derim kendime
demekki sen litrelik makinaya binsen motorda panik atak nöbeti geçirsen bırakıcan gidonu freni :D
# motosikletle.blogspot
olurmu len tsubasa. Motora binince paniğin pee si kalmıyor. ooohh diyorum artık özgürüm. Neyin paniği atağı?
Görces yakında şu R1 bi gelsin helede
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
r1 denizlide şu an. Kartal arabada orda tamirde. 2 si beraber gelecek. Tamir 1-2 hafta sürebilir arabanın. Birader orda. Asker arkadaşının yanında.
istanbullllll.superrrr
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Bu Wolf 150 yi kullanan eden olmadımı hiç kendi sitesinde gözükmüyor Üçerlerde ne hikmetse Wolf 150 adı altında ilanı var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5003553/detay/
wolf 150 iş yapmaz, neden dersen eger motor hacmine göre cıkardıgı tork hp az
cok benzin yakıp. az enerji cıkarmak gibi bişey
# motosikletle.blogspot
Keşke Cbf 150 ayarında olsaydı ee ne anladık biz bu işten Wolf 125 varken neden Wolf 150 ye fazla para vereyim artı 25 cc fazla diye tork düşük bg düşük
valla wolf un bukadar satma sebebi ybr ile olan motor aksamı uyumluluğu ve jianshe üretimi olması.
150cc bu yüzden 125cc kadar satamaz hiçbir zaman.
millet ne salcano markasıba para verir nede ucuz satılmasına .
ybr uyumuna para veriyor herkes.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
150 lik hissi verebilir. Honda yla karşılaştırmayın. 11 nm torku olan cb yi benim ybr çakması 8 nm tork civarı olan wolfümle bütün cb lerin rampada dahil hertürlü canına okuyabiliyosam bu 150 liğin 11 nm torkuyla cbf falan yolda hayal olur. Haksızmıyım?
ibre birebir ybr ile aynı. Ybr ninki ne kadar yanlışsa wolfünde o kadar yanlıs.hatta cb ibresiyle aşa yukarı aynı gösteriyor.denedik yani. Ben bunla en fazla 135 gördùm ve hiç bi motorun yanımdan 130 la geçeceğini zandetmiyorum. Zaten bu motoru diğer çin mallarıyla bir tutan arkadaşlara şaşırıyorum
adem abi, aslında bu makinede çin malı.
yani bir japon kalitesinde olduğunu kimse söyleyemez.
sonuçta herşey motor aksamı demek değildir.
bunun amortisörleri, frenleri, grenajları, şasesi, jantları vs. farklı ve fiyatına göre bir kalite sunuyor.
ama Çin malı makineler içinde alınabilecek en mantıklı tercihlerin başında geliyor tabii.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
adem aga nette geziirken senın fotoyu gördum hayırlı olsun yakışmış ama
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
titan (honda) ylada 140 tan epey aşa düşürmüştüm ibreyi. Çin malları 110 la giderken ben 95 le geçiyodum yanlarından. Oda doğru göstermiyodu zaten ayrıca wolf 125 ile 150 arasında pek bi hp farkı yok. Taş çatlasa 5 km farker. Rampada biraz daha iyidir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------
yakışmıs ramazan yakışmış. 10 numara olmuş. Fotoşok.
Millet'te neyin kafası var anlıyamıyorum. Yamaha kocaman dev bir firma, bununda ana sebepi; reklam ayağı var, yarış'ı var, var oğlu var bunlardan dolayıdır kocamanlığı. Bunların hepsi maliyet demek. Bu parayı da doğal olarak sattığı ürünlerin üzerine ekliyor. Bu masrafları cebinden karşılamıyor haliyle. Mal oluyor 4.350 - 4.190 TL. Jianshe ise; ''ben sadece üretirim, Dünya'ya da kendimce pazarlarım'' mantığı güdüyor, haliylede maliyet fazla olmuyor, Yamaha'ya göre. Ve doğal olarakta fiyat 2.700 - 2.900 TL arasında oluyor. Bunları göz önünde bulundurmadan da; ''Jianshe şu kadar para, Yamaha şu kadar para öyle ise Jianshe; dandik''tir gibi mesnetsiz yorumlarda bulunuluyor. Açık söyliyim sizler için (tırnak içerisnde yazdığım gibi düşünenler) çok üzülüyorum! Jianshe'nin ürettiği motorlar, Yamaha'dan katbe kat daha kalitelidir, olmadı aynı kalitededir. Daha aşağı kalitede olmasının mümkünatı yok. Gördüm, inceledim, test ettim; onayladım. Sizin bahsettiğiniz üretici; Sundiro-Honda'dır. Jianshe ile karıştırmayın. Biraz düşünerek yazın, konuşun, davranın... Sırıtıyor cahillik. Paçalardan pıtır pıtır akıyor
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)