Wikipedia, hemen hiç bir konuda "referans" olarak gösterilmemeli çünkü malum, açık kaynaklı bir oluşum.
Aklıma ATİLLA TAŞ'ı Yunanistan'a kakalama planı geldi hatta.. Wikipedia, günlerce Athillas Thasos olarak büyük Yunan şarkıcı şeklinde tanıttı bu adamı.
Zaten, mantık olarakta serbest piyasa ekonomisinin varolduğu, özel teşebbüslerin dev fabrikalarda üretim yaptığı bir sisteme komunist denirse epey komik durur! Wikipedia'da komunist yazması yada Çin'i yöneten partinin adında komunizm geçmesi birşeyi değiştirmiyor. Sonuçta ülkede serbest piyasa dönüyor mu; dönüyor! Özel şirketler dünyaya yüzbinlerce kalem mal üretip satıyor mu? Satıyor.. Eee, nasıl komunizm bu?
Ekonomi üzerine iki üniversite bitirmiş biri olarak söylüyorum; dünya üzerinde gün itibariyle komunizm uygulayan herhangi bir ülke yok. Küba ve Kuzey Kore, iktisadi yapı olarak komunist sisteme en yakın ülkeler. Ama onlarda tam anlamıyla Komunizmle yönetiliyor diyemeyiz.
Konuya yabancı arkadaşlar için Türk Dil Kurumu sözlüğünden Komunizm: "Bütün malların ortaklaşa kullanıldığı ve özel mülkiyetin olmadığı toplum düzeni, komünistlik."
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Bu yazdıkların ile benim düşüncem hiç, ama hiç uyuşmuyor. Okul bitirmek benim için birşey ifade etmiyor. Okul = Ehliyet. Fazlasını sunmaz... Ben de 2 okul bitirdim, bi yerlerimi yırttım, ama bi çok kişiden ne üstünlüğüm var. Yok. Çin ''Komunizm'' merkezli bir ülke, sadece insan doğası gereği, hayatta kalmak için dış pazarlar ile alış-veriş'e açılmıştır. Benim görüşüm bu... Bu konuyu da burada bitirelim. Anlamsız mecraya kayıyor.
okuyup mühendis olmalı ve yapmalı. Tokatçı 500 rr koymalı adını
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
elimizdekiyle idare ediyoz işte
iyice kafayı yediniz :D sabah akşam tokat sıkılmıyonuz mu =)
# motosikletle.blogspot
Nefis bi paylaşım teşekkürler YBR de olmadığı gibi çoğu caponda yoktur böyle bir tanıtım videosu herhalde
Tabi Adem ağa bizimde çorbaya bi dutam duzumuz olsun değilmi
Lanet olsun içindeki bu Honda sevgisine
Mühendis olmaya gereng yokh Adem o 4 silindir mobileti mühendisler yapmamıştır zannımca bi tornavida bi pense olsa sen yapan mesela ondan sonrada hornet avcısı yazdırırsın 4 silindir wolfün ardına
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
şamar oğlanına döndük değilmi tsubasa
ahmet abi hoşgeldin. Hondanın en çok ses ve görüntü olarak hoşuma giden modeli, 75-85 arası cbx 1000 ler. Hani o 6 eksozlu modelleri bi harika. Tam bi ferrari sesi veren tek model. Youtubeden cbx 1000 sound yazıp bi izleyin, sesinide bi dinleyin.
çevremdeki insanların cogu büyük cclere geçtiler bir tek ben kaldım..
nefsimi körlüyorum onların motorlarıyla..
sizin muhabet cok farklı =)
tokat şamar.
bazen yeter diyorsun ya git biraz daha ..
onu daha az diyorum artık =)
# motosikletle.blogspot
Her şey büyük cc demek değildir Tsubusa gün gelecek ondanda sıkılacaksın yada yetmeyecek nefis bu taaki bir zaman sonrasında geleceğin kırılma noktasına veya nirvanaya ulaşana kadar ondan sonrada bindiğin motor 50 cc bile olsa ona tokat buna şamar işin muhabbet kısmı daha cazip gelecek sanada (bizim gibi)
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
yok abi şu istanbulda motosiklet kullanmak ateşten gömlek
küçük cc motosikleti kime bişeye sarmıyor
beni düşünsene cbf 150 ile?
günde kaç kişiyle muhattap oldugumu..
adamın soluna bi cıkıyorum adam yandan bakıyor geçirmiyor kalıyorum gecemeden arkasına geciyorum
arkamdakine yol veriyorum sollarken sıkıştırıyor..
gazı acınca hiç biriyle muhattap olmayacaksın.
istanbulda olsanız anlarsınız beni,
doblo gelir sıkıştırır. sahin gelir burnuna girer insanın,
altımda saglam bişi olunca basıp gidiyorum..
trafikte en büyük tehlike başka vasıtalar benim için
hata kolay kolay yapmam , fakat küçük cc de resmen zulum var..
bu yüzden sizlerin tabiriyle tokatı basıcan geçicen gidicen kimseyle muhattap olmayacaksın.
55 bin km oldu ybr cbf bora üçlüsünde sıkılmadım ama artık tehlike oluyor benim için cevremdeki araclar
# motosikletle.blogspot
Allah gönlüne göre versin inş. sen iş için yada bi yerlere yetişmek için kullandığın için evet durum aynen anlattığın gibi malesef ben ise keyif amaçlı kullandığım için bana yeterli şu an için ş.içinde ışıklarda kalkışda olsun sıkışık trafikte aralardan sıyrılıp geçip gitmek olsun yeterli benim için wolf uzun yoldada sakin sakin sağ şeritten gittiğim için yetiyor bana hee hiçmi sıkışmıyorum büyük cc olsun demiyorum diyorum tabi ama geneldede o tür durumlara girmemeye özen gösteriyorum diyelim
250 cc ,500cc,750cc,1000cc,1300 cc ye kadar hacimlerde motorum oldu ve inanın hepsindede sağ elime hakim olamadım o yüzden çekiniyorum ben biraz koca makinelerden büyük makine gaza asıldığın zaman seninle pazarlık etmiyor aksine hemen itaat ediyor ama virajlarda yada en küçük riskli durumlarda huysuzlanıyor
wolf te (yada ufak hacimde;) ise durum tam tersi gaza asılınca senle pazarlık ediyor gitsemmi gitmesemmi diye fakat viraj yada riskli durumda mır mır kedi gibi uysallaşıveriyor
Örneğin : bi kaç gün önce Ümmet abiyle çevre yolunda 80-90 km civarı hızda ilerlerken dalmışım ş.merkezi tabelasını görmemle dalmam bir oldu (tabelanın hemen ilerisi en az 60 derecelik bi viraj) hemen dedim hooooooovvvvv virajı ortadan diklemesine geçip kenarda durdum 250 cc dede belki aynı hareket yapılabilirdi(hız biraz daha fazla 100 civarı olacağı için) ancak 500 ve üzerinde hız 140 üstü olacağı için ne kadar hooooovvvv da desem çelik bariyerde bulurdum herhalde kendimi
Bu ve bunun gibi tecrübeleri edindikçe bi miktar soğuyor insan büyük makinadan tabiki bence yani şahsi kanaatim
demekki neymiş? Sağ eline hakim olamayan bitek ben değilmişim
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)