salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
tahsin abi kuryemisin sen ? baya yapıyorsun km kac km de salco ?
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
3 kere rüzgar yüzünden yere kapaklandı.
2 kere ben orta sehpadan indirirken elimden kaçırıp betona düşürdüm
1 kerede ıslak tahta köprüde 20km ile giderken kayıp düştük.
bu kadar düşmeye motorda ne ön ne arkada çizik yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:56 ----------
gibi bişey. dağıtım yapıyoruz. 4250 km de karakaçan. tamamı şehiriçi , ayda 1700-2000km yaparım.
helal olsun tahsıns yaz kış demıyon boyuna gıdıyon benden sonra almıştın motoru ben kış oldugu ıcın halen 1000 km yapamadım sen 5000 lere dayamışsın
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
abi allah razı olsun çinliler yapmış biz keyfini sürüyoruz.
arabamın yokluğunda bu motor çok güzel işimi gördü. araba servisten çıksa bile karakaçanla gezeceğim.
benzinse en kötüsünü, yağın en ucuzunu koysamda karakaçan bişey demez. geçen düzde bastım 100 ü gördü.
daha ne isteyim
bu arada tahsıs yaş 30+1 olmadımı 2013 de onuda ımzada belıtsek
ben a2 ehliyetim olmadığından yol yapamadım ramazan. geçen hafta a2 ehliyetimi aldım. artık çok daha fazla yol yaparım. karda buzda sağanakta çok zor şartlarda yük altında kullandım wolfu.
12 yıllık şoforüm.160.000 km kadar küçük araç kullandım. bakalım motor nekadar kullanacağım ..
hani atmışı geçmiyordum badem abi, senin içine işlemiş artık senin motor 100 km 4 litre yaksa yine az
ooo nabza göre serbet veriyor badem abi.. güzel alet bunlar ya ama meric abinin motoru daha iyi :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
tatlı meriç abinin motoruna bındın hemen övmeye başladın anlat bakalım nesi güzel bızde bılelım
valla lastikleri cok iyi cakar gibi bişi var onlarda iyi :D cam var canta var var işte lastikler güzel durduruyor :D
Yanı aksesuarları begendın sen wolf u begenmedın
60 la gidecek olsam bisiklet, mobilet binerdim 100 km de benzinlikten aldığım benzine göre 2.8-2.9 falan yakıyor. 4 litre hayal. Ama aynı kullanışla 2.2-2.4 arası bişeye düsürecem ayarla. Peki ramazan ben bastığımı açık açık söylüyorum ve yazıyorum. Allah aşkına siz hiç basmıyomusunuz? Hep 60-70 lemi gidiyosunuz?
Ben maximum 35-40 la gıderım hatte bazen empatı yapmak ıcın wolften ıner onu ben ıoterım çektıgı çıleyı anlamak ıçın....
ramazan senin gibi 30-40 la bineceğime hiç binmem daha iyi. Ama bu benim fikrim. Tabi sen istediğin gibi binebilirsin.
Tsubasa yaza doğru ayarlıyacam bakalım.
adem bende salladım))
öncekı motor gıbı gıdecek dıye allah ne verdıyse ama mc kadar olmuyor en son 122 gördum oda bayır aşagı ... genelse 80/90/hadı en fazla yuz Yalan yok şimdı....
ramazan motorun gitmiyosa ön dişliyi 15 dişliyle değiştir. Ben bikaç kere 135 gördüm. Fat280 fatih bile bodruma motoru bana getirirken 135 i gördüğünü söylemişti. Ama genelde 90-95 le geldiğini söylemişti. Çokta agrasif sürmem. Sadece yol boş oldumu gazı dayarım en sona.
motor gıtmıyor ama dişli degiştirirsem rampada hıc gıtmez bızım buralar genelde rampa oldugu ıçın fat280 sagolsun benım yanımada gelmıştı senın motorun korkulugu bozkırda takmıştık anlayacagın adem o zamanlar mondı vardı fat280 yaklaşamadıydı rampalarda))
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)