Aynaları doşuna değiştirme.Aynayı sıkabildiğin kadar sık sonra kontrasını sıkıştır.Kontrayı iyi sıkıştırmazsan senin dediğin gibi sürekli gevşer.Daha iyi görüntü alabilmek için önce ayarla sonra sık tekrar tekrar uğraşma
Aynaları doşuna değiştirme.Aynayı sıkabildiğin kadar sık sonra kontrasını sıkıştır.Kontrayı iyi sıkıştırmazsan senin dediğin gibi sürekli gevşer.Daha iyi görüntü alabilmek için önce ayarla sonra sık tekrar tekrar uğraşma
ybrnin kaliteli olan orijinaline benzeyen yan aynaları var, tanesi 10 tl. yanında 2 tlye aldığım küçük yuvarlak kör noktası aynalarını da taktıktan sonra 360 derece etrafıma hakimim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ybr-125-michelin-lastikli-ekstrasi-bol-103571648/detay/
şurada bi resimde var. sağ ayna dediğim yan sanayi, sol ayna orijinal ybr.
bu arada benim moturu kaçtan koyarsam gider? acil satılık değil, keyfekeder satılık . temmuz sonuna kadar satılırsa satılır, satılmazsa bana kardeş olur.
Üstündekilerle zor satarsın dostum.Söküp aksesuarları ayrı satacaksın motoru ayrı satacaksın anca o zaman istediğin fiyatı bulur.Diğer türlü ölü parasına vermiş olursun.
ben yazayım bari; lpg takmayı düşünüyorum 400 tl fiyat verirse, darbe aldığında gaz kesenbuton koyarsa ve lpgyi egzozsa bakır boru sarmak yerine su sistemi ile ısıtırsa yaparım.
Buton işi kolayda su sistemi ile nasıl ısıtmayı düşünüyorsun ki? Ayrıca bende araştırıyorum bu işi 400 lira çok gibi geldi tank beyin ve bağlantılardan oluşuyor bildiğim kadarı ile sistem.Birde hava filtresinin oraya bağlanan bir parça var.
O iş sıkıntılı.Ben baya araştırmıştım bu konuyuda hava soğutmalı motor için gerekli olmadığını söylediler.Egzoza sarılan bakır boru iş görüyormuş.Motor soğukken tam randuman alınamıyormuş ama ısınınca problem olmuyormuş.
abi soru değil. 5 dakika benzinde giderim, sonra lpgye alırım o zaman. ama gaz kesen buton şart. kaza anında devrilmede gaz kessin. tank zaten güvenilir.
Şey yaparsın elektronik vanalar var tankın çıkışına kordurursun.Motoru düşürünce yere ilk koruma demiri deyer.koruma demirinin yere deyen kısmının oraya düğme koyup oradan bağlantı alırsın vanaya bağlatırsın .Tamam işte düğmeye dokundunmu keser gazı.
Yok aga daktırmam ben öne şeyleri moturuma benimkide benzinli emme öfkeli değil Adem ağa iyisimi "benzinli ve mülayim" yazdıram benim moturunda ardına
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
bende taktırmam ahmet abi. Ama nitro, turbo vs taktırabilirim
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)