evet bundan sonra aynı fikirdeyim... servise götrceğme kendim ugraşırım bozar toplar öğreniriz artık
evet bundan sonra aynı fikirdeyim... servise götrceğme kendim ugraşırım bozar toplar öğreniriz artık
Ersin salcanoyu komple söküp takacak kadar bilgim var hertürlü sorunu çözeriz allahın izini ile.Problemin olursa yaz hatta özeldende yazabilirsin detaylı olarak nasıl yapılacağını anlatırım.
---------- Post added at 01:42 ---------- Previous post was at 01:37 ----------
Amin dostum.Hiç uğraşasım gelmiyor.Yoksa söküp piyasa fiyatına hertürlü satarım.Tek eksiği yan çantalar onlarıda alüminyum yapacaz diye bekliyordukta bu gidişle yapmam çanta falan
merıc kardesım ampulu patlatmak ıcın ozel bı caba harcamadım kı.karsıdan gelen arac uzunda gelıodu bende uzun kısa yaptım.olay bu araba gecınce fark ettım yanmadıgını.haa bak sunu soylıyım ben genelde yanı 10500kmde suan motor bunun 10 bınını gunduz gezmısımdır farım hep acıktır benım daha bu sabah hareketle170km yol yaptım.dun bursa sehır merkezındeydım hatta bursa mt de fotolarda var dun gece haftalık bursa mt nın toplantısı vardı orada fotolarda var en kılolusu benım kahverengı montlu olan kısı benım.farın sureklı acık olması omrune bı etkısı olur mutlaka.hatta benı bı cok kez uyarıyolar gunduz farın acık dıye.tedas ekstra fatura gondermıyo dıye acık tutuyorum dıye esprısını yapıyorum.işin özü aldıgımdan bugune yaptıgım degısıklıkler tamamen keyfı oldugu ıcın ne resıne ne takılılr bılmem.hatta bu motorda arıza nedır bılmem gormedım.onun ıcın soruyorum kı ben buna nasıl far almalıyım.zira aydınlatması cok ıyı gece.bu yıl bodruma gıttım 300 km kadarını gece gıttım cokta memnunum.far ampulu alırken bı ısmı modelı varmı.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
http://www.rialli.com/919__far-ampulu-12v-3535-MS10022/
Bundan alacaksın abi Sana bir tavsiye gündüz uzunları yak.Hem ampul ömrün uzun olur dengeli kullandığın için hem fark edilebilmeni kolaylaştırır.Markasına dikkat et dandik birşey alma philips al.Birde bunun h4 gibi sivri olanları ve boyalı olanları var.Boyalılar için beyaz ışık güzel aydınlarıt falan diyorlar ama kanma öyle şeylere 12v 35/35 armut far iyidir
---------- Post added at 02:43 ---------- Previous post was at 01:52 ----------
Millet nereye kayboldu yav
yeter artıkın meriç. Birazda başka bi şeylere takılalım. Hep motor olmuyo
iyi geceler arkadaşlar.
benim yibiar ayak marşıyla -5 derecede tekte alıyor. gece 1 de jikleyi unuttum öyle ayak marşına bastım aküsüz çalıştı namussuz .
ah bi de akünün neden şarj olmadığını öğrensem,
bir de neden milletin yibiarı gibi 120-140 yapmadığını öğrensem
yokuşta 80in altına düşmese yeter bana oysa ki...
3 çantayı çıkarınca 100ü görmeye başladı derken, yarım saat sonra gene 80i zor devirmeye başladı.
anlamıyorum arkadaş...
3 tane çanta (2 tane 20 kiloluk bulaşık deterjanı bidonu yan çantalar+ maxem 42 litre) ile rüzgarsız yerde 95 görüyor. altgeçit... bazen de 80i geçemiyor. bazen yokuşa gelince 80den 85 e 5. viteste çıkarken bazen 4. viteste 65e düşüyor. aynı yokuş.
ne saçma sapan bi motur bu ya...
maxi yaptır şu motoruda kurtulalım artık şu dertlerden. Karburatöre komple baktır. Bide silindir, segman, pistona.
adem ayıbetmıssın aga.kardesımıze bısey sorduk guzel guzel cevap yazıyodu sagolsun.nasıl yanı baska seylerden bahsedelım.derdımızın dermanını bu sayfada bulamayacaksak nıye bu sayfayı kullanıyoruz.mızah lazımsa acalım karıkatur sayfalarını bakıp gulelım aga.ıclendım sımdı.gecenlerdede bısey sormustum gene sen konuyu degıstırmıstın.bana ozel bı durum yok dımı adem.zıra ben senı severek ısteyerek takıp edıyorum bakalım adem ne yazmıs dıye.yanlıs anlamısımdır umarım alınganlıgım ustumdedır dıye dusunuyorum sımdılık sen cevap yazana kadar.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
ersin benimde keçe patlamıştı. benim motoru kurcalamam ve aşırı sıkıştırmam yüzünden. farketmedim yağ kaçağını, yağsız kalıp yatak sardı.
30tl yağ ve keçe parası verdim. motor çalışsada taktak vurma sesi kaldı.
neyseki motor sıfırlamak ucuz.
krank piston değiştirdim. 1000km dir sorun yok çok şükür.
ucuz yırtmışsın anlıyacağın.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Mutlu abi yukarıda bir yanlış anlaşılma olmuş.Şöyle açıklık getirelim.Ben
Yazdım bunun üstüne adem abi o cevabı yazdı.Burada ard niyet yok.Millet nereye kayboldu yav
Bana sakal bıraktırmadan doğru yolu (doğru yağı) bulduğuna sevindim kardeşim
Ahmet aga hep burada ama çamurda Adem
Yanlışın var Meriç Salcoda ampul patlatan tek kişi o değil bende patlatmıştım hatırlarsan Doğru ampulü tavsiye etmişsin philps armut en iyisi
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
adamlar ne sorunlarla uğraşıyor. yolda vites pedalı düşenmi , 5000 devirden sonra titreşimden organları yer değişenmi ?
şükretmek lazım motorumuza
http://www.motosiklet.net/forum/moto...supermoto.html
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Yaklaşık 20 gündür binmiyordum halini hatrını sormuyordum benim karakızın o soğuklarda terk edilmiş gibi yatıyordu garibim balkonun altında demin dedim bi marşına basayım bakalım dedim tek marşta tınn diye çalıştı maşallah sonrada dedim senin ayakların uyuşmuştur bi market yapalım dedim ve markete gidip geldik maşallah 20 gün önce değilde 2 saat evvel bırakmışım gibi tıkır tıkır saat gibi
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ahmet abi senin wolf mükemmel benim wolf kadar olmasada
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)