sorma meriç . şerefsizler yoluncak tavuk zannediyolar müşteriyi. internetten alacağım bundan sonra.
sen diz örtüsü kullandın mı ? gidermi bize ?
sorma meriç . şerefsizler yoluncak tavuk zannediyolar müşteriyi. internetten alacağım bundan sonra.
sen diz örtüsü kullandın mı ? gidermi bize ?
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
selam arkadaşlar. Gene dağa zeytin çekmeye çıktım titanla. Akşam dağdan iniyorum çok aşırı bi rampa aşa iniyorum arkamda hanımda var. Baktım yola beton dökmüşler yeni. İçine girsem gömülecem, duramam zaten yol dimdik, kenarından bari geçem dedim. Koca koca taşlar, çukurlar, baktım artık motor altımdan fırlayacak, attırıverdim titanı hanımla ben tecrübeliyiz çizik yok. Motoru kaldırdım ondada bişey yok. Atladık gene yola devam
geçmiş olsun adem. ben hiç düşmedim. hele hatunla motordan düşmeyi hayal bile edemiyorum.
nasıl devam ettiniz ? motor yamulmadımı ? yüklü sonuçta
o konduda çok tecrübeliyim. Baktım motor yatacak attırıverdim motoru. Yani yeri ben değil titan öptü.zaten yavaş inıyodum. Çizik bile yok bizde. Motorun kafa toprağa gömüldü. Ama far ve kadaranda ufak çizikler var hasar yok. olur öyle. Sonuçta dağda kullanıyoruz yani.
Tahsin usta elcikler güzelmiş, ben anes motordan almıştım. 3. Kış olmasına rağmen hala çok iyi. Seninkiler de güzel.
Yalnız on cam çok uzun. Ilk yağmurda çok sıkıntı cekeceksin. Yağmur damlaları gorusunu kisacak. Hele akşam da olursa önünü göremeyeceksin.
Eğimli camda aynayı 5 cm geçerse hem rüzgar hem görüş sıkıntı olmuyor.
S.a arkadaslar nasılsınız badem abi gecmiş olsun
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
sağolun arkadaşlar Vallahi aynı yolda kros motor olsa 2 kişi olsalar akibeti benden farksız olmazdı. sıfrır zarar, sıfır çizik. Tecrübe yardımcı oluyor.dağda kaçkere başıma geldi baktım motor düşecek, yan yatacak, bırakıveririm motoru. 2 ayak üstünde kalırım. Yani motor yatacak diye bırakmayıpta altında kalmam. Yani attım geçtim yolda motoru o beni üstünden atmadan
unuttunuz yeminle beni..
# motosikletle.blogspot
sen beni ömrünce unutamassın adem
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
aha bende onu deyom zati Adem hadi dağda neysede asfaltta r6 lastiği performansı istiyosun resmen lastikten
Tahsin hayırlı olsun güle güle kullan bu arada motorun arka sepetliği sökünce baya bi değişik geldi gözüme eskinin kuyruklu jawa ceylanlarına benzemiş
Geçmiş olsun Adem aman dikkat et
Kim kimi unuttu acaba tsubusa
Bu arada Fatihle konuştuk bu gün hepinize çok çok selamı var Ocak 8 de yemin töreni varmış sonrasındada 2 hafta içinde Eskişehirin değişik ilçelerine dağıtım olacaklarmış aramak isteyenler için 02222211101 den dahili 8475 telefonu
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
uzun yola çıkacağım(ehliyet gelince). yanımda olanlar.
ilk yardım çantası
açık ağız ve lokma anahtar takımım
yedek motor yağı
yedek benzin
zincir yağı
balata spreyi hazır.
şöyle bir alışveriş listesi oluşturdum rialli.com da.
ön balatayı hemen taktıracağım çünkü gemi gibi ötüyor ön fren. hatta iki pabucun ikiside farklı ötüyor
debriyaj müşürüde meriçle konuştuğumuz sensör olayı.
başka ne almak lazım uzun yol için yanımıza ?
Ürün Adı Birim Fiyatı Adet Sil
BUJİ BAŞI MOTOSİKLET MODELLERİ
RİALLİ 1,29 TL
DİZLİK ÖRTÜ PAÇALI Motorsiklet
için YERLİ 38,50 TL
KEDİGÖZÜ ALTIGEN 10 LU İTHAL 3,50 TL
BAGAJ LASTİĞİ 100 x 10 "TAIWAN
MODELİ" İTHAL 2,42 TL
BUJİ KABLOSU SİYAH 1.KALİTE
YERLİ 1,64 TL
ZİNCİR 126L ÇEKOSLAVAK CG + YBR
+ CBF ÇEK 22,42 TL
EGSOZ BOĞAZ CONTASI YBR İTHAL 1,12 TL
ÖN FREN DİSK BALATASI YBR 125cc
ORJİNAL 10,90 TL
ÖN ÇAMURLUK TOZLUĞU YERLİ 1,55 TL
DEBRİYAJ MÜŞÜRÜ YBR-125 RİALLİ 3,59 TL
GAZ TELİ KOMPLE 125cc YBR
RİALLİ 5,18 TL
DEBRİYAJ TELİ KOMPLE 125 YBR
AT-598 RİALLİ 5,18 TL
BUJİ CR7HSA ybr - scooter - cup
NGK 6,43 TL
APARAT - BUJİ ANAHTARI SCOOTER
MODELLERİ (UZUN) YERLİ 2,28 TL
LASTİK TAMİR KÖPÜĞÜ ZIP 13,20 TL
Ara Toplam: 124,01 TL
KDV : 0,00 TL
Sepetinizdeki ürünlerin genel
toplamı : 124,01 TL
Buji anahtarı zaten var abi sende almana gerek yok.Buji içinde önerilen cr6hsa (riallideki bujiler her ne kadar orjinal mi değil mi tartışılsada) yanında yedek bulunsun.Tamir köpüğü işi zaten hiç kafama yatmıyor ben kullanmadım kullanmamda.Onun yerine şu araba için satılan çakmak soketi ile çalışan kompurasörlerden alabilirsin.Uzun yola gidicek çakmak soketi yaptırmanı tavsiye ederim.tabi yanına sarj aletide al ne olur ne olmaz.Bide kendimden örnek vereyim.Genelde yanıma su çizi ve 1-2 çikolat alırım.Yolda tansiyonun düşer gözün kararır durur atıştırırsın birşeyler.Birde reflektörlü yelek al.Ben işçilerin giydiğinden kullanıyorum.10 lira gibi birşey ama çok yararı oluyor.Şimdilik aklıma gelen bu kadar.Keyifli forumlar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)