Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Temmuz 2012, 20:03
Çok Şükür bişey yok kardeş sağolasın...İnşallah tekrar çıkarır da 30 TL sini veririm adamın ,Allah günah yazmasın...
Reklamlar
-
27 Temmuz 2012, 20:05
ersin90 adlı üyeden alıntı
Çok Şükür bişey yok kardeş sağolasın...İnşallah tekrar çıkarır da 30 TL sini veririm adamın ,Allah günah yazmasın...
çok şükür inş. inş. cümlemizi kul hakkıyla Allah ölmemizi nasip etmesin
-
27 Temmuz 2012, 20:07
fat280 adlı üyeden alıntı
motorunda başka bir sıkıntı yoksa hakkının geçmemesini istiyorsan dua et Allah karşına tekrar çıkarır merak etme
bu arada geçmiş olsun motor parçasından konuşurken seni sormadım sende bir şey yok değil mi?
yok ya garantiden etkilenmez zaten çoğu şeyi mana bularak garantiye sokmuyorlar ki Allah ustaların eline düşürmesin her şeye senden kaynaklı deyip geçiyorlar
Eyvallah kardeşim...ozaman 2009model ve altı YBR ön çamurlukları uyar...Kendim takabilirsem kendm takayım...Yoksa usta 30 TL takacak anlaşılan...
-
27 Temmuz 2012, 20:44
Eyvallah kardeşim...ozaman 2009model ve altı YBR ön çamurlukları uyar...Kendim takabilirsem kendm takayım...Yoksa usta 30 TL takacak anlaşılan...
aynen kendi işini kendin görmeye bak yoksa ustalar iyi bakar sana
-
27 Temmuz 2012, 21:19
tehlikeye atılmış bi can var. Teker hasar görmüştür bence o kadar darbeye. Adamı bulamazsan 2 tane ön tekere rulman al, taktırıver. Yersen para üstünü günah olur. Ama ön takıma masfaf edersen bişey olmaz. Hasar görmüş olabilir.
-
27 Temmuz 2012, 23:07
Arkadaşlar bugün trafik sıkışık kırmızı ışıkta bekliyorum ; önümdeki FİAT DOBLO bianda geri vitese aldı kaçamadım bende ...ön teker komple Doblo'nun tamponuna girdi ... Ön çamurluk Paramparça oldu ,sağ suspansiyon reflektörü kırıldı... ön jant sağlam gözüküyor...Bana bişey olmadı çok şükür...
Araç sahibi arabadan indi sonra benm ön tekeri doblo nun tampondan çıkardık...Adam insaniyetli biri çıktı Allah'tan,bişeyn varmı geçmiş olsun falan...Sonra ustayı aradım ...işçilik dahil 60 TL dedi ön çamurluğa....Araç sahibiyle konuşturdum ustayı , usta 60 olur dedi şuncacık çamurluğa...araç sahibinden 60 TL aldım yarın taktırcam yeni çamurluğu...
Arkadaşlar biraz fazla değilmi çamurluğun fiyat sizce ??
Geçmiş olsun allah daha beterinden korusun..
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
-
28 Temmuz 2012, 00:21
EnesBeyter adlı üyeden alıntı
abicim eğer sen fatihin link i ni attığı kafa grenajını arıyorsan ben motorumdan çıkardım sana hediye edebilirim.
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
28 Temmuz 2012, 00:29
sağolun arkadaşlar ,Allah cümlemize kaza bela vermesin...
Eve geldkten sonra motoskleti orta sehpaya aldım,öntekeri döndürüp yokladım bi sıkıntı yok gibiydi ...
Yalnız koca doblo yuttu resmen benm öntekeri ...tampon benm ön fara kadar değdi, yol kenarnda duran taksici abiler el etti bağırdı da öyle fark etti doblocu...
Arkadaşlar size tavsiyem kırmızı ışıkta bile fermuar düzeni bekleyin,motosiklette geri vites olmadığından kaçılmıyo topukla fln...birde 1. Vites te bekleyin...debriyajdaki elim yorulmasın diye boşa almayın vitesi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
abicim eğer sen fatihin link i ni attığı kafa grenajını arıyorsan ben motorumdan çıkardım sana hediye edebilirim.
saolasın kardesim düşünmen yeterli...benm ön çamurluk gitti sadece...bide ön amortsörün reflektörü....
-
28 Temmuz 2012, 00:34
ersin sana da geçmiş olsun ama ben o teklifi enes e yapmıştım yanlış anladın sanırım
vallaha benimde ön çamurluk ta ufak bi çizik var elimde olsa sana yollardım ama ön çamurluk bana da lazım
belki o çiziği saklamak için carbon folyo yAparım
-
28 Temmuz 2012, 01:55
F54 adlı üyeden alıntı
ersin sana da geçmiş olsun ama ben o teklifi enes e yapmıştım yanlış anladın sanırım
vallaha benimde ön çamurluk ta ufak bi çizik var elimde olsa sana yollardım ama ön çamurluk bana da lazım
belki o çiziği saklamak için carbon folyo yAparım
saol kardeşm yanlş anlamşm bende, düşünmen yeterli demiştm zaten...30 TL bişeymiş zaten kimseyi yormaya bile değmez hem bu tür şeyler...Hem parasını almışım fazlasıyla yakışmaz bana ...Kalan 30 TL yi de yemeyi düşünmüyorm zaten,bi şekilde veren abinin yerine bi hayır hasenatta bulunurum inşallah...
Forumda gerçekten çok değerli arkadaşlar var...Elindekni çekinmeden paylaşabilen; bilgisini tecrübesini kaçınmadan paylaşan geniş gönüllü arkadaşlarımızı da kutluyorum...
-
28 Temmuz 2012, 02:05
ersin kullanmadığım bir şey garajda sağa sola atılacağına bi insanın işine yarar diye düşündüm bir şeyi ziyan etmeyi sevmem
-
28 Temmuz 2012, 02:16
F54 adlı üyeden alıntı
ersin kullanmadığım bir şey garajda sağa sola atılacağına bi insanın işine yarar diye düşündüm bir şeyi ziyan etmeyi sevmem
çok güzel düşünmüşsün Fatih kardeşim en doğru olanı da budur zaten...
-
28 Temmuz 2012, 22:21
sattım motoru arkadaslar pazartesı evrak ıslerınden sonra trabzona gıdecek motorum bu hafta içi 0 salcom gelicek artık inş. bu arada fiyatlar ne durumda kocaeliden almayı düşünüyorrum çünkü butun hesaplarım tıkı tıkına yetcek
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
-
29 Temmuz 2012, 02:53
Hadi hayırlı olsun şimdiden plaka v.s her şey dahil 3.000 TL idi en son fiyat
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
29 Temmuz 2012, 14:43
Hayırlı olsun arkadaşım...
-
29 Temmuz 2012, 14:50
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
-
29 Temmuz 2012, 15:55
Beyler motosikletime usb şarj çıkışı yaptım...yakında resimlendiririm...
İlkbaşta çakmaklık düşündüm ama çok kaba duracaktı...debryaj teline klipsledim kafa kısmını, dikkat etmedikçe belli bile olmuyo usb çıkış...
-
29 Temmuz 2012, 17:37
DALGIC_800 adlı üyeden alıntı
sattım motoru arkadaslar pazartesı evrak ıslerınden sonra trabzona gıdecek motorum
bu hafta içi 0 salcom gelicek artık inş.
bu arada fiyatlar ne durumda kocaeliden almayı düşünüyorrum çünkü butun hesaplarım tıkı tıkına yetcek
hayırlı olsun şimdiden kardeş
Beyler motosikletime usb şarj çıkışı yaptım...yakında resimlendiririm...
İlkbaşta çakmaklık düşündüm ama çok kaba duracaktı...debryaj teline klipsledim kafa kısmını, dikkat etmedikçe belli bile olmuyo usb çıkış...
ben çakmaklık yaptım akünün oraya koydum kimse görmüyor dışardan yolda giderken şarj etmesi iyi oluyor telefonu
-
29 Temmuz 2012, 17:48
fatih senin aldığın yağ tam sentetik mi yoksa yarı sentetik mi
-
29 Temmuz 2012, 18:00
fat280 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun şimdiden kardeş
ben çakmaklık yaptım akünün oraya koydum kimse görmüyor dışardan yolda giderken şarj etmesi iyi oluyor telefonu
ben aküden gelen 12 voltu 5 volta düşürdüm...direk usb den sarj yapablmek için...debriyaj kolundan çıkan tele klipsledim,ulaşması kolay olsun dye
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)