Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Temmuz 2012, 03:12
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
Reklamlar
-
18 Temmuz 2012, 10:26
evet ybrnin farı ile aynı büyüklükte yuvarlak far grenajı olur senin motora takacak olursan sıkıntı olmaz zaten şase ve bağlantı yerleri aynı ybr ile
ersin90 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu gün birtane siyah wolf s aldım...Perşembe günü Teslim alacağm insallah....
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız sürüşler dilerim
adem80 adlı üyeden alıntı
herkes bişeyler yazmış. Du bende yazem.
Kapışalımmı hacıı
şaka şaka. Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
adem abi ilk günden milleti soğutma motordan
-
18 Temmuz 2012, 12:06
Ne soğucaz ya kapışalım tabi Adem nerde ne zaman istersen sadece Fatihin bi ayar yapmasına bakar bizim motorlar öyle değilmi Fatih
@ dalgıç teşekkür ederim abicim ne tarafa doğru gitmek istiyosun 10 gün sonra rota konusunda yardımcı olabilirim sana
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
18 Temmuz 2012, 14:06
şuanda bir rota yok abi 2 hafta öncesine kadar vardı çocukluk arkadaşım aynı zamandan kankam manısada ızmır mt'de.. o manısadan ben bursadan çıkıp çanakkale daha sonra erdek dusunuyoduk 3er 4 er gun çadır kurarız diyoduk iptal oldu erken çıktı o izne mecburiyetten suan da plan yok ama heran olabilir. olursa rota bilgisi falan danısırm abi sana tecrübeli birinden bilgi almak daha iyi tabi )
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
-
18 Temmuz 2012, 20:50
-
18 Temmuz 2012, 22:29
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Ne soğucaz ya kapışalım tabi Adem nerde ne zaman istersen sadece Fatihin bi ayar yapmasına bakar bizim motorlar öyle değilmi Fatih
@ dalgıç teşekkür ederim abicim ne tarafa doğru gitmek istiyosun 10 gün sonra rota konusunda yardımcı olabilirim sana
abi yaşın benden büyük. Yolda seni üzmek, motorundan soğutmak istemem. Sonra üzülürsün bak. Ayarla mayarla olacak iş değil bunlar ayrıca formdaki arkadaşlarla kapışmak değil, gezmek isterim
-
19 Temmuz 2012, 00:22
abi yaşın benden büyük. Yolda seni üzmek, motorundan soğutmak istemem. Sonra üzülürsün bak. Ayarla mayarla olacak iş değil bunlar
ayrıca formdaki arkadaşlarla kapışmak değil, gezmek isterim
aynen abi önemli olan gezmek zaten kapışmak değil
bu arada arkadaşlar gezi yaptım yine ,
http://www.motosiklet.net/forum/etki...si-gezisi.html
-
19 Temmuz 2012, 00:51
baktım. Yorumumuda yaptım. Tebrikler
-
19 Temmuz 2012, 00:53
baktım. Yorumumuda yaptım. Tebrikler
sağol abi teşekkürler
-
19 Temmuz 2012, 01:30
herkes bişeyler yazmış. Du bende yazem.
Kapışalımmı hacıı
şaka şaka. Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
Cümlemize kardeş sağolasın...
Alışamadım daha bu gün pilakası çıkmadan bayii'den alıp eve getirdim,Tırsa tırsa getirdim eve kadar 40 km/h yi geçmeden...Ben alışana kadar koşarak bile geçebilirsn heralde beni
-
19 Temmuz 2012, 01:36
Alışamadım daha bu gün pilakası çıkmadan bayii'den alıp eve getirdim,Tırsa tırsa getirdim eve kadar 40 km/h yi geçmeden...Ben alışana kadar koşarak bile geçebilirsn heralde beni
Forma renk gelsin diye yazdım be arkadaşım. Bak nekadar çok şey yazıldı ama deyilmi? Tekerin düz bassın, allah kaza bela vermesin. Çok güzel bi dua. Şahsen tekeriniz düz bassın sıradan bi cümle. Ama Allah kaza bela vermesin çok güzel bi dua ve temenni. Bunu daha çok tercih ediyorum. Sevgiler.
-
19 Temmuz 2012, 01:49
fat280 adlı üyeden alıntı
Benden de bir yorum geldi güzel olmuş gerçekten..
Hayırlı olsun tekerin düz bassın Allah kaza bela vermesin inşallah..
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
-
19 Temmuz 2012, 02:00
Forma renk gelsin diye yazdım be arkadaşım. Bak nekadar çok şey yazıldı ama deyilmi? Tekerin düz bassın, allah kaza bela vermesin. Çok güzel bi dua. Şahsen tekeriniz düz bassın sıradan bi cümle. Ama Allah kaza bela vermesin çok güzel bi dua ve temenni. Bunu daha çok tercih ediyorum. Sevgiler.
eywallah kardeşm sağolasın biliyorm bende latife ile karşlk verdm zaten...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------
erenaltun adlı üyeden alıntı
Benden de bir yorum geldi güzel olmuş gerçekten..
Hayırlı olsun tekerin düz bassın Allah kaza bela vermesin inşallah..
Teşekkr ederm...
-
19 Temmuz 2012, 10:52
erenaltun adlı üyeden alıntı
Benden de bir yorum geldi güzel olmuş gerçekten...
teşekkür ederim
-
19 Temmuz 2012, 15:06
abi yaşın benden büyük. Yolda seni üzmek, motorundan soğutmak istemem. Sonra üzülürsün bak. Ayarla mayarla olacak iş değil bunlar
ayrıca formdaki arkadaşlarla kapışmak değil, gezmek isterim
Adeemmm oğlum bak git !! kilometremle tokatlarım seni
-
19 Temmuz 2012, 18:38
evet abi yaptığın km lelerle, tecrübenle beni geçersin.haklısın. Ama ben biyere gitmem hep burdayım
-
19 Temmuz 2012, 19:06
-
19 Temmuz 2012, 19:09
egelim 43 adlı üyeden alıntı
ooo uyandınmı Ademim
merak etme sen gitmezsen biz sana geliriz yolu motürden geçen herkesle bi yerde buluşuyoruz nasılsa
Bodrum Rotası seneye kaldı ama artık
bu sene ucundan döndük bodrumun biliosun
ahmet abi ben belki giderim ekim başında nasıl olsa sınavlar bitiyor milasda bulunan abileride görürüm hem adem abiyide bakalım nasip seninde izini ayarlarsan sele de gidebiliriz olmaz mı?
-
19 Temmuz 2012, 19:12
olabiler Fatihçim ekimde izin var bi 10 gün daha bakalım artık nassip
-
19 Temmuz 2012, 19:33
gelin gezelim. Bende o sıra bi yıllık izin patlatmaya çalışayım. Beraber gezeriz burları
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)