Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Temmuz 2012, 00:09
cok tesukkurker cevaplara aklımda en azından bırseyler olustu kısmetse bunu satıp bı wolf s alıcam ıns bende
Reklamlar
-
16 Temmuz 2012, 00:16
-
16 Temmuz 2012, 00:19
Vayy bee arkasındaki CBF i bile gölgede bırakmış Salconun karizması
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
16 Temmuz 2012, 00:35
ama gerçekten şekil motor allah için a2 için ehliyete de yazıldım hadi hayırlısı bakalım.
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
-
16 Temmuz 2012, 01:02
-
16 Temmuz 2012, 10:44
DALGIC_800 adlı üyeden alıntı
Kafam bugün iyice karıştı sahabinden ilanlarını görünce .
Salcano wolf s e hiç binme fırsatım olmadı ybr esd üzerinde ise yaklasık 200 km seyir ettim ve memnun etti.. şimdi salcano wolf s 3000tl ybr esd 12 bin kmde 3500tl ... kışı beklemeyip salcano yu hemen de almak istiyorum işin açıkçası
birde windy s alalı daha 3 ay olmadı bile o yüzden bu son şansım önümüzdeki 1 yıl için
) şimdi sorum salcano wolf s aldıgımda uzun yola çıkınca titreşim hissedilir derecede mi yoksa ybr ile aynı mı benim için hız degil konfor olması çok önemli takıntı haline geldi bu ttireşim
)
Baya uzun yazdım arkadaşlar kusura bakmayın bu arada salcano sunu satıp tekrar 125 lik alcak olsam yi,ne salcano alırım diyenlerde var o kafamı kurcaladı iyice
)
motor aksamı ybr ile aynı birşey olsa git ybr nin parçasını al tak titreşim yok uzun yolda iyi sıkıntısız selesi ybr ye göre daha geniş ve uzun o yüzden rahat esd ye ben bindim kısa tur attım selesi çok sert onda rahat ettiysen bunda çok daha rahat edeceğin kesin
EnesBeyter adlı üyeden alıntı
motorun yakıyor ortalığı kardeş tekrardan güle güle kullan kazasız belasız
erenaltun adlı üyeden alıntı
ama gerçekten şekil motor allah için a2 için ehliyete de yazıldım hadi hayırlısı bakalım.
hayırlı olsun şimdiden başarılar dilerim
vay vay sabah aksam bu konuya gırmeye basladım abı ya
yakında olsada Allahın ıznıyle rahatlasak
motosıklet böyle bişey işte birden düşüyo insanın aklına daha 2 hafta önce salcano yoktu aklımda yıne gırdı aklıma olmucak bu ıs boyle
Allah nazardan saklasın
sende baya taktın bakıyorum bu motora inş. denk gelirde bir deneme şansın olur
-
16 Temmuz 2012, 11:26
İyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar. Resimdeki cbf de yeni daha kuzenlerin.
Gezerken aklıma takıldı da bu cbf'nin tekerleri daha büyük. Acaba bizim salcanonun arka tekerine biraz daha kalın lastik taksak yol tutuşu artar mı?(ybr ye takanları görmüştüm.)
bide performans azalır mı?(azalır da bariz fark edilir mi?)
Kazasız sürüşler dilerim.
facebook.com/SalcanoMotosiklet
-
16 Temmuz 2012, 12:20
fat280 adlı üyeden alıntı
motor aksamı ybr ile aynı birşey olsa git ybr nin parçasını al tak titreşim yok uzun yolda iyi sıkıntısız selesi ybr ye göre daha geniş ve uzun o yüzden rahat esd ye ben bindim kısa tur attım selesi çok sert onda rahat ettiysen bunda çok daha rahat edeceğin kesin
sende baya taktın bakıyorum bu motora
inş. denk gelirde bir deneme şansın olur
Teşekkürler fatih kardeşim aynen öyle taktım ya titreşimli bir motor almanın pişmanlığını yaşıyorum tek sıkıntısı o orhangazıde bızım mt den bir arkadaş var bigün denk gelirse denicem inş o zamana kadar bunu satıp salcanoyu almazsam tabi
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
-
16 Temmuz 2012, 13:14
arka lastiği kalınlaştırabilirsin ancak motorunda çok az güç kaybı olur hızı düşebilir bence değmez ancak orjinal lastiklerini değiştir derim çok dandik dikkatli sürün
Teşekkürler fatih kardeşim aynen öyle taktım ya titreşimli bir motor almanın pişmanlığını yaşıyorum tek sıkıntısı o
orhangazıde bızım mt den bir arkadaş var bigün denk gelirse denicem inş o zamana kadar bunu satıp salcanoyu almazsam tabi
bir şey değil ancak denemeden alma sen genede o arkadaşından al bir dene öğle al sonuç da motor işi zevk işi biz beğeniyoruz oturma yerini sürüşünü sn belki beğenmeye bilirsin
-
16 Temmuz 2012, 13:34
CBF in tekeri daha büyük değil ebatları aynı bizim motorla daha yüksek yol tutuşu için Pirelli MT 65 lastik alıp takabilirsin bir çift Pirellinin et kalınlığı biraz daha fazla olduğu için daha kalın görünüyor hem motorun üzerinde ben taktım çokda memnunum
-
16 Temmuz 2012, 16:04
cbf' nin tekerleri dediğiniz gibi biraz kalındı herhalde gözümü büyük göründü. Salcano'nun orjinal lastik boyutu iyi gereken kaliteli bi lastik takmak. değişik atraksiyonlara gerek yok ozaman
resmi de değiştirdim nasıl çıkmışım ama
-
17 Temmuz 2012, 15:33
@ Fatih Abi bişey sorucam sana, senin motorda ybr farı ve yuvarlak kafa grenajı vardı(galiba) diyeceğim ybr farının boyutu bizim farlarla aynımı?Orjinal wolf s farlarıyla olur herhalde değil mi o bahsettiğim grenaj??
Yarın vakit bulursam bi bakmayı düşünüyorum da..
-
17 Temmuz 2012, 21:36
Arkadaşlar bu gün birtane siyah wolf s aldım...Perşembe günü Teslim alacağm insallah....
-
17 Temmuz 2012, 22:21
ersin90 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu gün birtane siyah wolf s aldım...Perşembe günü Teslim alacağm insallah....
Hayırlı olsun diyelim. Kazasız belasız keyifli sürüşler.
Motor gelince resim de beklerizz
-
17 Temmuz 2012, 23:00
EnesBeyter adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun diyelim. Kazasız belasız keyifli sürüşler.
Motor gelince resim de beklerizz
teşekkür ederim....
Plaka çıkar çıkmaz eklerm resimleri insallah...
-
17 Temmuz 2012, 23:21
Hayırlı olsun tekerin düz bassın allah kaza bela vermesin..
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
-
17 Temmuz 2012, 23:40
herkes bişeyler yazmış. Du bende yazem.
Kapışalımmı hacıı
şaka şaka. Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
-
17 Temmuz 2012, 23:51
adem80 adlı üyeden alıntı
herkes bişeyler yazmış. Du bende yazem.
Kapışalımmı hacıı
şaka şaka. Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
apache adem sen gel benle kapış
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
18 Temmuz 2012, 00:04
-
18 Temmuz 2012, 00:31
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan Allah kaza bela vermesin inş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)