Sahibinden de salcano wolf var ilgilenen varsa buyursun Çanakkale biga da 800 km de yamaha modifiyeli 1800 tl 2012 model ilan no : 99016067
Sahibinden de salcano wolf var ilgilenen varsa buyursun Çanakkale biga da 800 km de yamaha modifiyeli 1800 tl 2012 model ilan no : 99016067
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93044587/detay
YARIN bu motora bakmaya gıdecegım 2050 tl ıstedı en son... bir kere yatması varmış ayaklıkta dedı ufak tefek sıyrıklar sınyal camurlugu kırık fılan dedı... özellikle şurasına bak fılan dıyebılecegınız bır yerı varmı motorun yoksa motor kendını bellı edermı arkadaşlar cevaplarınızı beklıyorum adaş çanakkaledekı motorda adam ybr yapmış neredeyse yakın olsa bakardım amma ta nerelerde ybr yahu 2050 o motora göre yoksa pahalımı yav... adam 2012 e 1800 cekıyır baksanıza bırde o kadar ugraşmış ybr yapmak ıcın)
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Kazalıdır o, takmışken ybr takayım demiştir.
arkadaşlar dediğiniz motora baktım.Araç sahibi ybr parçalarını almış takmış.Motor ve şase aynı olduğundan herhangi bir uydurma işlemine bile gerek yok zaten birebir uyuyor.Kazası varmıdır yokmudur bilemem.Ama dediği temizlikteki motorda o paraya verilmez düşündürücü bir durum.
Benim aldığım fatihin motorda bi kere yatmış, sol arka sınyal etrafından kırılmış, fatih cırt cırt la tutturmuş. Fena değil. Bence ybr yapılmışını alma. Sen sıfır motor alsan gıranajları falan hepsini söküp ybr granajı takarmısın? Kaza yapmıştır, parçalanmıştır, nasıl olsa masraf edilecektir, ybr parçası takılıp benzetilivermiştir. Bence yan yatmışı al, ybr benzerini alma. yan yatmışa bi bak, sadece sinyal etrafı kırıksa problem değil. Benimkide kırık. Diğer yerlerine bak. Bi bin deneme sürüşü yap. Gerçi ben fatihe güvendiğimden yapmadım. Antalyadan gelen motorun nesine bakayım?
o sinyal daha önce dandik olmuş Kütahya yolunda düştü yolda işimizi görsün diye çırtlamıştık.Daha düzgün yapılabilir aslında.Sıcağın altında ancak o kadar oldu ama sağlam oldu
link attığın motora bakmıştım genel olarak temiz motoru sürdüğün zaman gidiş ve sesinden anlarsın sorun varmı yokmu diye. ( benim düşüncem )
Ramazan ALTUNIŞIK
ramazan lınk kor komaz sattıldı motor bayakı ugurlu geldın heralde... desenıze bedava gettı 2012 km kı motor...
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
O elemanla birkaç kez yazıştım. Rodajını sordum, anlamadı. Açıkladım, bu sefer de "niyetin nedir, ciddi alıcı mısın ?" diye sordu. Benim nazarımda kendisinden motor alınmaz.
satmış madem ilanı kaldır ne adamlar var
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------
İstabul kağıthande wolf s 0 km plaka ruhsat hariç 2600 tl plaka ruhsat la 3000 tl yi buluyor.
Ramazan ALTUNIŞIK
zincirı biraz germek lazım gibi. Bi uyumsuzluk var gibi ama anlamadım bide ön dişliye bakmam lazım. Arada ön dişli tarafından cıt çıt ses geliyo. Genelde 1 ve 2 ci viteste. Öyle bi yapacamki eksoz sesi hariç tık, çıt ses çıkmayacak. Bide ön frene basınca disk ötüyor cıyk cıyk. Bunun için ne yapabilirim? Saygılaaarrr.
zinciri yağladın mı abi benden alalı yağsız kalırsa ses geliyor ön dişliden gibi oluyordu birde zinciri ger dedim sana gelirken unuttun herhal ayarını yaparsan düzgün sıkıntı olmaz ön balataya gelirsek değiştirdikten sonra oldu dandik yada sert balata takılmış bayadır öğle ama ben pek aldırış etmediğimden biniyordum sen arada bakarak git balatası bitmeye yakın flan da olabilir
evet zinciri yağladım. Zaten zincir biraz bol duruyor gibi geldi. Yarın bi ayar çekem ben ona. Ön balatalar banada sert hissi verdi ama frenleme fena değil. Bitince ybr balatasıyla değiştiririm.benzin hortumuda taşlaşmış ve çatlak çatlak olmuş. Onuda yeniledim zaten.
Bu YBR stıcerini nereden bulabiliriz acaba fikri olan var mı ? bu arada benim motor 950 km ' ye ulaştı. söylediğiniz gibi rodajını yaptım bu gun yağını da değiştirdim.artık bi yoklayayım motoru dedim bastım yokuş aşağı 110 dedi düz yolda 100'de sabitlendi. öyle uzun süreli basmadım gerçi. bu arada 98 kiloyum ve 1,84 boyum var. sizce daha hızlı olması gerek değil mi bu motorun ?
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)