titan 140 görüyordu yaa...
titan 140 görüyordu yaa...
rampa aşa. Son zamanlarda 130 larda kalıyodu
yatıom benn.. İyi geceler..
Eyi geceler datlı rüyanda YBR ESD gör
---------- Post added 18-10-2012 at 00:23 ---------- Previous post was 17-10-2012 at 23:41 ----------
Ha gayret arkadaşlar sayfa 98 olmuş 100 yapıverelim şunu
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
tamam abi. Senin motör gitmiyomuş ve çok yakıyomuş.
He ya gitmiyor (125+) çok yakıyor (100kmde 2.3 lt artçılı ve ş.içi)
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
vay abi turbo mu taktırdın? ibren mi bozuk? 125+?? Ben daha 120 den yukarı çıkamadım. Fatih te 135 e çıktım dedi? F54 fatih gibi cübbeli ahmet hocayamı okutun sende?
Valla ben,f54,fat280 fatih aynı şeyi söylüyoruz o zaman sorun sende adamım
haydaa. Niye bende sorun olsun abi? Ne yapak? Motorun canınımı alayım? Fat280 135 yaptığını söyledi. Ben daha topu topu 290 km yol gittim aldım alalı. En fazla 120 gördüm. Bu ara senin km mil hesabı değilmi?
Hayır benim kmde mil yok sadece km cinsi değer yazıyor sorun sende derken kilo problemin vardır belki tosunum yada alışamamışındır daha yeni motürüne
haa o zaman doğru. Ben mil cinsinden demiştim en fazla 120 diye
Hımm doğrudur agam yalınız 1mil=1.6 km 120X1.6= 192 km /hız eder saatte
farketmez abi. Sıfırı bol olsun yeter
öylede fatih baksana ahmet abi hava atıyo bana. tamam fatih gözüm gibi bakarım ben ona. Ahmet abi ağırya, ondan rampa aşa çok gidiyor
FATİH alacakmısın yıne salcano... dogrumu vaz gecmemmı dıyon yanı... bende bu kış motor arayışına bır kac gırışimden sonra son verdım... gecen gun cbf cıye satacakmısın dedım stmaktan vazgecmış...
serıktekının sıfırını alam dedım adam 3000 yaptı fıyatı... mondial drift alacaktım butun konyadakı bayılerı aradım hıc bırınde beyaz renk yok... bırak beyaz rengı hıc bırının elınde yok motor bayram sonu gelır dıyorlar... anlayacagın almakta satmakta zor motor sıkletı... kafaya yatan bır şey cıkarsa bakarım gene sen nasıl alacan sıfırmı alacan salcoyu alacak olursan
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
evet inişte iyi gidiyor zaten yokuşa geldimide çekmiyor motor sende yokuşda geçersin merak etme
ramazan abi bana belli olmaz takas olur değişirim satar ucuz bulurum 2. el alırım salcano şuan ne olcağı belli değil öncelikle elimdekileri bir satayımda ama alırsam sıfır salcano almam sıfırda baya zararlı oluyoruz
bu arada sen sıfır salcno düşünürsen alanyada 3000 tl ye herşey dahil veriyorlar plaka dahil yani sizin orada plaka hariçse gel bu taraftan al alacak olursan
tamam fatıh şu an ıcın arayışlara ara verdım ama denk gelırse sana arkadaşlarından ybr cbf temız haber et alanyadan fılan
ANLADIM fatıh tok dedıgın gını bana her şey dahıl 4000 ne gelecek cbf lazım
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)