INŞ KAZA maza olmazda kamıl kıç dınlenme tesıslerınde devamlı akbabalar beklıyor serık manavgat arasında olurlarmı hıc bılmem normal bır cevırmeye gırersem ne olur dıye duşunuyorum nıyetı verdık alıp gelecez salcoyu...
INŞ KAZA maza olmazda kamıl kıç dınlenme tesıslerınde devamlı akbabalar beklıyor serık manavgat arasında olurlarmı hıc bılmem normal bır cevırmeye gırersem ne olur dıye duşunuyorum nıyetı verdık alıp gelecez salcoyu...
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
İZİN işini ayarlayamadım her zamankı gıbı oldu başka bahara artık yınede takıpteyım
fatıh ızını ayarladım paramıda ayarladım yarın sabah cıkacaktım yola ... gun boyu uc kere aradım hepsınde 3 tane var gel ayarlarız dedı adam ... sonra akşam bır tane bayan cıktı bır tane kaldı dedı şaşırdım gel yarım saatte servısten cıkarırız dedı tamam dedım gene... en son yolda gıderken bır tane abım var o fıyata olmaz bu işte bır garıplık var dedı... o aradı bak adamım bana bır sorun varsa anlat ora gelınce yamuk olursa papaz oluruz kalbını kırarım deyınce adam anlatmaya başladı....
elımde uc tane vardı ıkı gunde ucunude sattım ... ama bır tane kaldı onunda göstergesınde sorun var garantıden sıparış verdım kardeşin uc beş gun sonra benı bır daha arasın ayarlarım dedı... yanı ersoy motorsıklettekı adam sahtekarın önde gıdenı bana gore... peynık ekmek gıbı satıyormuş bırde oyle dedı adam... ondan sonrada ekledı ben aslında su motoru satmaya karar verdım fılan dedı... abı telefonu yuzune kapadı sonra dedıkı bana bu adam sahtekar... zaten yörükle iş olmaz fılan dedı ... yöruk lafını uzerınıze alınmayın ama o adam ıcın oyle dedı... burda bır yerde sordum beyşehırde 3000 cektı... oda 2350 hayata veremez o adam dedı... o versın bak bakalım ben onun bayılıgını nasıl ıptal ettırırım dıyede ekledı....
neyse zararın neresınden dönersen don kardır ızını yarın ıptal edecem o kadar yoluda tepıp yok deseydı zaten orda kavga yapar dayak yıyerek gerı gelırdım belkı boylesı daha hayırlı gıbı belkı burdan bu yorumu okuyan arkadaşlara da bıruyarı olur ucuzsa vardır kesın bır sorunu
aksam farkettim ön frene basınca fren lambası yanıyo, arkaya basınca yanmıyo yarın bi bakmam lazım
sıfır alacak arkadaşlar orjinal bayisinden alsınlar. Ucuza cakma bayilerden değil. Garantisi işler hiç olmazsa.
3000 tl sadece motora cektı pazarlık yaparız fılan dedı... zaten nette 2800 fılan sıfırı deyınce tamam abı ben senı ararım dıyerekten kapattım telı... fatıh cıddı cıddı gıdecektım yanı
ersoy motorsıklet yamuk yaptı anlayacagın
boyle adamlarada prım vermemek lazım yalanla dolanla iş yapacak guya... tamam baştan dese elımde şu an bır tane arızalı var onu bu fıyattan verecem şu gune parca gelır hallederım dese bızde ona göre karar verırız üç tane var gel der üçünüde ıkı gunde satar bır tane arızalı kaldı der ... ama kendı kaybeder şimdı burdan okuyan kışılerde bu konuda bılgı sahıbı olur belkı yazmakta fayda var
Adaş aradığın iyi olmuş herşeyin hayırlısı..
Fatih bu arada cbf 150 buldum 2009 model 30.000 km de 3100 tl servis bakımlı masrahsız vizeli vs..
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
adaş benım arkadaş 2010 model 33000 km 3000 tl ıstıyor ıstanbulda uc ay kuryelık yapmış orjınalmı km bılmıyorum ama hemen hemen senın dedıgınle aynı km bır model daha yuksek daha nete komadı satılık dıye bayram sonu koyacak cbf alacaksan ıstersen onada bakarsın sana resmını yollarım zeytınburnunda motorsıkler
adaş ve fatih fiyat uygun olduğu için düşünebilirim bakalım kuryeden çıkma değil
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
Dadlı geldiii
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
datlı hani motur? Al bakam bi sıfır salcano wolf 3000 lira kadar sıfırı
Yohhh Ybr abi.. veya ybr ye tokat vericek bi motor esasında.. debriyajlada ugrasmak istemiom hani.. Amaa 4 vites motorda yok düzgün..Ybr kapatıcamda biliom cevremden cok hor kullanıyoruz.. motorları..ön kaldır. kesiciye sok...10-11 binde motor afallıyor...en iyisi sıfırı..işte bu hafta alıcam..ekipmanları..
15 dişli 2 kişi 132
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
badem abiii.. alcem bi ybr baglıcam arkama 130 gördürcem sana
aha geldi.. Gene benim kanka.. İnanmıcanda napcen
Tvs verelim sana o paraya
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)