RAMAZAN sen kaca aldınkı kaca satıyon 2000 mı almıştın ... mennunsan satma bır daha aynısından bulamayabılırsın belkı
RAMAZAN sen kaca aldınkı kaca satıyon 2000 mı almıştın ... mennunsan satma bır daha aynısından bulamayabılırsın belkı
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Adaş ben 1950 tl ye aldım 86 lira noter devri 75 sigortaya verdim bana 2111 tl ye geldi nakit 2400 verirse satarım zaten 1 ay sonra ikinci el piyasası düşer + 400 daha katar 0 alabilirim belki bir kaç güne zamam gösterir dediğim gibi 2400 nakit verirse satarım başka türlü satmam memnunum makineden..
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
HA o zaman tamam adaş sat getsin...gözünün yaşına bakma salconun arkandan aglasın dursun
Normalde satmak niyetinde değildim bizşm muhitte gördüler sordular dedim 2400 tl fiyatı şuan satmayı düşünmüyorum ama satarsam 2400 tl den aşağı satmam dedim geçen gün de 2400 tl ye verirsen alabilirim dedi tamam dedim 2-3 gün beklerim dedim 4. Gün 2500 olur dedim
Ramazan ALTUNIŞIK
altın gıbı para kazanıyor baksana 5 . gun 2500 6. gun 2600 7.gun 2700 desene hadı hayırlısı hayırlı müşteriler
Tok satıcıyız acelem yok acelem olsa 2100 tl ye ilan versem hemen gider.. Gerçi 2400 tl ye de ilan versem gider bence.
Ramazan ALTUNIŞIK
bende mesaj yazmıştım ellerınde kırmızı rengı var diye cevap yazmış sıfırı bu fıyata bıraz garıp degılmı wolf kullanıcıları diger fıyatlar 2800 cıvarı ıdı
2300 e satılık benım makına kucuk bıı pazarlık ta olur
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
hadi hayırlısı abi sat 2400 e baksana 2350 ye var sıfırı git hemen al birini ama serikte antalya
ben alanyadayım zaten bana 90 km uzakta serik ben 3 sene önce gidip elden teslim aldım
ramazan abi fiyat güncelmiş alacaksan kaçırma derim git sıfırını çek altına hemen bu fiyata zor bulursun sıfırını
valla fatıhım ıkıncı ellerıne bu fıyatı cekerlerken sıfırı bu fıyata bedava görunuyor antalya serıkte bana bı bayakı uzun gıbı yaklaşık 300 km ... zaten alsak gelsek yolda ılk bakıma gırer bu makıne gelırkende hep yokuş heheheh
pardon 200 km ımış... adam elımızde 3 tane daha kırmızı rengı s olandan var dedı...eşşegın aklına karpuz kabugu düştü gene alyacagınız... gecen gun kuba aldım begenmedım hemen gerı verdım yıne motorsuzum hafta sonları kurduguyom... hemen bır tane motor alasım var hanı
Fatih o dediğin fiyatın linkini versene sana zahmet
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------
İstanbul'dan Serik 675 km birşey değil gidip alsak yaklaşık 1,5 depo benzin harcarız ortalama 15 saat sürüyor mola dinlenme dahil.
Ramazan ALTUNIŞIK
adaş nıyetı bozdun ha heralde ben 200 km gıdıp gelmeye erınıyom sen varya helal olsun...
ama bu işte bır garıplık var mılllet ıstanbula gelır motor almaya sen ta ordan buraya gelmeyı hesaplıyon adaş... elımde kırmızı var s modelı olan dedı abı 2011 de vermışsın ılanı tamam o zamandan berı duruyor motorlar dedı... bende bır gun ızın alıp alıverıp gelıverebılırım
Merhaba Salcano tayfası nassınız bakem maşallah alanlar satanlar Allah artırsın sayfamız neşelenivermiş yahu bu gün malum ayın 15 i maaş günü bende karnını doyurdum iyice benim karakızın 407 km ş.içi yol yapmışım 1 ayda bunun yaklaşık % 40 ı artçılı buna karşılık 46 TL lik benzin aldı depom (yeni fiyatla ) hesapladım 11.3 kuruş yakmış ş.içi litre bazında ise yaklaşık 100 kmde 2.3 lt süper ya çok memnunum motorumdan hepinize kazasız belasız sürüşler...
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
çok az yakmış görünüyor dedıgın gıbı km cok az yakıyor kımı alıyor kımı satıyor alla alla
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)