ben gidiom bu tatlıya cok para lazım.. 5500 falan..rüyamda nasıl biriktirem bakam görem 8 ay sonra benimsinn..
ben gidiom bu tatlıya cok para lazım.. 5500 falan..rüyamda nasıl biriktirem bakam görem 8 ay sonra benimsinn..
arkadaşlar motorum bulunmamakta salcano wolf çok öneriliyor.Ehliyetim var yıllardır araba kullanıyorum ama motor kullanmak istiyorum. İnternette sahibinden de çok iyi bir fiyat var bakarmısınız fiyat uygun geldi ne dersiniz bu araç wolf s midir acaba yoksa wolf mü
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...65447399/detay
pek bilgim yok acaba hangisidir nedir bilgi verin lütfen alınır mı bu motor
benım motorda satılık arkadasım
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7296719/detay/
larende bu ılanda aynı kışıye aıt ıkıncı elıne 2600 dıyıor... o motor ların ılan tarıhı gecen sene bu vakıtler verılmış arayıp sormak lazım hala duruyorlarmı dıye
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
salcano nickli arkadaşımızında motoru temiz.larende arkadaşım wolf modeli o. S değil. Benimkinin aynısı. Aralarında pek fark yok zaten. Karar senin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------
aldın canavarı konuşuyon tabı. Sen almasaydın ben ona sıfır sekman piston gömlek atacaktım 125 lik. Öyle binecektim. Artıkın senindir.
Yörü be Adem asıl sen aldın canavarı ittirdin müzelik titanı Fatihe uğraşsın dursun şimdi gali
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
bu bizim salcanoları tanıyan yok.bugun havanında guzel olusu benı cezbettı ve balıkesıre dogru bı gaz acayım dedım.yaylada dıye bı alısverıs merkezı var balıkesır gırısınde orda cay corba faslı 2 saat zaman gecırdıkten sonra donus yolu na gectım.(motorunun markasının ne oldugunu goremedıgım bı arkadas arkasında artcıda vardı ısıklardan kalkısta tektekere kaldırdı motorunu ve dıger ısıklara kadar o sekılde surdu suratı en az 100 kmh ıdı.yetısıpte goremedım motorunun ne marka oldugunu)donus ıstıkametınde yenıkoy cıvarında opet benzınlıgınde su ve ıhtıyac molası verdıgımd e motorun basında 2-3 kısı motoru ıncelerken buldum.ıclerınden 2 tanesınde ybr varmıs motorun ybr oldugunu sanmıslar.salcano yazısını nıye yapıstırdın orjınalını bozdun dedıler.hakıkaten bı haberler adamlar salcanonun varlıgından.anlattım hayretle dınledıler.nıhaetınde tesısten ayrıldıgımda aynadan baktıgımda ben gozden kaybolana dek baktılar ardımdan.bugunun sonucu olarak gıdıs donus 158km yol yapmısım havada boyle olur umarım bayramda bol bol gezerız.motorcu kardeslerım bu havaları ıyı degerlendırın derım artık son bu havalar.
satalım deseydinya arkadaşım. Belki talibi çıkardı.
Ahmet abi duyanda harbiden müzelik motor verdiğimi zandedecek. Daha kız gibiydi. Jelatini üstünde duruyodu
admlar afallamıs aten bıde satalım desem o aatte orada tutar bırı alır ugras bı daha.
abi müzelik dediğin motor bodrumdan antalyaya sorunsuz gitti. Hemide sübap çubuklarının birinin arızalı olduğu halde. Ölüsü gider mübarek
Gider canım biz gitmez demiyoruz ki ama bu müzelik olmasını değiştirmezki (kızdınmı Adeeemm )
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
yok abi ne kızacam yahu.takılıyoz işte. Yebere kullanıyoz sonuçta
YBR den daha az paraya YBR den daha konforlu motor kullanıyoruz Ademcim
evet abi haklısın. Benim verdiğim titandan daha cüsseli ama daha komforlu
fatihde şu senın tıtanın resmı yokmu atsana bır baksak harbıden muzelıkmıymış dıye
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
benden 2 yas kucuk 15 yasında muturr
abi sibob kafasını yemiş o vida sabah baktım korkum inş. sibob flan kesmez baya aşınma var yeni sibob kafası aldım bakalım inş. kurtarır sorunsuz bugün sabah baktım biraz yağ takviyesi yaptım eski kullanılmış yağlardan nasılsa yakıyor
aynen abi başımıza deret aldık iyi mi kazıkladı bizi adem baba
akşama bir iki tane atarım abi
ben 2009 yılında buradan almıştım motoru ilan tarihi eski ama yayında olduğuna göre bence satıyor olabilir bu fiyata ben alırkende burası en ucuz veren yerdi elinde stokda baya varsa motor sürümden kazanmak için verir bu fiyata
Benim motora da müşteri çıktı bakalım bir kaç güne belli olacak 2400 tl ye alıcı ise direk satacağım 400 tl karım olacak neden satmayayım değil mi zaten bir ay sonra ikinci el fiyatlarında düşüş olacak düşürürüz bir tane 4325 km de almıştım şuan 5400 km de yağını da dün değiştirdim hayırlısı bir kaç güne satarsam yazarım ...
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)