fatih ne istiyon bacağımdan?
tamam fatih ruhun bile duymaz. Cumaya bekliyorum salcanoyu.
inşallah fatih. Gözüm yollarda bekliyorum.
Ben varım birde kardeşim 1976 doğumluyum 36 yaşındayım şu an ama benden daha büyüklerde var herhalde
---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:40 ----------
Ne o lem misafirlikteydik saat 22:30 gibi kulaklarım çınladı gelir gelmez daldım sayfaya yokluğumda baya bi anmışsınız beni fenayımdır tabi Ademim ahhh sen birde beni gençlikte görcektin
---------- Post added at 23:45 ---------- Previous post was at 23:42 ----------
Bu arada yarın nasipse Konyaya gidiyorum akşama kadar orada olacağım eğer Gonyalı arkadaşımız varsa yarın beni arayabilir tanışabiliriz numaram profilimde yazıyor
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
hayırdır abi, neetçen gonyada? Bu arada hava durumuna bak, öyle çık yola. Yağmurda ıslanırsın, üşürsün, Allah korusun yollar kaygan olur. Dikkat et.
gri ve siyah çok. Kırmızıda gördüm. Mavi varmı acaba?
salcano ya bakmaktan vazgeçtim bizim motorcu arkadaş cbf buldu 2012 model 5000 km artıkın istanbuldan onu alacam,,, arkadaş otobuse atacak acaba otobuse dik sıgarmı bilginiz varmı arkadaşlar
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
günaydın arkadaşlar. 7/24 burdayım artık. Uyku yok artık. Zaten rüyamda köşeyi dönmüşüm. Bu kadar param var salcanoyamı bincem diyodum
ramizan hayırlısı olsun be arkadaşım. Valla otobüsle taşıma olayına girmedim hiç. Bizde vaktin varsa genelde sürülerek yol gidilir.
bekle bekle abi ama geçmek bilmez şimdi sana 2 gün
trenle gidecek adem abi ahmet abi konya ya serçeye jant alcak oda az değil serçeyi serseri arabası yapacak
mavi yok abi siyah gri ve kırmızı rengi var sadece
hayırlı olsun ramazan abi güle güle kullanırsın inş. kazasız belasız
sağolun arkadaşlar , bu hafta sonu operasyon yapacaz artık tek sorun ordan buraya getirilmesi otobüs le getirmek başımıza neler gelecek onu düşünüyom dik sığarmı yoksa yatırmak zorundamı kalacaklar granajlar maf olacak diye düşünmekteyim malum 700 km yol gelecek
eyvallah fatih bakalım nasıl yapacaz ,,, otobüscü tanıdık ,,, arkadaşın ben onu ayarlarım sen merak etme dedi ,,, zaten canta filan var motorda onları sökecez sepeti üsteki ,,, aynaları filan söksek dik sığarmı diye düşünüyorum arkadaşın biri ybryi dik sokamamışta büyük bir ihtimal yatıracağın gayrı,,, esasında tekerleri filan söksek aynalarıda ne güzel sığar değilmi,,,;)
sağol fatih yorumun için kardeş
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)