sağolun arkadaşlar. Cumaya elimde olabilir motor. Artık buraya gönül rahatlığıyla yazarım.
sağolun arkadaşlar. Cumaya elimde olabilir motor. Artık buraya gönül rahatlığıyla yazarım.
fatihim olurmu öyle şey. Sen bu motorun ciğerini okudun. Mesela ben 2 titanıda satsam cg kullanıcılarına yardım etmeyeceğimmi? Hem ben öyle bazıları gibi sayfamı kıskanmam. Salcanosu olanda olmayanda yazabilir. Değerli arkadasım yanlış anladın galiba. Seni bu sayfanın başbakanı ilan ediyorum. Motorun olsun olmasın farketmez.
yok be abi takılıyorum foruma yasak mı var herkes istediği yere yazar aynen ben bütün salcanoculara yardım ederim olsada motorum olmasada zaten sana verince birşey olsa sen kime sorcan bana bende titana bir şey olsa kime sorcam sana herşey karşılıklı herkes bildiği lşeyleri paylaştıkca yardımlar çoğalır
çok doğru fatih. Bunun için burdayız zaten.bak ahmet abi nası girdi kanıma.bu arada gerçekten salcanocular çoğalıyor git gide.
evet abi aynen yavaş yavaş çoğalıyor ve yakında ybr gibi tutulmaya başlayacak inş. ben alanyada 2009 yılında aldığımda tek tim benden başka salcanosu olan yoktu gören ybr nin yeni motoru mu diye soruyorlardı şuan 20 kadar rahat var belkide daha fazla ve git gide çoğalacak inş.
burlarda bikaç tane bende gördüm. Hatta kırmızı renkti. Pek görmemiştim kırmızısını.
yok ben motoruna değer vermeyen adamlarla gezmem. İnanki sadece birader ve kayınçoyla gezerdik. Onlarda askerde. Kafa dengi adam yok. Binlerce motorcu, motora binen adam var bodrumda, ama 1 tanesi mt ye üye değil sizler gibi değerli adamlardan seçiyorum motorlu arkadaşlarımı. burdakiler ya barda, yada sahilde içki keyfi. Karışmam ama sevmem öyle içkili motor muhabetlerini. Veya kötü işler peşinde millet. Ne bileyim. Benim bodrumlu arkadaşım bile sayılıdır. Dışardan buraya gelipte beni tanıyanlar sen nasıl bodrumlusun? Hiç bodrumlulara benzemiyosun derler. Ben osmanlı torunuyum. Özentim yoktur. Neysem oyum. Sevgiler.
len adem neden yalan konuşuyon neden bana kurduğun çilingir sofrasını söylemiyorsun hain
evet adem gerçekten fırlama ege çocuğu değil saf anadolu insanı gibidir o yerde nasıl öyle kalmış hayret yani
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
içmem, içenede karışmam. Sağol fatih. Fatih ben misafirime bakarım. Ne düşüncede olursa olsun farketmez. İçsede farketmez. Biz öcümüyüz yahu? İnsan olmak yeterlidir. Motorcu ları çok severım. Ama burda motorlu cok, motorcu ruhlu adam yok. Olsada az. Bodrum beni bozamaz. Anadolu insanı güzel, misafirperver insanlar. Dedem askerden dönüşte aydından bodruma yaya gelmiş. Akşam olupta kimin kapısını çaldıysa misafir etmişler.borcumuzu ödememiz lazım. Şimdi çadır taşırız motorla yola çıktığımız zaman. Gidin herhangi bi kapıyı çalın bakalım misafir edeceklermi?
fatih bak nasıl adem abi politikacı cevaplar veiyor =)
abi seni anlıyorum ne demeye calıştıgını da biliyorum =)
makarasına söylüyorum ben içelim sıcalım filan diye
yoksa bende içmem =)
bi içtim 600rrla ölüyodum az daha :D
# motosikletle.blogspot
bakın yanlış anlamayın. Ben içene karışmam. Ama içmemde. İçen düşmanımda değildir. Misafirime iyi bakarım. Motoruna atlayan gelebilir. Mevlana ne demiş? Gel. Ne olursan ol genede gel. Bizim düşüncemiz budur. İnsan olana kapımız sonuna kadar açıktır. F54 fatihi misafir ettim. Fat280 de geliyor. Sırada egelim ahmet abim, tusubasa, izzet ve isteyen varsa gelebilir. Salcanoya biner gezeriz. Doğa gezisi olur, şehir gezisi olur farketmez.
adem abi sen tam benlikmissin bende senin kafadanım ahmet abi bilir beni ben sigara içmem yanımda içenide sevmem tıkıyor çünkü içkiden de nefret ederim zaten bu içki yüzünden buradaki çoğu motorcu arkadaşlarla kampa gitmiyorum sebebi malum genelde bende tek takılıyorum buralarda
fatih abi neden öğle diyon ahmet abi ye sor bende alanyada bozulmayan insanlardan biriyim evden işe işten eve hiç alnya içinde gezmem ahmet abi senin yerinde olcam oooo neler neler yaparım deyordu ama bana ters işler
evet bende bodrum veya antalya da olsam varya off offf hiç sorma
sende iyi bi kardeşim sin bakir kalmışsın o musubet yerde
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
len fatih sigarayı karıştırma ahmet abide fena yahu
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)