Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
09 Ekim 2012, 17:20
fat280 adlı üyeden alıntı
fatih abi ne demek istiyon şimdi çinli geçerim flan derken salcanoma laf mı ediyon sen bakayım
bu arada abi farı ne ettin taktın galiba aydınlatması nasıl oldu ?
Abicim sanirim ya armut a dònecegim
yada zenon takacagim
cunku bu aydinlatma da bekledigimi vermedi malesef
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
-
09 Ekim 2012, 17:57
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Cümleten selamlar wolf kullanıcıları;
17,500 km kullandığım mondial 150 zcyi ani gelişmelerden sonra satınca alternatiflere bakmaya başladım.
1000 Tl Nakit + 2.000 Tl kredi kartı imkanım var.
2.El temiz bir ybr önceliğim ama temizini bulmak,kredi kartına taksitlisini bulmak sıkıntılı gibi...
Şu an 3,000 Tl veripte minimum sorun çıkarma ihtimali olan çinliler içinde en iyi alternatif motor salcano wolf gözüküyor..
Bu topiği baştan sona okudum,ahım,şahım kronik sorunu yok gibi.
Sıfır alınca da en az 10.000 km yağ ve hava filtresi gibi zaruri bakımlar dışında masraf yapmak istemem açıkçası.
Ben yol yapmayı seviyorum,motoruma da iyi bakarım.
24,000'de sattığım zc hala saat gibiydi..
Şu an 1 aylık bir süre var önümde,alırsam eğer kurban bayramının ardından alabilirim.
Bu süreçte topiği takip etmeye devam edeceğim.
Tüm kullanıcı arkadaşlara kazasız belasız sürüşler dilerim.
Ayrıca Adem abi sanırım Fatih kardeşin motorunu alıyor.
Şimdiden hayırlı olsun,Allah utandırmasın...
-
09 Ekim 2012, 18:25
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
17,500 km kullandığım mondial 150 zcyi ani gelişmelerden sonra satınca alternatiflere bakmaya başladım.
2.El temiz bir ybr önceliğim ama temizini bulmak,kredi kartına taksitlisini bulmak sıkıntılı gibi...
Şu an 3,000 Tl veripte minimum sorun çıkarma ihtimali olan çinliler içinde en iyi alternatif motor salcano wolf gözüküyor..
Sıfır alınca da en az 10.000 km yağ ve hava filtresi gibi zaruri bakımlar dışında masraf yapmak istemem açıkçası.
Şu an 1 aylık bir süre var önümde,alırsam eğer kurban bayramının ardından alabilirim.
Şimdiden hayırlı olsun ama şunu söylemek isterim ybr lerde artık çinde üretiliyor salcano da ybr ile aynı fabrikada çıkıyor baştan sona okumuşsun zaten jianshe fabrikası ürünü motor ve şaşesi ybr ile aynı salcano kullanıcısıyım memnunun şahsi kararım açısından ...
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
-
09 Ekim 2012, 18:43
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Uğur kardeşimide bu sayfada görmekten gurur duyarım uğur arkadaşım bak ben bile hondamın birini satıp salcano alıyorum. Vardır herhalde buna sebep. Kesinlikle al derim. Bak ben 2 ci el de olsa aldım. Bütçem bu kadar. Pişman olacağımıda hiç sanmıyorum. Sende pişman olmazsın. Ayrıca scoterden vitesliye geçme zamanın gelmiş. Daha fazla keyif alacağından eminim. Sorunsuz ve az yakan titreşimsiz bi motor. Standart bakımlarını yap yağ değişimi, buji, hava filtresi vs yola devam. Kesinlikle al derim. Değerli bi arkadaşımsın. Sevgiler.
-
09 Ekim 2012, 18:51
erenaltun adlı üyeden alıntı
Şimdiden hayırlı olsun ama şunu söylemek isterim ybr lerde artık çinde üretiliyor salcano da ybr ile aynı fabrikada çıkıyor baştan sona okumuşsun zaten jianshe fabrikası ürünü motor ve şaşesi ybr ile aynı salcano kullanıcısıyım memnunun şahsi kararım açısından ...
1 ybr ilk cıktıgından şuanki haline kadar halen ÇİNDE JİANSHE MOTOSİKLET TARAFINDAN ÜRETİLDİ.
2 Demonte şekilde arjantin ve brezilyaya gönderildi oralarda da monte edilip satışa geçti..
3 SALCANO WOLF S, KANUNİ BORA, KADIRGA 125 MODELLERİ JİANSHE MOTOSİKLET (YAMAHA) TARAFINDAN ÜRETİLİP İSİM LOGOSU YERİNE FARKLI İSİMLER YAZILARAK SATIŞA SUNULUR..
4 KALİTE AYNI KALİTE değişen hiç bişi yok
şase kadro motor aksamı aynı ybr kalitesi..
-
09 Ekim 2012, 19:36
Avatarımda Pardus simgesini kullanmamın nedeni tübitak tarafından geliştirilen yerli bir işletim sistemi olmasındandır. daha doğrusu yerli olması sebebiyle bu avatarı kullanma yoluna gittim. yani yerli bir araba ya da herhangi bir şey de avatarım olabilirdi...
-
09 Ekim 2012, 19:36
F54 adlı üyeden alıntı
Abicim sanirim ya armut a dònecegim
yada zenon takacagim
cunku bu aydinlatma da bekledigimi vermedi malesef
anladım fatih abi sana tavsiyem orjinalini bozmadan far tasını camıyla çıkıyorsa çıkar yerine yuvarlak far araba farı tak h4de 35wlık far tak ooo mis ondan sonra aydınlatmaya bak sen bendeki gibi
adem80 adlı üyeden alıntı
Uğur kardeşimide bu sayfada görmekten gurur duyarım
uğur arkadaşım bak ben bile hondamın birini satıp salcano alıyorum. Vardır herhalde buna sebep. Kesinlikle al derim. Bak ben 2 ci el de olsa aldım. Bütçem bu kadar. Pişman olacağımıda hiç sanmıyorum. Sende pişman olmazsın. Ayrıca scoterden vitesliye geçme zamanın gelmiş. Daha fazla keyif alacağından eminim. Sorunsuz ve az yakan titreşimsiz bi motor. Standart bakımlarını yap yağ değişimi, buji, hava filtresi vs yola devam. Kesinlikle al derim. Değerli bi arkadaşımsın. Sevgiler.
adem abi yağını yenice değiştirdim motorun 32113 de şuan ben 32 bin düz yazayım kitapçığına sende 4 bin km sonra değiştirisin işte tabi arada genede yağına bakarsın
-
09 Ekim 2012, 19:38
Ben de 34 yaşındayım. hani genelde gençler kullanıyo bu tür motorları bakayım benim emsal kimse var mı ? bi yoklayayım dedim : )
-
09 Ekim 2012, 19:40
anladım fatih abi sana tavsiyem orjinalini bozmadan far tasını camıyla çıkıyorsa çıkar yerine yuvarlak far araba farı tak h4de 35wlık far tak ooo mis ondan sonra aydınlatmaya bak sen bendeki gibi
adem abi yağını yenice değiştirdim motorun 32113 de şuan ben 32 bin düz yazayım kitapçığına sende 4 bin km sonra değiştirisin işte tabi arada genede yağına bakarsın
sordugun sorunun cevabı
bügün yag degiştirdim 1000 km de 200 250 mm yag eksilti cbf 150
-
09 Ekim 2012, 19:43
Tsubasa adlı üyeden alıntı
sordugun sorunun cevabı
bügün yag degiştirdim 1000 km de 200 250 mm yag eksilti cbf 150
baya varmış kardeş ama dediğin motorun km orjinal ve hiç motoru açılmamışsa normal yani
-
09 Ekim 2012, 19:58
baya varmış kardeş ama dediğin motorun km orjinal ve hiç motoru açılmamışsa normal yani
motor saglamda dün düştüm kediye vurmayayım diye
-
09 Ekim 2012, 20:03
Tsubasa adlı üyeden alıntı
motor saglamda dün düştüm kediye vurmayayım diye
e o zaman düşünce yağ mı akıttı geçmiş olsun bu arada
-
09 Ekim 2012, 20:28
tusubasa geçmiş olsun. Bişeyin yoktur umarım.cbf yağ düşmanı. Benim titan gibi
tamam fatih yağ işini 4 binde bir değiştiririm. Kafan rahat olsun. Bakarım motoruna. Bu arada çarşamba, perşembe yağmur gözüküyor. Haberin olsun.
-
09 Ekim 2012, 20:34
tusubasa geçmiş olsun. Bişeyin yoktur umarım.cbf yağ düşmanı. Benim titan gibi
tamam fatih yağ işini 4 binde bir değiştiririm. Kafan rahat olsun. Bakarım motoruna. Bu arada çarşamba, perşembe yağmur gözüküyor. Haberin olsun.
aynen abi zaten ben allahın izniyle cuma sabahı çıkayım diyorum 2-3 gibi gelsem yanına yeter gider noterden satışı alırız inş. akşamada senin iş yerinin orada yada ben sabah evin orası musaitse senin titanın yağ silindir işini hallederim pazara çıkar geri dönerim inş.
-
09 Ekim 2012, 20:41
cuma gelecem diyosun yani? Geç kalırsan halledebilirmiyizki işleri? Pazartesiye sarkma ihtimali varmı? Tamam gel cumaya. Öğleden sonra bodrum merkezde buluşuruz. Ben şu parayı toparlayagoyem telefonum var zaten sende.
-
09 Ekim 2012, 20:45
cuma gelecem diyosun yani? Geç kalırsan halledebilirmiyizki işleri? Pazartesiye sarkma ihtimali varmı? Tamam gel cumaya. Öğleden sonra bodrum merkezde buluşuruz. Ben şu parayı toparlayagoyem
telefonum var zaten sende.
hayırlısı ile cuma günü satış işini inş. hallederiiz abi pazartesiye kalmadan erkenden gelmeye çalışırım ben motor işinide gelince konuşuruz inş.
haracını topla tabi abi ben gelince alır geçerim
-
09 Ekim 2012, 20:50
tamam fatih. Yarına hazır etçem inş. Cumaya hazırım. Bekliyorum.
-
09 Ekim 2012, 20:50
-
09 Ekim 2012, 21:00
tsubasa aldı badem abi motoru.. Dr daha sırada ben alcaktım..kaynadı hemenn
-
09 Ekim 2012, 21:03
hayırlı olsun adem abi
düştüm ama halk kahramanı ilan edildim =)
şükür bişeyim yok
kedi dondu kaldı olayı görünce
aldım biraz sevdim kediyi okşadım gitti =)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)