Hadi hayırlı uğurlu olsun her ikiniz içinde bir kardeşimden bir kardeşime geçti motor sevindirik oldum şimdi ee Adem artık yanına geldiğimde bi çipura yedirirsin de kutlarız yeni motürünü
Hadi hayırlı uğurlu olsun her ikiniz içinde bir kardeşimden bir kardeşime geçti motor sevindirik oldum şimdi ee Adem artık yanına geldiğimde bi çipura yedirirsin de kutlarız yeni motürünü
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
sen yeterkim iste abi. Bak 2 fatıhıde misafir etçem.1 ni ettım, biride gelcek. Seni zaten kesinlikle bekliyorum. Salcanoları kapıştırız nasıl olsa alıştım artık geçilmeye fatihe ahtapot bile yedirdim. Sen yeterki gel.
Eyvallah Ademim seksenim çok sağolasın yolu motordan geçen herkezle bir gün bi yerde buluşuruz nede olsa bende beklerim her daim başım tacısın
Not: Alacağın motor Kütahya yollarına alışıktır zorluk çekmezsin yani
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
babamda koyu motorcudur. Motoru var, ehliyeti yok. Hero honda 100 sl sleek. Nekadar uzun adı var demi? Herdaim beklerim abi. Hanımıda getir istersen. Benim hanımla tanışır falan. Teker teker tanışacaz nasipse. Tsubasa, tatlıyıda beklerim.
tamam ademcim zaten yengenle gelirsek serçedesle geliriz senin kapışma hayallerin suya düşer yani
farketmez abi bende motur çok. Veririm birini sana, gene tokatlarım.
Apaçi Adem madem o kadar tokatlama meraklısıydın taaa Sakaryadan geldi adam tokatlasaydın ya neyse ben yatar yarın erken kalkmak lazım eyi geceler sana ve hepinize
abi fatih motörünü cübbeli ahmet hocaya okutmuş düzde geçememiş olabilirim. Rampalarda ve kalkışta herdaim 1 numarayım. Drag motorları gibi kalkıyo namussuz
ulen badem abi sırf seni icin modenas gt 135 alcem vrrcem tokatı ama ben ahtapot falan yemem kızartma+sarmısaklı yogurt ve kola olsun
tamam menüyü ona göre ayarlarız. Modenas al gel. Ben yatar sabah oldu.
tamam fatih takılıyoruz beyaa. Gelirken orjinal ön dişliyide getir. Duruma göre onu takabilirim.
ben binsem o motora 14 dişli ile 50 kiloyum ucururum valla
ybr sürüyom ya yeter bunuda sürerim hemde ucururum
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)