Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
22 Eylül 2016, 16:03
Arkadaşlar benim depo kapağından içeri su giriyor. Yağan yağmurdan deponun içi suyla doluyor.
Depoyu temizlemek çok zor oluyor. Böyle bir sorun yaşayan başka kimse var mı acaba?
Reklamlar
-
26 Eylül 2016, 06:36
rs_guven adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar benim depo kapağından içeri su giriyor. Yağan yağmurdan deponun içi suyla doluyor.
Depoyu temizlemek çok zor oluyor. Böyle bir sorun yaşayan başka kimse var mı acaba?
Öyle bir sorun yaşamadım şahsen. Kapağın altında lastik conta yokmu. Birde tam kapattığından eminmisin. Benimki biraz set bastırınca kapanıyor.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
-
28 Eylül 2016, 16:19
search16 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Bende koydum ilana ama yok ki motoru tanıyan. Bende hızı hariç herşeyinden memnunum. Ne yaptıysamda hızını arttıramadım uğraşmıyorum artık. Satılırsa da Bajaj 150 as yada RX3 İ evo düşünüyorum. Hayırlısı artık.[COLOR="Silver"]
Tavsiyem salcanodan sonra pulsar 200 ns alman olur.. performans motoru.. yada eğer gelirse as 200 al...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:06 ----------
-ZERO- adlı üyeden alıntı
ben 1 ay önce sattım benim beyaz wolfü. iyi motordur. sürekli uzun yol yaptım yaz kış bana mısın demedi. son hızı dışında kötü yanı yoktur. bu cuma kısmet olursa 99 cbr 1100xx için anlaştım alacam.
başgan o motor biraz fazla sana.. senin pek yavaş gideceğini tahmin etmiyorum.. sıkıntı yaratmasın..
Birde o motorun masrafları ve bakımı fıstıklı olur.. ona göre..
adem80 adlı üyeden alıntı
Vizeye sokup ucuza satmayı düşünüyorum, 53binde falan, bi sorunuda yok, başka bir motor bakma zamanı geldi gibi. Ne alırım bilmiyorum aklımda bikaç model var. 150-250 cc bişeyler bakacağım gibi, hayırlısı. Eskilerde yazmıyor artık. Bazen bakıp çıkıyorum sayfaya. Selametle, kazasız belasız.
2 sene kullandım.. maşallahı vardı.. her yere götürdü beni.. şimdilerde pulsar 200 ns le seviyeli bi ilişkimiz var.. performans olarak gayet güzel ve yeterli..salcano rahatlığı yok ama.. Tavsiye ederim.. güzel heybetli motor.. 4.150 km oldu..sıkıntısız devam ediyoruz..
gerçi sen inazumayıda pulsarıda biliyorsun.. kararını ver.. benim bundan sonraki tercihim honda crf 250 olabilir.. sırf kalıbından dolayı.. Birde onun dadına bakam diyorum..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
28 Eylül 2016, 19:37
Salih_T adlı üyeden alıntı
Tavsiyem salcanodan sonra pulsar 200 ns alman olur.. performans motoru.. yada eğer gelirse as 200 al...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:06 ----------
başgan o motor biraz fazla sana.. senin pek yavaş gideceğini tahmin etmiyorum.. sıkıntı yaratmasın..
2 sene kullandım.. maşallahı vardı.. her yere götürdü beni.. şimdilerde pulsar 200 ns le seviyeli bi ilişkimiz var.. performans olarak gayet güzel ve yeterli..salcano rahatlığı yok ama.. Tavsiye ederim.. güzel heybetli motor.. 4.150 km oldu..sıkıntısız devam ediyoruz..
gerçi sen inazumayıda pulsarıda biliyorsun.. kararını ver.. benim bundan sonraki tercihim honda crf 250 olabilir.. sırf kalıbından dolayı.. Birde onun dadına bakam diyorum..
Yok ben de bakim masrafi ve ariza cikarma ihtimali yuzunden vazgectim. 2. El cbr dusundum 2. Ele guvenemedim vazgectim. Simdi 0 pulsar alacam. 4.44 motora daha gelmemis. Kredi cikar cikmaz alacam pulsari
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
-
29 Eylül 2016, 04:31
Salih_T adlı üyeden alıntı
Suzuki dl650 V-storm , veya tenere olabilir, veya bu tip motorlardan ;-)
-
02 Ekim 2016, 18:16
search16 adlı üyeden alıntı
Öyle bir sorun yaşamadım şahsen. Kapağın altında lastik conta yokmu. Birde tam kapattığından eminmisin. Benimki biraz set bastırınca kapanıyor.
Yok benimki de lastikli ve zor kapanıyor ama lastikli kısımın olduğu yere su giriyor. Daha sonra kapağı açınca, orada biriken su da depoya giriyor.
-
06 Ekim 2016, 21:29
Selam arkadaslar benim wolf un şamandırasi bozuldu ve zonguldakta yok bana yardimci olabilecek bir arkadas var midir
-
07 Ekim 2016, 21:10
Erkanucar adlı üyeden alıntı
Selam arkadaslar benim wolf un şamandırasi bozuldu ve zonguldakta yok bana yardimci olabilecek bir arkadas var midir
Ybr'nin şamandırası uyuyor mu? Yoksa farklı mı? Eğer uyuyorsa, sana alıp gönderebilirim.
-
09 Ekim 2016, 00:00
Ybr'nin şamandırası uyuyor mu? Yoksa farklı mı? Eğer uyuyorsa, sana alıp gönderebilirim.
Acikcasi bende bilmiyorum sökmeden seklinide bilmiyorum ama bunlar yamaha fabrikasinda uretilme oldugundan uyar gibi nasil haberlesebiliriz
-
10 Ekim 2016, 01:55
Erkanucar adlı üyeden alıntı
Acikcasi bende bilmiyorum sökmeden seklinide bilmiyorum ama bunlar yamaha fabrikasinda uretilme oldugundan uyar gibi nasil haberlesebiliriz
Sen bana özelden göndermemi istediğin adresi atsan yeterli.
Ben de uyacağını düşünüyorum ama kesin bilgiye sahip bir arkadaşımız varsa daha kesin sonuç alırız.
-
10 Ekim 2016, 22:12
Sen bana özelden göndermemi istediğin adresi atsan yeterli.
Ben de uyacağını düşünüyorum ama kesin bilgiye sahip bir arkadaşımız varsa daha kesin sonuç alırız.
Bende burda bir kac motorcu var sorayım bakayim onlara ve net cevap donus yapayim sana
-
13 Ekim 2016, 18:03
Bu sayfanın ilk sayfasındaki wolf bende,54binde, dün vizeden sorunsuz olarak geçtim, 40 bindeyken krankına kadar değiştirdim, ybr orjinal parçaları kullandım, ön çamurlukta ve arka sol sinyalin kenarında çatlak var, klipsledim ve yapıştırdım, yürüründe giderinde sorun yok, dün yerel sosyal medya sitelerinde satışa koydum, 1500 tl fiyat koydum, sizce çokmu yazmışım fiyatı?fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaşına göre koruma demirinde ve ufak tefek küflenmeler var ama motorunda ve amortisörlerinde küflenme yok, sadece koruma demiri ve ön kafa içinde birazda gidonda küf var, oda tamamen değil
1500 tl fiyat size göre nasıl, az,çok, iyi, eder veya etmez? 😀
-
17 Ekim 2016, 18:43
1400 e aydın lı genç bir arkadaşa sattım wolfü, böylece 4 yıl bindikten sonra wolf le yolları ayırdım, bundan sonra ne alırım ne zaman alırım bilmiyorum ama bi motor alacağım, sayfa olarak sağlıcakla kalın.
-
17 Ekim 2016, 23:09
vay be forumda yavaş yavaş kapanıyor wolf günlüğü. yalnız ben bizim bu wolfü ankarada, izmirde veya istanbulda çok görmezdim hatta hiç göremezdim fakat motoru satmak için muğladan antalya'ya gittim. antalya'da özellikle manavgatta her yer wolf kaynıyor. motoru sattığım arkadaş da burda bu motor çok tutuluyor demişti de inanmamıştım. neden özel olarak antalya tarafında çok tutuluyor bu motor anlamadım.
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
-
18 Ekim 2016, 01:27
Bende Antalya dan almıştım, hatta ilk sayfadaki motordu benimki
-
27 Ekim 2016, 16:27
Wolf 125 ailesine selam olsun. 785 sayfanın tamamını devirdim sonunda
Yıllardır paylaşılan sevinçler, acılar, hayaller, kazalar pek çok hikaye hepsi de güzeldi. Birkaç gün önce 2013 model 2450 km de aldığım kırmızı wolf ile benim hikayem de başladı. Eski coşkulu günler kadar olmasa da burası üzeriden paylaşımlara devam etmek kalan sağlar için iyi olacaktır Her ne kadar pek çok sorununu cevabı 785 sayfada mevcut olsa da, dünya değişiyor; zaman değişiyor, eskilerin tecrübesinden güncel olarak faydalanmak çok daha iyi olurdu..
-
31 Ekim 2016, 13:46
caberli adlı üyeden alıntı
Wolf 125 ailesine selam olsun. 785 sayfanın tamamını devirdim sonunda
Yıllardır paylaşılan sevinçler, acılar, hayaller, kazalar pek çok hikaye hepsi de güzeldi. Birkaç gün önce 2013 model 2450 km de aldığım kırmızı wolf ile benim hikayem de başladı. Eski coşkulu günler kadar olmasa da burası üzeriden paylaşımlara devam etmek kalan sağlar için iyi olacaktır
Her ne kadar pek çok sorununu cevabı 785 sayfada mevcut olsa da, dünya değişiyor; zaman değişiyor, eskilerin tecrübesinden güncel olarak faydalanmak çok daha iyi olurdu..
hayırlı olsun
-
31 Ekim 2016, 13:52
hgdr adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
Teşekür ederim.
Bu arada dün yağ değişimi yaptım, içinden 1 lt kararmış yağ çıktı. 1 lt castrol 10w 40 koydum. debriyaj sertleşti biraz nedense.
''Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."
-
01 Kasım 2016, 23:00
Hayirli olsun wolf un bende 3 sene bindim 25 bini dewirdim burdan birinden aldim sayfadan . wolf arkadasa sattim simdi salcano attack aldim 150 cc biraz daha torklu rampada bayilmiyor wolf e nazaran yag olarak hep casrolt 10 /40kullanirim kaliteli yag castrol dewam et bence tekerin duz bassın
-
02 Kasım 2016, 00:25
darkos adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun wolf un bende 3 sene bindim 25 bini dewirdim burdan birinden aldim sayfadan . wolf arkadasa sattim simdi salcano attack aldim 150 cc biraz daha torklu rampada bayilmiyor wolf e nazaran yag olarak hep casrolt 10 /40kullanirim kaliteli yag castrol dewam et bence tekerin duz bassın
Teşekkür ederim size de kazasız, keyifli sürüşler dilerim.
''Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)