Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Kasım 2015, 22:47
Önümüzdeki yaz için motoru değiştirme planlarım var. Wolften çok memnunum ama artçılı uzun yol yapılacak kadar yeterli gelmiyor bana. 2100 km yi sorunsuz tek gezdirdi ama aynı yolu artçılı biraz zor. Belki ondada sorun çıkartmaz ama beni bitirir gibi. 150 cc den yukarısını düşünmüyorum. Hem maddi hemde yakıt olayından. Üç model arasında gidip geliyorum. Salcano sb 150 lifan kp 150. KP 150 daha ağır basıyor su soğutma olduğundan. Sizce hangisi. Aslında HAOJUE 150 de kafa kurcalıyor ama ona biraz uzak tan bakıyorum. Siz ne dersiniz. Wolf ten çokta fazla güçlü değiller ama torkları daha iyi gibi he birde gösterişliler.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Reklamlar
-
03 Kasım 2015, 10:15
MotorcuKrdeş adlı üyeden alıntı
Hayırlı pazarlar. Wolfle mutlu mutlu gezerken inanılmaz bir olay yaşadım Arka zincirde bulunan 4 tane vidanın hepsinin tamamen gevşemesi ve orda bulunun bir vidanın V şeklinde yamulması nasıl oldu bilmiyorum. Sizce bu neden olur dün cumartesi akşam saat 9 gibi oldu olay açık hiçbir yer bulamadım bir bakkala girdim alet edevatınız varmı diye sordum ve adamlar yardımcı oldu. Kalan 3 vidayı iyice sıkıp sanayiye gittim ve. oto tamircisinde aynı vidadan bulup yerine taktım.
Motor 2300 kmde bakıma daya 700 km var bu olay 80-90 la giderken başıma gelse neler olurdu merak ediyorum.
http://i.hizliresim.com/m5NWqZ.jpg
geçmiş olsun senin sorununu bende yasadım Allahtan yavaştım teker kitledi problem olmadan durdum.
-
03 Kasım 2015, 11:37
search16 adlı üyeden alıntı
Önümüzdeki yaz için motoru değiştirme planlarım var. Wolften çok memnunum ama artçılı uzun yol yapılacak kadar yeterli gelmiyor bana. 2100 km yi sorunsuz tek gezdirdi ama aynı yolu artçılı biraz zor. Belki ondada sorun çıkartmaz ama beni bitirir gibi. 150 cc den yukarısını düşünmüyorum. Hem maddi hemde yakıt olayından. Üç model arasında gidip geliyorum. Salcano sb 150 lifan kp 150. KP 150 daha ağır basıyor su soğutma olduğundan. Sizce hangisi. Aslında HAOJUE 150 de kafa kurcalıyor ama ona biraz uzak tan bakıyorum. Siz ne dersiniz. Wolf ten çokta fazla güçlü değiller ama torkları daha iyi gibi he birde gösterişliler.
hocam siz apache tarzı birşey bakın. hem yakıt çok iyi hemde gidişine hayran kaldım. birazcık titrek ama motor gerçekten kaliteli. 2 kişi uzun yola gelecek tek 150cc motor bence apache dir.
benim için en kötü tarafı minnoş olması. malum boy 1.90 kilo 120
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
03 Kasım 2015, 19:41
tahsins adlı üyeden alıntı
hocam siz apache tarzı birşey bakın. hem yakıt çok iyi hemde gidişine hayran kaldım. birazcık titrek ama motor gerçekten kaliteli. 2 kişi uzun yola gelecek tek 150cc motor bence apache dir.
Doğru diyorsunda apache ile artçılı adamın perti çıkıyor. Oturuş pozisyonu race gibi. Tüm yük kollara biniyor. Ayak pegleri çok geride kalıyor oturunca, kollarını kıramıyorsun fazla. 250 km kullandım kollarım iki gün arğrıdı.
-
04 Kasım 2015, 23:42
selam dostlar. dertler beni bırakmıyor. biraz önce çıktım gidiyorum. bi baktım devir 12000'e gelmiş. dedim ya benim kafa güzel ya da motorun. bu sorunun sebebi ne olabilir. nadiren oluyor. bazen dururken gaz verince devir gene redline'a giriyor fakat göstergede redline tabi. ya gösterge bozuk ya başka birşey.
-
04 Kasım 2015, 23:58
selam tahsin kardeşim benim ön lastik sibop dibinden gitti hava kaçırıyor yeni lastik kıstan çıkarken alacaktım bu bahane ile lastikleri değiştiresim var en çok öneri michelin lastikte var acaba model olarak hangisi iyi kullanan arkadaşlar varsa onlardan da yorum beklerim.
birde iç lastikten dubleks lastike dönebilirmiyim sibop değişecek mi? jant uyum sağlayacak mı? yardım edebilirseniz sevinirim.
-
05 Kasım 2015, 01:10
Erkanucar adlı üyeden alıntı
selam tahsin kardeşim benim ön lastik sibop dibinden gitti hava kaçırıyor yeni lastik kıstan çıkarken alacaktım bu bahane ile lastikleri değiştiresim var en çok öneri michelin lastikte var acaba model olarak hangisi iyi kullanan arkadaşlar varsa onlardan da yorum beklerim.
birde iç lastikten dubleks lastike dönebilirmiyim sibop değişecek mi? jant uyum sağlayacak mı? yardım edebilirseniz sevinirim.
kisa sure once michelin pilot street taktirdim. islakta da kuruda da gayet iyi. zorlamama rağmen yolu kolay kolay birakmiyor asfalt cook soguk degilse. bi defa sehirlerarasi yolda ani fren yapmam gerekti ondeki araclar birbirine girince. lastikleri de hemen bi gun once degistirmistim. arabalarin durdugunu gorunce aniden asildim frenlere. 110 ile gidiyordum. arka lastik kaydi on lastik gram kaymadi. hayatimi kurtardi. kisa mesafede durdum. degisim islemi soyle oluyor. lastikci ic lasigi dis lastigi sokuyor. tubeless sibobu takiyor jantin sibop deligine. lastigi gecirip balans ayari yapip veriyor. bu kadar kolay. kesinlikle michelin oneririm. asfalt disi kullanacaksan pirelli dura-traction.
-
05 Kasım 2015, 15:50
içlastikte sibop şambrelin üstünde olduğundan içlastiği çıkarınca elbet janta sibop takmak lazım.
bazı tubeless sibopları direk bizim jantlara oluyor. bazıları için jantın sibop yuvalarını matkapla genişletmek gerekebiliyor.
ama sonuçta oluyor. michelin pilot street tek geçerim. çok iyi lastik.
-
05 Kasım 2015, 22:59
-ZERO- adlı üyeden alıntı
kisa sure once michelin pilot street taktirdim. islakta da kuruda da gayet iyi. zorlamama rağmen yolu kolay kolay birakmiyor asfalt cook soguk degilse. bi defa sehirlerarasi yolda ani fren yapmam gerekti ondeki araclar birbirine girince. lastikleri de hemen bi gun once degistirmistim. arabalarin durdugunu gorunce aniden asildim frenlere. 110 ile gidiyordum. arka lastik kaydi on lastik gram kaymadi. hayatimi kurtardi. kisa mesafede durdum. degisim islemi soyle oluyor. lastikci ic lasigi dis lastigi sokuyor. tubeless sibobu takiyor jantin sibop deligine. lastigi gecirip balans ayari yapip veriyor. bu kadar kolay. kesinlikle michelin oneririm. asfalt disi kullanacaksan pirelli dura-traction.
Zero kardeş ilk başta yorumların için teşekkürler. Valla zonguldak küçük biryer işi gidip gelme için kullanıyorum sen gibi michelin öneriyolar. ama yaza doğru biraz yol yapma niyetim var istanbul ankara gibi michelina devam bide bunlara uyan sibop bulursan buralarda sevinirim jantın orjınalliği ile oynanmasını ıstemem sahsen
-
05 Kasım 2015, 23:03
Zero kardeş ilk başta yorumların için teşekkürler. Valla zonguldak küçük biryer işi gidip gelme için kullanıyorum sen gibi michelin öneriyolar. ama yaza doğru biraz yol yapma niyetim var istanbul ankara gibi michelina devam
bide bunlara uyan sibop bulursan buralarda sevinirim jantın orjınalliği ile oynanmasını ıstemem sahsen
lastikcide vardir elbet. ben sokme takma ve sibop parasi olarak 40 tl vermistim bu arada. aklinda bulunsun fazla isterlerse verme.
-
05 Kasım 2015, 23:13
içlastikte sibop şambrelin üstünde olduğundan içlastiği çıkarınca elbet janta sibop takmak lazım.
bazı tubeless sibopları direk bizim jantlara oluyor. bazıları için jantın sibop yuvalarını matkapla genişletmek gerekebiliyor.
ama sonuçta oluyor. michelin pilot street tek geçerim. çok iyi lastik.
Tahsin kardeş micheline devam aslıda ben jantın orjınalliği ile oynanmasına yanı matkapla genişletilmesine karşıyım janta uyan siboplardan bulursam tamam deymeyin keyfime
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------
-ZERO- adlı üyeden alıntı
lastikcide vardir elbet. ben sokme takma ve sibop parasi olarak 40 tl vermistim bu arada. aklinda bulunsun fazla isterlerse verme.
benim başıma geleni söyleyeyim bundan önce scoter vardı bende arka lastik değiştirmeye 40 tl istedi kendim söktüm araba lastikcisi arkadasım vardı ona değiştirdim borcumu sordum 1 tl dedi bizim urada adam akıllı motor tamircisi yok merkezde 2-3 tane diğerleri ilçelerde merkezde olanlardada iş gözü yok anlayacağın burada sıkıntı büyük.
-
07 Kasım 2015, 12:04
-
07 Kasım 2015, 21:12
Benim aslan farım muayeneden dönerken patladı.emektar motorum benim. Aslanlar gibi muayeneden geçti.
Şimdi uzunlarla gidiyorum. Uzunda patlarsa değiştiririm farı. 2 tane yedek var nasılsa.
-
07 Kasım 2015, 23:45
Benim aslan farım muayeneden dönerken patladı.emektar motorum benim. Aslanlar gibi muayeneden geçti.
Şimdi uzunlarla gidiyorum. Uzunda patlarsa değiştiririm farı. 2 tane yedek var nasılsa.
Bende şu ampulden sipariş verdim. Deneyeceğim bakalım verim alacakmıyız. Gelmesi 1 ay bulur.
http://tr.aliexpress.com/item/High-Q...pNumber=438122
-
08 Kasım 2015, 10:11
search16 adlı üyeden alıntı
Ben aşağıdakini kullanıyorum. 10.000km kadar gidiyor. Eskiden 2000-3000km de far patlardı. Bu denedik lerim arasında en uzun dayanan. Senin sipariş ettiğinide merak ettim gelince resim atarsın. Bilgileniriz
http://guvenmotormarket.com/ampul-te...sch-tipi-1639/
-
08 Kasım 2015, 22:19
Sayın search16,
Aldığınız ampulü stop lambası olarak kullanabilirsiniz sadece(gerçi onuda önermiyorum zira frene basmadığınız zaman 5w'lık ksım evet 5w yanıyor ama frene bastığınızda hiçte 21w akkor performansı vermiyor ledler aracımda denedim ve söktüm),
motorun üzerindeki diğer duylara ise uyum sağlamaz sinyal dahil, eğer far ampulu almak istiyorsanız ba20d bizim far ampulumuzun duyu, o şekilde aratırsanız çok çeşide ulaşılabilir.
http://www.aliexpress.com/af/ba20d.html?ltype=wholesale&SearchText=ba20d&d=y&or igin=n&initiative_id=AS_20151108112010&catId=0&isV iewCP=y
-
09 Kasım 2015, 14:05
seyhantopuz adlı üyeden alıntı
Sayın search16,
Aldığınız ampulü stop lambası olarak kullanabilirsiniz sadece(gerçi onuda önermiyorum zira frene basmadığınız zaman 5w'lık ksım evet 5w yanıyor ama frene bastığınızda hiçte 21w akkor performansı vermiyor ledler aracımda denedim ve söktüm),
motorun üzerindeki diğer duylara ise uyum sağlamaz sinyal dahil, eğer far ampulu almak istiyorsanız ba20d bizim far ampulumuzun duyu, o şekilde aratırsanız çok çeşide ulaşılabilir.
http://www.aliexpress.com/af/ba20d.html?ltype=wholesale&SearchText=ba20d&d=y&or igin=n&initiative_id=AS_20151108112010&catId=0&isV iewCP=y
Ben yine bu ampulu ön farda deneyecektim. İki tane çok kuvvetli led sisim var. Normalde gecede olsa sadece parkları ve sisleri yakarak giderim. Amaç aküyü yormayıp fazla aydınlatma sağlamak. Orjinal ampuller çok akım çekiyor ve far tası çok ısınıyor. Ampul tipi numarasına göre aratıp yeni ön far için sipariş veririm olmadı.
-
11 Kasım 2015, 10:52
Yakin zamanda wolf alan arkadaslar fiyat bilgisini ve plaka,ruhsat vs masraf tutarlarini paylasirlarsa sevinirim.Benim gibi wolf almak isteyenler icin pazarlik vs icin fikir edinmis oluruz...
-
13 Kasım 2015, 14:38
ls2 ff351 kaskımdan gayet memnundum ama bir süredir vizör kısmından baya bir hava almaya başladı.. Havalar soğumaya başlayınca içeri giren havada oldukça rahatsız eder oldu. Sebebi ya kask yıpranması yada yazın kaskın içini söküp yıkamıştım oradan kaynaklı olabilir..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
14 Kasım 2015, 22:38
ya bende ön diski tamburuyla komple deyiştirmek istiyorum buna uygun kaliteli disk papuç nasıl bulabiliriz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)