sarch16 cevap için teşekkürler dsicovery 150 yi titreşimden dolayı kafamda sildim diyebilirim fakat 125 lik modeli daha az titreşimliymiş ilk fırsatta birinden bulup deneyeceğim,lifan ve kuba yı neden elemeliyim genelde son modellerinde titreşim konusunda iyi yorumlar var,wolf ybr ile birebir aynı ise seçenekler arasında benim için ilk sıralarda
yeni modeli hunter hacim olarak daha güçlü ve daha iyi tipi var gibi o da wolf gibi titreşimsiz mi acaba? kullanıcı yorumlarına ulaşamadım.
tahsin kardeşim ne alaka benim ilk önceliğim titreşim olmaması diye belirtmiştim 2.kriter fiyat uygunluğu ille de iyi olup pahalı olacak diye bir şart yok ozaman gider sıfır ybr alırdım salcano ve saydığım benzer marka modelleri zaten her açıdan ybr sıfırından uygun içlerinden en iyisini titreşim sonra fiyat endeksli sıralamak biraz daha yapıcı mesaj atalım evet içlerinden birini seçeceğim illaki,zaten bu yüzden yazıyorum fikir bilgi alışverişi bu forumun amacı da bu.
Bugün ilçemde bulunan kuba bayisine, ravan adlı yeni modeli aynı ybr ye benzerliğinden ötürü meraktan gidip test etmek istedim fakat elinde yokmuş cr1 ve pars modeli vardı cr1 dense pars daha oturaklı geldi bana,tipini çok beğendim arka stop led olsun vites göstergesi olsun,ön kafalığı ve dış grenaj depo kenarları şekli gayet iyiydi,yalnız devir ve km saatini hiç beğenmedim fakat ekranda her tür bilgi mevcut yeterli,selektör tuşu bile vardı, motoru aldım bir süre kullandım açıkçası kötü bekliyordum fakat olumlu izlenim oluştu titreşim yok gibiydi önde ayaklarda elde, arka koltukta oturan için nasıl olur bilemiyorum,çok sıkıştırmadım ve yüksek devir ve sürrate de ulaşmadım öyle bir tur attım titreşim konusu güzeldi rahattı ve gücü ybr den daha iyi geldi bana fakat ön kafalığın bağlı olduğu sinyaller asfalt düz yolda bile devire bağlı titriyordu özellikle soldaki
137 cc ydi cr1 ile aynı motor dedi satıcı, kullancı yorumlarına baktım fakat pek alıp kullanan yok nasıldır ne değildir tam bilemiyorum acaba yüksek devir ve hızda titreşim nasıldır uzun süre sağlam kalır mı,bu arada satıcıya bu mu ybr mi diye sorduğumda ybr de satıyordu tabiki ybr diyordu piyasası var ybrlerin hepsi gitti bu kaldı uygun fiyata 3500 a bırakırım dedi son bir adet hoşuma gitti ama tam detaylı test edemediğim ve motor sağlamlığı vb.kullanıcı yorumları ve bilgim olmadığı için emin değilim,salcano hunter,wolf,bajaj 125 150 ve rks titanic'i de denemek istiyorum daha net karşılaştırmak için
fakat onlarda bulunduğum yerde yok işimiz zor..