Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    benım salcano wolf u yarın 8000 bakımına goturuyorum.orınklı zıncır taktırmayı dusunuyorum.genel bı bakım cıvata somun sıkıımı.belkıde bı sıbop ayarı.buji degısmelı cunkı son etraflı bakımı5000 de yapılmıstı.kendımce bı lıste cıkardım.ustamlada aksamdan gorustum hersey organıze bakalım sabah halledıcez artık.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    badem abi zati benimdi msj

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dün far sistemini değiştirdim.Xenon ve gündüz farlarını söküp orjinale çevirdim.İlk izlenimler berbat Orjinal aydınlatması xenonun yanından bile geçemez Ancak yağışlı havada xenon göstermiyor bu şekilde idare edecez artık

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benım salcano wolf u yarın 8000 bakımına goturuyorum.orınklı zıncır taktırmayı dusunuyorum.genel bı bakım cıvata somun sıkıımı.belkıde bı sıbop ayarı.buji degısmelı cunkı son etraflı bakımı5000 de yapılmıstı.kendımce bı lıste cıkardım.ustamlada aksamdan gorustum hersey organıze bakalım sabah halledıcez artık.
    kardeş bakımlarını yaptır ama siboblarda sorun yoksa elleme derim sibob ayarı önemlidir az ses geliyorsa bile gelsin zararı yok aksine daha iyi olur oringli zincir ucuz varsa al yoksa çok para verme derim sonuçda satacam diyordun motoru değmez değiştirmeye

Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün far sistemini değiştirdim.Xenon ve gündüz farlarını söküp orjinale çevirdim.İlk izlenimler berbat Orjinal aydınlatması xenonun yanından bile geçemez Ancak yağışlı havada xenon göstermiyor bu şekilde idare edecez artık
    meriç gündüz farlarını bana versene kullanmıyorsan

ersin90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano WOLF S
    ya bnm aydnlatma da çok kötü xenon düşünüyorm aynen yağmurda iideğl fln diyolar...led far taksam nasıl olur deneyen varmı arkadaşlar?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı ersin90 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya bnm aydnlatma da çok kötü xenon düşünüyorm aynen yağmurda iideğl fln diyolar...led far taksam nasıl olur deneyen varmı arkadaşlar?
    ersin senin artın çok benim gibi sanayide araştırma yap orjinalini sök onun yerine içine araba yuvarlak farı tak uyan aydınlatma süper olur hem farın h4 olur orjinalden benim motorda reno 12 farı var 35wlık far taktım h4 aydınlatmam çok güzel memnunum tabi biraz uğraşman gerek

led bence iyi olmaz tavsiye etmem

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    s.a arkadaşlar. Akü kendi kendine doldu. Belde içinde. 3 oraya, 5 km buraya derken doldu. El marşıyla çalışıyo artıkın.

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    s.a arkadaşlar. Akü kendi kendine doldu. Belde içinde. 3 oraya, 5 km buraya derken doldu. El marşıyla çalışıyo artıkın.
    hadi gözün aydın bu arada abi senin motorda gene el marşı var benim cgde oda yok bittiği an işim bitti

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    fatih far montajını yaptım bakalım bu akşam deneyeceğim fakat bende fazla bi umut um yok desem sakın üzerine alınma benim aydınlatma sorunu heralde zenon la çözülecek
    sebeb ise bizim orj far camı düz değil ve h4 ler düz cam da güzel ramdıman veriyor
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fatih far montajını yaptım bakalım bu akşam deneyeceğim fakat bende fazla bi umut um yok desem sakın üzerine alınma benim aydınlatma sorunu heralde zenon la çözülecek
    sebeb ise bizim orj far camı düz değil ve h4 ler düz cam da güzel ramdıman veriyor
    hayırlısı abi ama far tasına göre de değişiyor benim reno farıda camdan kırmalı düz değil aydınlatması on numara

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hadi gözün aydın bu arada abi senin motorda gene el marşı var benim cgde oda yok bittiği an işim bitti
    ayak (depik) marşı demek istedin galiba fatih

Motosikleti
    2008 xmax 250
    ayak (depik) marşı demek istedin galiba fatih
    evet bu arada abi şuan bir teklif geldi 2004 cg ile takas edelim mi dedi başa baş ama oda benim motor gibi motoru yapılık üst kapak değişmiş ama benim motordan kaporta ve bir iki aksam olarak sağlam ne dersin rengi mavi rengi denedim gidişi güzeldi

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    adem bitikken güzel di be abisi antıreman yapıyordun ne güzel
    belki göbeğin erir

---------- Post added at 21:48 ---------- Previous post was at 21:45 ----------

Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet bu arada abi şuan bir teklif geldi 2004 cg ile takas edelim mi dedi başa baş ama oda benim motor gibi motoru yapılık üst kapak değişmiş ama benim motordan kaporta ve bir iki aksam olarak sağlam ne dersin rengi mavi rengi denedim gidişi güzeldi
    ybr titan a göre daha hızlı satılır
    modeli fark etmez olmadı adem abin alır 12 beygir ya belki beni geçer diye
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    adem bitikken güzel di be abisi antıreman yapıyordun ne güzel
    belki göbeğin erir

---------- Post added at 21:48 ---------- Previous post was at 21:45 ----------

cevap 1. Akü bitince motor zor çalışıyor. Hatta ayakla bile çalışmıyor.
    Cevap 2. Bikere düzde beni geçtin diye pes edeceğimimi sandın? iki böksör bile rövanş maçına çıkar ve sonuç değişebilir. Ama senin kalkış ve rampalardaki durumun değişmez. Rövanş maçı hazırlıkları başlasın

Motosikleti
    2008 xmax 250
    abi ybr diye yanlış yazdım honda cg oda sonradan yazımı düzelttim ama 2004 modeli adem abidekinden ne dersin abi değişem mi?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    aralarında ne fark varki? Renk ve model hariç. Titan es modelimi bu?

Motosikleti
    2008 xmax 250
    aralarında ne fark varki? Renk ve model hariç. Titan es modelimi bu?
    abi benim motor gibi oda boyalı motor yapılık ancak şunlar var 2004 ün kaporta sağlam bir kaç yerini sevdim ama işte model var sence ne edem diyom sence 2004 mü iyi 2005 mi

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    cg 125 yan kapaklarda, depoda honda yazıyosa düz cg tarzı 11 hp, depoda titan, yan kapaklarda honda arka arka granajlarda es yazıyosa 12.5 hp, 10 kusur tork var orjinalinde. Bendeki es modeli 2005 olan. Şimdi gelelım konuya. Temizliğine, motoruna,km sine göre takas yapılabilir. Kendi kararın. Ama motoru orjinal olmayan silindir, segman, piston, üst kapak falan atıldıysa alma derim.

Motosikleti
    2008 xmax 250
    cg 125 yan kapaklarda, depoda honda yazıyosa düz cg tarzı 11 hp, depoda titan, yan kapaklarda honda arka arka granajlarda es yazıyosa 12.5 hp, 10 kusur tork var orjinalinde. Bendeki es modeli 2005 olan. Şimdi gelelım konuya. Temizliğine, motoruna,km sine göre takas yapılabilir. Kendi kararın. Ama motoru orjinal olmayan silindir, segman, piston, üst kapak falan atıldıysa alma derim.
    abi boyalı olduğundan stıcerleri yok benimkindede yoktu ama ben reklamcıya yaptırdım bu arada ayak marşı var seninki gibi ve geri dönüşüm yok 2004 model zaten motor 12,5 luk olandan ama işte bakalım ya düşünem dedim pazartesiye kadar gündüz gözüne gene bakarım işime gelirse değişirim yoksa kalır bakalım akşam net göremedim zaten 9 gibi geldiler akşam

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    tabi ya güzel memleketimin güzel insanları =)
    bizde kara duman attırıyoz istanbulda cbfye =)
    siz paylaşın buradan sıkıntınızı
    benim sıkıntımı (gazımı) kim alıcak =
    # motosikletle.blogspot

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)