facebook.com/SalcanoMotosiklet
@EnesBeyter verdiğin ilandaki yeri aramamıştım.Şehirdışı sadece düzceyi aradım. Burada gri varsa alırım artık.
Enes:Ben Pirelli duro Traction kullanıyorum genelde memnunum,fakat İstanbul yolculuğumda(Kışın gitmiştim) tarfikte durkalklarda arka teker kilitlenip kaymıştı Allahtan toparladım düşmedim.Pirelli duro traction ısınmadan fren kalitesi kötü ısındıktan sonra iyi fakat kışın durkalk trafiğinde ısınması imkansız ve tehlikeli,benim kullanım görüşlerim.Michelin kullanmadım hiçbirşey diyemem...
Cümleten iyi bayramlar, hayırlı kandiller.
Herkesin Regaip kandilini , Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının kutlarım
Kaplin lastiklerini değiştirmek için işe koyulmuştum ama yeni aldığım kaplin olmadı. Yan sanayi aldığımdan mıdır bilmiyorum. Kaplini tekerleğe takıyorum sıkıntı yok ama dişilinin olduğu parça kapline oturmuyor arada boşluk kalıyor. Orj jianshe malı olan vardı onu alıp dneyeceğim bir de.
Eski kaplinim. Üstünde çatlamalar mevcut.
Sökerken ön dişlide boşluk olduğunu farkettim. elimle yoklayınca dişli sallanıyor. Normal mi sallanması dişliyi mi değiştireceğiz yoksa
Cümleten kandiliniz mübarek olsun.
Enes ön dişli sallanır sıkıntı yok.
Ama kaplindeki sorunu anlayamadım. Eskisiyle yenisini karşılaştımadın mı? Benim aldıklarım hep şıp diye oturmuştu.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Kaplin sorununu hallettim, benden kaynaklı tam oturtamamışım. Acemelik diyelim ilk seferden dolayı. İyiki değiştirmişim biraz yumuşadı kalkışlar ara gazlamalar, iyi oldu yani
Bizim wolflerin arka tekerini cikarmak icin kac numarali anahtarlari kullaniyoruz? Ben ayarli penseyle eskiden sokerken simdi sokemedim. Muhtemelen son gittigim motor tamircisi yuzunden. Kombine anahtar alicam o yuzden soruyorum Kac numarali diye.
21 kombine ve uzatmak için demir boru lazım dostum sana. Ama o somunun ayarlı penseyle falan sökülmemesi normal. En az 10kg sıkmak lazım o somunu.
Ucuna boru tak anahtarın öyle sık. Gevşer yoksa.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Esd Koruma demiri ve alt sakalın montajını yaptım. Kime sorsam sakal + demir olmaz diyordu. Bismillah deyip giriştim. Zor ama imkansız değil.
Demiri takıp sakalda demirin ayağına değen yerleri biraz tıraşladım. Tamamdır
demirin üstüne çift korna ve sis lambası da takmayı düşünüyorum
Ellerine sağlık Enes, güzel olmuş. 👍
Dün depo yedeğe düşmeden doldurdum. 13.35 litre benzin aldı. Demek ki gerçekten 17 litreye yakın alıyor.
Bu çalışma üzerine büyük Türk düşünürlerinin bir sözünü not edelim..
"Zoru hemen yaparız, İmkansız biraz zaman alır."
Eline sağlık, güzel olmuş..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------
Hafta sonu adak kurbanı işini araştırmak adına yakın çevrede bi gezintiye çıktım..
Az birazda gezmiş oldum.. Soğuklar sebebi ile neredeyse 2 haftadır motosiklet kapının önünde yatıyordu..
Bu yokuşun inişi de pek bi güzeldi..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
@Enes eline sağlık on numero olmuş,yakışmış. Bu demirlerin krom kaplamalısı piyasada mevcut mu acaba ? Google amcada bulamadım.
@vedkum
Esd demiri diye geçiyo. Krom olanını görmedim, ben alırken alttaki vardı bağlantı yerleri aynı
Krom olarak fazla çeşit yok zaten
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)