Meriç parasını vereyimde benim wolfüde temizleyiver :-P maşallah.
Meriç parasını vereyimde benim wolfüde temizleyiver :-P maşallah.
Akü kapağı alengirikli,kapamak maharet istiyor Kapağın sağında dil var,solundada kurşunkalemden biraz ince 2-3cm boyunda ucu bombeli parça var önce kapağı sola doğru ittirerek dili yuvasına oturtuyoruz sonra hafifçe bastırarak sağdaki bombeli parçayı oturtuyoruz kilit bölümünüde hafif bastırıp yerleştiriyoruz.Tabi ben 2 dk takıyorum başka
Adil abi şimdiden teşekkür ederim.Başka çare yok abi yok abartmadıkları sürece almayı düşünüyorum.Orjnal farı çok iyi aydınlatıyor.Salcano abartırsa YBR City modeli kafa alıp takacam.
Şimdiden sanada teşekkür ederim.Parça için haber bekliyorum.Soruna gelirsek 3 yerden sabitleniyor yan kapak önce sağ kısmı geçir sonra sol tarafı daha sonra anahtarı söktüğün şekişe getirirsen çıkmaz.
Adem abi temizlemek için sökmedim.Getirirken söktük.Madem söküldü temizleyem dedim.Yolum düşerse bodruma para pul istemez el atarız seninkinede
@Meriç:Özelden veya buradan bana tlf numaranı atıver...
üşenmeyip şimdi çıkıp tekrar deneyeceğim. valla takıntı yaptım. ha tabi bu vesileyle motorun anahtar takımını koymayı ve bir de debriyaj kolunun ordaki plastik parçayı takmayı unuttuklarını farkettim servis elemanlarının. olmadı bir de fotoğraf çekerim takamazsam
Düzeltiyorum sağı solu yanlış yazmışım
Akü kapağı alengirikli,kapamak maharet istiyor Kapağın sağında dil var,solundada kurşunkalemden biraz ince 2-3cm boyunda ucu bombeli parça var önce kapağısağa doğru ittirerek dili yuvasına oturtuyoruz sonra hafifçe bastıraraksoldaki bombeli parçayı oturtuyoruz kilit bölümünüde hafif bastırıp yerleştiriyoruz.Tabi ben 2 dk takıyorum başka
Orada sabitleme amaçlı birşey yok.Düzgün durması için yapılmış sol taraf.Çektin mi hepsi cıkıyor Kauçuk Malzemeye tam oturtuyorsan ses yapmıyorsa sorun yok.
Sıfırda 2 tane anahtar veriyorlar.Elindekini yedek anahtar yap düzgün olanı kullan.YBR de kontak bozanını görmedim hafif eğiklikle bozulacağınıda düşünmüyoru ama imkan varsa düzgün olanı kullan.Düz bi yere koy çekiçle düzelt
Merhaba arkadaşlar.Kask konusunda kararsız kaldım sizdende fikir alayim istedim.2 kasktan birini seçeceğim ama kafamda soru işaretleri var inşAllah bir çözüme ulaşırız.
İlk seçenek LS2 Flue Neon FF351 modeli Link
Uzun süredir LS2 kullanıyorum.Yedek parçasını heryerden temin edilebiliniyor.Ancak son zamanlarda sharp testi 1 yıldız veriyor.Satış politikası olduğunu düşünsemde aklımda soru işareti oluşmasına neden oluyor.FF351 ile park halindeki araca çarpmıştım.Şaşırtıcı derecede sağlam olduğunu fark ettim.
İkinci seçenek Nitro Aikido modeli Link
Yedek parça temini ve kalitesi şüphelerim var ancak sharp tan 5 yıldız almış.Sharp testine şuan için pek güven olmasada daha güvenilir bir kaynak bulana kadar en iyi test kuruluşu bu.
Siz olsanız hangisini seçerdiniz.Kalın sağlıcakla.
Nihahahaha Meric abi benim 1 defa adım gecti zinciri tuttugumu vidaları sıktıgımı dememissin cok ayıp olmusssss :D
2 liraya Ybr aranıyor bilginize
Pardon abim unutmuşum.Birde ben uğraşırken motorun koltuğunu yere koyup oturdun üstüne beni izledin onuda unuttum
Meriç seçmene faydası dokunur belki...
http://sharp.direct.gov.uk/testhelme...discontinued=1
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Meriç; Eline sağlık güzel işçilik..
Bu arada kask seçerken bütçene uygu,n en iyi kaskı almakta fayda var.. ls2 60 km hızdan sonra içeri güzel ses alıyor.. ben olsam 2.seçeneğini, nitroyu tercih ederdim... Daha kaliteli bir ürün diye tahmin ediyorum.. Tabi kafa yapına uygun mu denemekte gerekebilir..
Benim bundan sonra alacağım kask, galiba Nolan yada İcon marka olacak gibi..
-ZERO- Kızılaya gelde senin motorun bakımlarını beraber yapalım.. Gerekli açıklama ve tanıtımı da yapayım..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)